راهنمای انتخاب کفپوش مناسب برای منزل و اداره

کفپوش‌ها یکی از المان‌های مهم برای طراحی دکوراسیون‌های داخلی به شمار می‌روند که دارای انواع مختلفی بوده و در طرح‌ها و رنگ‌های گوناگونی موجود است. در هنگام خرید و انتخاب کفپوش مناسب برای منزل و اداره کفپوش ویژگی‌هایی است که باید به آن توجه شود.

در گذشته برای پوشاندن کف خانه‌ها از قالی و موکت استفاده می‌کردند ولی امروزه افراد ترجیح می‌دهند به جای پوشاندن فضای کف ساختمان با فرش و موکت از کفپوش‌های مناسب امروزی استفاده کنند. این کفپوش‌ها علاوه بر زیبایی، بسیار مقاوم بوده و به راحتی قابل شستن هستند.

انتخاب کفپوش مناسب برای منزل و اداره

در صورتی که قصد خرید کفپوش برای منزل و یا اداره خود را دارید بهتر است پیش از خرید اطلاعاتی را در مورد این محصول کسب نمایید تا بتوانید انتخاب کفپوش مناسب تری داشته باشید زیرا در صورت عدم آشنایی با هر کدام از این کفپوش‌ها ممکن است دچار سردرگمی شوید. کفپوش‌ها دارای انواع مختلفی بوده که هر کدام دارای ویژگی‌ها و قیمت‌های مختلفی بوده و از متریال‌های متفاوتی تشکیل شده‌اند.

کفپوش
انتخاب کفپوش مناسب

انواع کفپوش

  • کفپوش پارکت

کفپوش‌های پارکت از جمله پرکاربردترین کفپوش‌ها در منزل و اداره هستند که علاوه بر زیبایی‌های خاص ومنحصر به فردی که دارند، از مقاومت بسیار بالایی نیز برخوردار می‌باشند.

این کفپوش‌ها ساخته شده از درختان بلوط، گردو و گیلاس بوده و مقاومت بالای آن باعث استفاده این محصول در ساختمان‌های مسکونی و اداری شده است. این کفپوش‌ها به صورت کامل از چوب درختان جنگل ساخته شده‌اند. کفپوش‌های پارکت بسیار زیبا و شیک بوده و با نصب آن در خانه باعث جذابیت ساختمان خواهید شد.

  • کفپوش لمینت

از دیگر کفپوش‌های پرکاربرد در ساختمان‌های مسکونی و اداری می‌توان کفپوش‌های لمینت را نام برد. این کفپوش‌ها نیز مانند کفپوش‌های پارکت از چوب درختان بلوط، گیلاس و گردو تشکیل شده و بر روی آن یک یا دو لایه ام دی اف قرار داده‌اند. کفپوش‌های لمینت از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و در برابر هر گونه ضربه مقاوم می‌باشند. زیبایی‌های خاص و منحر به فرد این کفپوش‌ها باعث فروش بالای این محصول در بازار شده است.

  • کفپوش بامبو

کفپوش‌های بامبو نیز از دیگر کفپوش‌های مورد استفاده در ساختمان های اداری و مسکونی می‌باشد که از نی ساخته شده است. بامبوها در دو رنگ کهربایی و بلوند موجود بوده و به دو صورت افقی و عمودی نصب می‌شود.

  • کفپوش پی وی سی

از دیگر کفپوش‌های رایج در طراحی‌های دکوراسیون می‌توان به کفپوش‌های پی وی سی اشاره کرد که امروزه بسیار مورد توجه مصرف کنندگان قرار گرفته‌است. جنس این کفپوش‌ها نوعی پلاستیک مرغوب و پرکاربرد بوده و از چند لایه فشرده ساخته شده‌است. این نوع کفپوش‌ها در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف موجود می‌باشد.

  • کفپوش سرامیکی

کفپوش‌های سرامیکی از جمله مقرون به صرفه‌ترین کفپوش‌ها می باشد. این نوع کفپوش‌ها از سفال و خاک رس ساخته شده و به صورت براق و مات و در دو نوع لعاب دار و بدون لعاب موجود است. این نوع کفپوش‌ها از لحاظ کیفیت و میزان مقاومت با یکدیگر متفاوت هستند.

  • کفپوش سنگ

کفپوش‌های سنگی یکی از انواع کفپوش‌های مورد استفاده در بیرون و داخل ساختمان می‌باشند. این نوع کفپوش‌ها از جمله کفپوش‌های لاکچری و بسیار لوکس محسوب می‌شود و از سنگ‌هایی نظیر مرمر، کوارتز، کورین و گرانیت ساخته شده‌است. این کفپوش‌ها شستشوی راحتی داشته و از مقاومت بسیار بالایی برخوردار می‌باشند.

بهترین نوع کفپوش و قیمت انواع آن

بهترین نوع کفپوش با توجه به نوع و سلیقه هر فردی انتخاب می‌شود. کفپوش‌های پارکت و لمینت از جمله پراستفاده ترین کفپوش‌های امروزی به حساب می‌آید. این نوع کفپوش‌ها از بهترین و باکیفیت ترین چوب‌ها ساخته شده‌اند که مقاومت بالایی در برابر هر گونه شرایط آب و هوایی دارند و ضد ضربه و خراش نیز می‌باشند.

همان‌طور که در بالا عنوان کردیم کفپوش‌ها انواع مختلفی داشته و از متریال‌های مختلفی تشکیل شده که همین امر موجب تفاوت قیمت کفپوش‌ها با یکدیگر شده‌اند. از جمله دیگر عوامل تاثیرگذار بر روی هزینه کفپوش‌ها می‌توان به متراژ آن‌ها، متریال‌های به کار رفته در ساخت آن‌ها، نوع اجرای کفپوش‌ها و … اشاره کرد.

نصب کفپوش

نحوه نصب کفپوش‌ها تاثیر زیادی بر روی میزان ماندگاری و عمر آن دارد. به عنوان مثال کفپوش‌های پارکت و لمینت در صورتی که به درستی نصب نشود تاب برداشته و زیبایی و مقاومت خود را از دست می‌دهند به همین دلیل بهتر است که نصب کفپوش‌ها را به افراد ماهر و باتجربه سپرده تا عمری طولانی و کیفیت بالایی داشته باشند.

ضخامت،رنگ و طرح کفپوش ها

کفپوش‌ها هر کدام دارای ضخامت‌های مختلفی هستند که هر کدام دارای کیفیت‌های مختلفی می‌باشند. هر چه ضخامت این کفپوش‌ها بیشتر باشد طببیعتا کیفیت آن نیز بیشتر است به همین دلیل می‌توان با توجه به نیاز خود ضخامتی مناسب را انتخاب نمایید.

کفپوش‌ها در طرح و رنگ‌های مختلفی نیز موجود است به همین دلیل طرفداران زیادی را در بین طراحان دکوراسیون به خود جذب کرده است. این تنوع در طرح و رنگ باعث شده که این کفپوش‌ها با انواع دکوراسیون‌ها قابل ست شدن می‌باشد.

جهت اطلاع از انواع کفپوش‌ها و ویژگی های هر کدام و انتخاب کفپوش مناسب می توانید از طریق شماره‌های درج شده در سایت با ما تماس گرفته تا کارشناسان ما شما را با انواع کفپوش‌ها و ویژگی‌های هر کدام آشنا کنند همچنین آرشام دکور این امکان را برای شما در نظر گرفته است که بتوانید کفپوش مناسب خود را به صورت اقساطی خریداری نمایید، برای اطلاع بیشتر از این خدمت میتوانید به پارکت لمینت اقساطی مراجعه نمایید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

یک × پنج =

نوشتهٔ پیشین
کاغذ دیواری‌های سه بعدی
نوشتهٔ بعدی
اصول و مراحل بازسازی خانه‌ها
×

ارسال پیام در واتس‌اپ

× واتس‌اپ