کابینت مدرن های گلاس مدل ال شکل دو رنگ سفید طوسی

کابینت مدرن

یکی از انواع سبک های بروز کابینت در بازسازی، طراحی و دکوراسیون آشپزخانه، کابینت مدرن است. مدل و سبک طراحی کابینت مدرن کاملا متفاوت از سبک های کلاسیک و نئوکلاسیک می باشد. در کابینت مدرن خبری از درب و کشو های منبت کاری شده، تاج و پاخور های ضخیم و طراحی شلوغ نیست! انگار که یک صفحه ساده و با سطحی صاف و صیقلی را با خطوطی موازی و شیک به همراه رنگ های مینیمالیستی نقاشی کرده باشند و به همین جهت به آن سبک مدرن می گویند.

کابینت های سبک مدرن ما برای هر آشپزخانه ای چشم نواز و کاربردی هستند. تعهد ما به کیفیت و نگاه دقیق به سبک و طراحی خوب به ما کمک کرده است کابینت های مدرن شیک مقرون به صرفه و در عین حال شگفت انگیزی طراحی کنیم؛ به صورتی که هیچ یک از مشتریان عزیز را از نتیجه کار ناراضی نبینیم.

نمونه های کابینت سبک مدرن در متریال های گلاس و ام دی اف زیر را مشاهده کنید و ایده دلخواه خود را بیابید. هر طرح و نمونه در ترکیب رنگ های متنوع توسط تیم حرفه ای آرشام دکور قابل اجرا می باشد، حتی به صورت اقساطی.

نمایش ویدیو درباره کابینت مدرن شوروم آرشام دکور

مدل کابینت مدرن های‌گلاس

مدل کابینت مدرن ام دی اف

مدل کابینت مدرن سفید

کابینت مدرن رنگی

    خرید به صورت اقساطی

    کابینت آشپزخانه ما در اندازه ها و شکل های استاندارد و سفارشی قابل اجرا هستند. در صورتی که آشپزخانه شما دارای زاویه های نامنظم بوده و یا مساحت کوچکتری دارد، در نتیجه سبک مدرن دقیقا همان انتخابی است که بهترین نتیجه را به دکوراسیون آشپزخانه شما می دهد.

    ما خبر داریم که بازسازی آشپزخانه چقدر می تواند هزینه بالایی داشته باشد. طبیعی است که صاحبان خانه از بازسازی هراس داشته باشند، بنابراین هدف ما این است که انتخاب و نصب کابینت را آسان کرده و حتی در بازسازی منزل و آماده سازی آن به شما کمک کنیم تا نگرانی شما از هر بابتی رفع شود. ما تمام تلاش خود را می کنیم تا به شما کمک کنیم در کابینت های خود صرفه جویی کنید و در عین حال سبک کابینت مدرنی را که می خواهید دریافت کنید.

    همانطور از نمونه های درج شده مشاهده کردید، کابینت به سبک مدرن دارای خطوط تمیز، طراحی عموما براق و حداقل تزئینات است. برای پیاده سازی سبک مدرن با قیمت مقرون به صرفه اغلب از متریال های ام دی اف، های گلاس، پلی گلاس و لمی گلاس استفاده می شود. البته می توان سبک های مدرن را با کابینت های لوکس و لاکچری پولیشی و نمونه های روکش وکیوم نیز طراحی و اجرا کرد.

    کابینت های سبک مدرن ظاهری شیک و ساده را ارائه می دهند که می تواند طیف گسترده ای از سبک های طراحی داخلی را تکمیل کند. این سبک کابینت همیشه بروز میماند و به ندرت از مد خارج می شود.

    کابینت براق مشکی ام دی اف مناسب برای آشپزخانه کوچک

    قیمت کابینت مدرن

    قیمت یک کابینت مدرن بسته به عوامل مختلفی از جمله مواد مورد استفاده، اندازه و پیچیدگی طراحی و برند یا سازنده ورقه های مورد استفاده می تواند بسیار متفاوت باشد.

    یک کابینت مدرن ساده و کوچک ساخته شده از ام دی اف ممکن است حدود 3.500.000 تومان برای هر متر هزینه داشته باشد؛ در حالی که یک کابینت بزرگتر و پیچیده تر ساخته شده از متریال بهتر مانند پلی گلاس یا نمونه های کابینت پولیشی، حدود 7.500.000 تومان برای هر متر هزینه خواهد داشت.

    هنگام مقایسه قیمت کابینت، توجه به کیفیت مصالح و نحوه طراحی و ساخت بسیار مهم است. در نهایت، قیمت یک کابینت مدرن بسته به طراحی خاص و مواد مورد استفاده می‌تواند بسیار متفاوت باشد، بنابراین جهت استعلام دقیق قیمت متناسب با اندازه آشپزخانه شما و مدل مورد علاقه، با ما تماس حاصل فرمایید.

    شما می توانید به صورت آنلاین سفارش خود را ثبت کنید تا مشاوران فروش ما برای کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه خدمات رایگان مشاوره تخصصی با شما تماس حاصل کنند. همچنین این مجموعه برای سهولت خرید شما با توجه به قیمت کابینت و هزینه های تمام شده آن، امکان خرید کابینت اقساطی را نیز فراهم کرده است.

    کابینت مدرن طوسی رنگ

    انواع کابینت مدرن

    سبک کابینت اولین چیزی است که افراد هنگام ورود به آشپزخانه شما آن را خواهند دید و کابینت آشپزخانه مدرن و شیک یک آشپزخانه رویایی را می‌سازد. از طرفی انتخاب کابینت آشپزخانه با ظاهر مناسب بسیار چالش‌برانگیز است، چراکه نه تنها بر دکوراسیون آشپزخانه، بلکه بر نمای کلی خانه  تاثیر می گذارد. از جمله کابینت‌های پر استفاده در دنیای مدرن امروزی، بدون شک کابینت‌های مدرن هستند که همواره سادگی را در اصالت خود حفظ کرده‌اند و در نوع خود بهترین گزینه هم بر فضاهای کوچک و هم فضاهای بزرگ  هستند. اما کابینت مدرن از لحاظ طراحی کلی، جنس، رنگ و… می‌توانند انواع مختلف داشته باشند که در ادامه با آن‌ها بیشتر آشنا می‌شویم‌.

    کابینت مدرن ام‌دی‌اف

    کابینت مدرن ام‌دی‌اف جزو پراستفاده‌ترین کابینت‌‌ها در آشپزخانه‌هایی با سبک مدرن است. پیش از اینکه ام‌دی‌اف یک متریال پراستفاده در صنعت کابینت سازی بشود، از فلز و چوب طبیعی به عنوان بدنه کابینت‌ها استفاده می‌شد. این کابینت فقط در سبک طراحی‌های مدرن و مینیمال کاربرد دارد و تنوع رنگی و قیمت مناسب، از ویژگی مثبت آن ‌است. با توجه به اینکه روکش کابینت‌ ام‌دی‌اف از چه نوعی باشد (اغلب لمینت هستند) می‌تواند دوام و مقاومت متفاوتی در برابر رطوبت داشته باشد.

    کابینت های گلاس براق با کناره های از جنس ام دی اف

    ابتنت مدرن هایگلاس

    از جمله زیباترین و در عین حال پراستفاده‌ترین کابینت‌های مدرن، کابینت مدرن هایگلاس است. در صورتی که به دنبال یک کابینت با درخشندگی، جلوه بصری بالا و بازتاب‌کننده نور ایده‌آل هستید، کابینت هایگلاس می‌تواند انتخاب مناسب برای شما باشد. از لحاظ ساختاری این نوع کابینت‌ها از مغزی ام‌دی‌اف تشکیل شده‌اند که رو کش آن‌ها از مواد پلاستیکی به نام پلکسی‌گلس بوده که نمای براق و شیشه‌مانند به کابینت می‌دهد. در واقع، این روکش کابینت هایگلاس بوده که به آن ویژگی انعکاس نور بخشیده است.

     با توجه به ویژگی بارز کابینت‌های هایگلاس در بازتاب نور، این کابینت‌ها برای آشپزخانه‌های کوچک و فاقد پنجره و نورگیری کم، ایده‌آل‌ترین گزینه به حساب می‌آیند. کابینت هایگلاس، در کنار زیبایی و جلوه بصری بالای خود، در برابر عواملی چون خط و خش و نفوذ آب مقاومت کمتری دارد و از این جهت احتیاج به مراقبت دو چندان خواهد داشت. تنوع طرح و رنگ با وجود قیمت اقتصادی از بارزترین مزیت کابینت‌های هایگلاس است.

    کابینت مدرن ممبران

    همان طور که می‌دانید از متریال ممبران به جهت داشتن قابلیت طرح‌پذیری پیچیده و حکاکی‌هایی با جزئیات بیشتر در کابینت‌های کلاسیک و نئوکلاسیک استفاده می‌شود. در واقع کابینت ممبران از پوشش وکیوم شده با استفاده از دستگاه مخصوص با مواد پی‌وی‌سی و مغزی ام‌دی‌اف است که حکاکی‌های ریز و درشت به راحتی در آن‌ها روکش‌کاری می‌شوند. اما این موضوع بدان معنا نیست که نمی‌توان در کابینت مدرن، ساده و بدون حکاکی از کیفیت و دوام بالای پوشش‌های ممبران استفاده کرد. اگر کابینتی با طرح ساده و فاقد هر گونه تزییناتی باشد و روی آن با پوشش پی‌وی‌سی وکیوم شود، در نهایت یک کابینت مدرن ممبران با کیفیت بالا خواهیم داشت.

    با در نظر گرفتن اینکه ممبران متریال با مقاومت بالا در برابر رطوبت بوده، استفاده از آن در کابینت‌های آشپزخانه‌ و محیط‌هایی با رطوبت بالا ارجحیت بیشتری دارد. روکش به کار رفته در کابینت ممبران، از متریال پی‌وی‌سی؛ PVC است که به صورت یکپارچه و بدون شکافی بر روی چوب یا  ام‌دی‌اف خام کشیده می‌شود. این شیوه ساخت و جنس خود پی‌وی‌سی موجب می‌شود در هر نوعی سبکی از مدرن گرفته تا کلاسیک یا سبک‌های تلفیقی، مقاومت کابینت در برابر آب و رطوبت مثال زدنی شود.

    کابینت مدرن ممبران سفید رنگ

    کابینت مدرن فرامید (فوق برجسته)

    همان طور که می‌دانید، کابینت ام‌دی‌اف یک نوع ورق فیبر چوبی  بوده که با روکش از جنس لمینت پوشش داده شده است. در صورتی که روکش فرامید جایگزین روکش لمینت در کابینت‌های ام‌دی‌اف شود، در حقیقت ما کابینت مدرن فرامید خواهیم داشت. روکش‌های فرامید با ضخامت تقریبی ۱۶ میلی‌متر دارای طراحی‌های ظریف و پچیده و به نوعی جزئی‌تر به حالت برجسته هستند و از نظر دوام و زیبایی کار طبیعتاً از روکش‌های لمینت امتیاز بالاتری دارند.

    روکش فرامید به دلیل اینکه ضخیم‌ترین روکشی است که ام‌دی‌اف خام را پوشش می‌دهد به آن فوق برجسته می‌گویند. این روکش به جهت برجستگی‌هایی که در نقش و طراحی دارد، زیبایی و در نتیجه محبوبیت بالایی دارد. کابینت مدرن فرامید طرح چوب از پرطرفدارترین طرح این نوع کابینت است که نمای بسیار شبیه به بافت چوب دارد. در مجموع، کابینت فرامید فقط در طراحی‌های آشپزخانه‌هایی با سبک مدرن کاربرد دارد و در مقایسه با کابینت ام‌دی‌اف، از دوام و قیمت بسیار بالاتر برخوردار است.

    کابینت مدرن فرامید برجسته سیاه رنگ

    کابینت مدرن ملامینه

    یکی دیگر از انواع کابینت مدرن، کابینت ملامینه است که جنس مغزی آن از نئوپان یا ام‌دی‌اف خام تشکیل شده و برای روکش از روکش ملامینه روی آن استفاده می‌شود. در نظر بگیرید، روکش‌های ملامینه در مقایسه با روکش لمینت که به عنوان رایج‌ترین روکش برای کابینت‌های ام‌دی‌اف هستند، مقاومت کمتری دارند. از آنجا که در ساخت کابینت ملامینه از ام‌دی‌اف و یا نئوپان با کیفیت ضعیف و چگالی نسبتاً پایین استفاده می‌شود، دوام و مقاومت آن‌ها آنچنان بالا نخواهد بود. قیمت بسیار مناسب کابینت‌های ملامینه باعث شده از آن به عنوان گزینه‌ای موقت برای برخی از محیط‌های کاری یا خانه‌ها استفاده شود.

    کابینت مدرن پلی اورتان

    کابینت پلی اورتان نوعی دیگر از کابینت مدرن بوده که بدنه آن اغلب از ام‌دی‌اف خام و گاهی از چوب است که با استفاده از رنگ پلی اورتان روی آن روکش کشیده می‌شود. البته با توجه به اینکه قبل استفاده از پوشش پلی اورتان روی ام‌‌دی‌اف حکاکی انجام شده یا نه! این نوع کابینت‌ها می‌توانند در دسته‌های متفاوت نئوکلاسیک و کلاسیک هم قرار گیرند. اما به طور معمول کابینت‌های پلی اورتان بدون حکاکی و نقوش خاصی، جزو کابینت‌های ساده با سبک مدرن هستند.

    کابینت‌های پلی اورتان تنوع رنگی بالایی دارند و به شکل مات یا براق قابل انتخاب هستند. همچنین این کابینت‌ها از مقاومت و دوام بیشتری هم در برابر رطوبت برخوردارند که این موضوع طول عمر آن‌ها را افزایش داده است. با توجه به مقاومت بالای کابینت‌های پلی اورتان، قیمت آن‌ها هم به مراتب بالاتر است و از جمله کابینت‌های گران‌قیمت محسوب می‌شوند‌.

    کابینت آبی پلی اورتان سبک مدرن

    کابینت مدرن ایرانی

    کابینت‌های مدرن ایرانی اغلب از جنس ام‌دی‌اف هستند و به جهت محدودیت فضا که در بیشتر آشپزخانه‌های ایرانی این مشکل وجود دارد، سعی می‌شود در طراحی این کابینت‌ها به این نکته توجه شود که کابینت‌ها تا سقف امتداد داشته باشند تا از حداقل فضا استفاده بشود. از دیگر مشخصات ظاهری کابینت مدرن ایرانی، اجرای چند جزئی ویترین و قفسه‌های بدون درب در لا‌به‌لای کابینت‌های اصلی است. ایرانی‌ها از این ویژگی کابینت‌ها بیشتر برای جلوه‌گری و نمایان شدن بیشتر اکسسوری‌ها و وسایل آشپزخانه استفاده می‌کنند.

    کابینت مدرن اروپایی

    یکی دیگر از انواع کابینت آشپزخانه مدرن وشیک، نوع اروپایی بوده که مشخصه بارز آن استفاده از متریال طبیعی در ساختار بدنه و اکسسوری‌های آن است. در این نوع کابینت‌ها بیشتر از رنگ‌های خنثی  و روشن استفاده می‌شود که خاصیت مینیمالی آن‌ها را دو چندان می‌کند. رنگ‌های بژ، طوسی و سفید، مشکی و  کرم بیشترین استفاده در کابینت‌های مدرن اروپایی دارند‌. در نظر بگیرید گاهی انتخاب‌های جسورانه رنگ، در کابینت‌های اروپایی دیده می‌شوند که صورتی، سبز و آبی روشن و تیره از جمله آن‌ها است. این رنگ‌های جسورانه بدون اغراق سبک مدرن این کابینت‌ها را از حالت سادگی به طراحی نئوکلاسیک نزدیک‌تر می‌کند.

    کابینت لاکچری ام دی اف

    کابینت مدرن ایتالیایی

    با نگاهی کوتاه به پیشینه معماری و دکوراسیون کشور ایتالیا می‌توان حدس زد این کشور جزو کشور‌هایی اول در  طراحی‌های نوآورانه در  دکوراسیون داخلی به ویژه در طراحی کابینت‌های مدرن و امروزی است. کابینت مدرن ایتالیایی به طور معمول در آشپزخانه‌های بزرگ و مجلل کاربرد بالاتری دارد. از این جهت ارتفاع این نوع کابینت‌ها اغلب کمتر هستند چراکه طراحی آن‌ها به دلیل عدم محدودیت فضا دست‌وپا گیر نیست و الزامی برای افزایش طولی کابینت‌ها وجود ندارد.

    متریال با کیفیت بالا و استفاده از رنگ‌های روشن و شاد از مشخصات اصلی کابیت‌های مدرن ایتالیایی است. همچنین در ساخت این کابینت‌ها تلاش می‌شود از حداقل برش استفاده بشود که ابن موضوع باعث شده این سبک کابینت‌ها حالت یکپارچه و متصل به هم داشته باشند.

    کابینت مدرن ترک

    از لحاظ تاریخی و سبک زندگی، کشور ترکیه شباهت‌‌‌های زیادی با کشور ما دارد. طراحان کابینت با نظر به این نکته سعی می‌کنند از طرح‌های کابینت‌های ترکیه‌ای الگو بگیرند و آن را با طرح‌های ایرانی تلفیق کرده و یک کابینت نوآورانه باب سلیقه ایرانی‌ها عرضه کنند.

    اجرای کابینت‌های با ارتفاع بلند و به نوعی ظاهری کشیده از مهم‌ترین ویژگی‌های کابینت مدرن ترک است. استفاده از رنگ‌های خنثی بیشتر با تناژ‌های خاکستری و تناژ‌های آبی آسمانی از دیگر مشخصه‌هایی است که در کابینت‌های مدرن ترکیه‌ای همواره آن‌ها را مشاهده می‌کنیم. بهره گیری از گل و گیاه طبیعی حتی داخل قفسه‌های کابینت، توجه به نورگیری بالای آشپزخانه با تعبیه پنجره از جمله شاخصه‌هایی هستند که در آشپزخانه‌های ترکیه‌ای با کابینت‌های مدرن به آن‌ها توجه ویژه‌ای می‌شود.

    کابینت مدرن ترک

    کابینت مدرن فوق ساده (مینیمال)

    سبک مینیمال از جمله ترند‌هایی است که هیچوقت از مد نمی‌افتد. این سبک در طراحی دکوراسیون داخلی به‌خصوص کابینت‌های آشپزخانه جایگاه ویژه‌ای دارد. سبک مینیمال در واقع همان سبک مدرن با سادگی بیشتر و بدون جزئیات است. در کابینت مدرن مینیمال سعی بر این است که نهایت سادگی در طراحی آن‌ها مد نظر قرار گرفته شود و از ویژگی‌های تزئینی به ندرت استفاده شده با حتی استفاده نشود. کابینت سبک مینیمال به جهت سادگی بارزی که دارد برای فضاهای کوچک بدون اغراق ایده‌آل‌ترین انتخاب خواهد بود؛ چه بسا که به دلیل محبوبیتش در بین افراد، از آن در فضاهای بزرگ هم استفاده زیادی می‌کنند.

    کابینت‌های مدرن با سبک مینیمال اغلب بدون دستگیره هستند و مهم‌ترین شاخصه‌ی آن‌ها استفاده از رنگ‌های نود و روشن به ویژه رنگ سفید است. این نوع کابینت‌ها، می‌توانند از متریال مختلف مثل ام‌دی‌اف، هایگلاس، پلی‌اورتان، انزو و… ساخته شوند و در مجموع اصل بنیادین در طراحی آن‌ها، سادگی و به دوری از شلوغی‌شان است.

    کابینت سبز رنگ مدرن با ظاهر زیبا

    کابینت مدرن انزو

    کابینت انزو یکی از معروف‌ترین کابینت‌های ایتالیایی است که توسط یک شرکت مطرح کابینت‌سازی طراحی و تولید می‌‌شود. این نوع کابینت گرچه بیشتر در سبک‌های کلاسیک و نئوکلاسیک ساخته می‌شود اما به جهت کیفیت بالایش از لحاظ دوام در برابر رطوبت، ضربه و خط و خش در سبک ساده و مدرن هم استفاده می‌شود و امروزه  جزو باکیفیت‌ترین کابینت‌ها دسته‌بندی می‌شوند.

    کابینت مدرن انزو از لحاظ ظاهری سطح براق و درخشان داشته و همواره در رنگ سفید تولید می‌شود. جنس بدنه این نوع کابینت‌ها از ام‌دی‌اف خام یا چوب است که با روکش پی‌وی‌سی وکیوم شده و سپس با رنگ پولیشی در محیط ایزوله و با تجهیزات پیشرفته مجدد روکش‌کاری  می‌شوند. کابینت انزو در حال حاضر توسط تولید کنندگان ایرانی هم ساخته می‌شوند که به دلیل داشتن فرآیند تولید بسیار دشوار و کیفیت بالایشان، جزو لوکس و گران‌قیمت‌ترین کابینت‌ها طبقه‌بندی می‌شوند.

    مقایسه سبک کابینت مدرن با کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک

    ویژگیکابینت مدرنکابینت کلاسیککابینت نئوکلاسیک
    جنساغلب ام‌دی‌اف، گلاس، پلی‌گلاستمام چوب یا ترکیب ام‌دی‌اف و چوبام‌دی‌اف با روکش پی‌وی‌سی (ممبران)، روکش چوب، پلی‌اورتان
    روکشگلاس، پلی‌گلاس، رنگ پلی‌استرروکش چوب طبیعی، رنگ پلی‌استرروکش پی‌وی‌سی (ممبران)، روکش چوب
    طراحیخطوط ساده، بدون تزئینات پیچیده، دستگیره مخفی یا بدون دستگیرهتزئینات پیچیده، منبت‌کاری، تاج، پاخور، دستگیره کلاسیکترکیبی از سادگی و پیچیدگی، برخی تزئینات، دستگیره
    قیمتاقتصادی‌ترگران‌ترمتوسط
    نظافتآساندشوارترمتوسط
    سبکمینیمال، مدرن، صنعتیسنتی، کلاسیک، سلطنتیترکیبی از مدرن و کلاسیک
    کاربردفضاهای کوچک تا بزرگ، آپارتمان‌های مدرن، محیط‌های اداریخانه‌های بزرگ، ویلاها، فضاهای لوکسفضاهایی که ترکیبی از مدرن و کلاسیک را می‌پسندند

    بهترین رنگ برای کابینت مدرن

    کابینت مدرن از جمله سبک‌هایی است که در آن تنوع رنگی بالایی وجود دارد. این نوع کابینت‌ها را می‌توانید بر خلاف انواع کابینت‌های کلاسیک که دارای محدودیت رنگی هستند، تقریبا در هر نوع رنگی مشاهده کنید. تفاوتی نمی‌کند چه رنگی در ذهن شما محبوب است هر رنگی اگر سادگی در آن مشهود باشد در کابینت‌های مدرن جای خواهند گرفت. اما به‌طور‌کلی رنگ‌های نود و خنثی مثل سفید، مشکی، طوسی، بژ، استیلی، و رنگ‌های پاستیلی مثل صورتی، تیفانی و… در سبک‌های مدرن جایگاه ویژه‌تری دارند. در ادامه به انواع رنگ پرطرفدار در کابینت‌های مدرن به صورت اختصاصی‌تر خواهیم پرداخت:

    کابینت مدرن سفید

    بدون اغراق کابینت مدرن سفید، جزو محبوب‌ترین کابینت‌ها از نظر رنگی است. این نوع کابینت به جهت رنگ سفید و روشنی که دارد بهترین گزینه برای آشپزخانه‌های کوچک خواهد بود چراکه از نظر دید بصری باعث کاهش وسعت فضا نمی‌شود. همچنین کابینت‌های سفید مدرن که اغلب سطح صاف و براقی دارند به جهت داشتن ویژگی انعکاس نور از این منظر هم به بزرگ‌تر دیده شدن  فضا کمک می‌کنند.

    از دیگر ویژگی مثبت کابینت‌های مدرن سفید، قدرت انطباق آن‌ها با سایر رنگ‌ها است و به نوعی قابلیت این را دارند که به راحتی با دیگر رنگ‌ها هماهنگ ‌‌شوند. در مجموع رنگ سفید در کنار طراحی یکدستِ کابینت مدرن، شلوغی محیط را می‌کاهد و فضایی زیبا، دلباز و آرامش‌بخش ایجاد می‌کند و از همه مهم‌تر دیگر نگران از مد افتادن کابینت‌های خود نخواهید بود چراکه کابینت‌های مدرن سفید همواره جزو ترند‌ها و پرفروش‌ترین کابینت‌ها هستند.

    کابینت سفید مدرن آشپزخانه کوچک

    کابینت مدرن دو رنگ

    در سبک مدرن، به‌طور‌معمول کابینت‌های دو رنگ، متداول‌تر هستند. از آنجا که کابینت‌های مدرن، سبکی بسیار ساده و به دور از جزئیات دارند، دو رنگ کردن کابینت‌ها موجب زیبایی دوچندان و تنوع در دکوراسیون آشپزخانه می‌شود. از جمله دلایلی که باعث استفاده بسیار از کابینت مدرن دو رنگ شده‌اند، متراژ کم  آشپزخانه است؛ در بسیاری از قسمت‌های آشپزخانه‌ها، دید بصری برای اجرای کابینت‌های رنگ تیره وجود نداشته یا نورگیری محدود فضا به گونه‌ای است که نمی‌توان از رنگ‌های تیره در اجرای کابینت‌ها استفاده نمود. در چنین شرایطی بدون شک، کابینت مدرن دو رنگ ایده‌آل‌ترین گزینه خواهد بود.

    کابینت ام دی اف دو رنگ پله ایی

    با تعبیه کابینت‌های سفید یا رنگ‌های نود و روشن در کابینت‌های دیواری (هوایی) و رنگ‌های نسبتاً تیره برای کابینت‌های زمینی در ردیف‌هایی پایینی هم به نوعی فضا بزرگ‌تر دیده می‌شود و هم از رنگ‌های تیره مد نظر مشتری در کابینت‌ مدرن استفاده می‌شود. یک روش دیگر برای به کار بردن رنگ‌های تیره در کابینت مدرن بدون نگرانی از تاثیر منفی در وسعت بصری آشپزخانه، استفاده از کابینت جزیره به رنگ تیره است که زیبایی و جذابیت آشپزخانه را هم دو چندان می‌کند.

    کابینت مدرن سفید کاراملی (قهوه‌ای روشن)

    رنگ کاراملی ماهیتاً زیبایی بی‌نظیری دارد ولی بیشتر زیبایی آن، به جهت شباهتی است که به چوب طبیعی دارد. کابینت مدرن سفید و کاراملی از جمله ترکیب رنگ بی‌نقص است که آشپزخانه دنج و آرام را برای خانه شما به ارمغان می‌آورد. رنگ کاراملی (قهوه‌ای روشن) از دسته رنگ‌های گرم بوده که طبیعتاً ادغام آن با رنگ سفید محیط‌تر را هم گرم‌تر و هم گیرا‌تر می‌کند. اگر وسایل دکوراتیو و اکسسوری چوبی در آشپزخانه دارید، بدون شک کابینت‌های مدرن به رنگ سفید و کاراملی هماهنگی لازمی با آن‌ها خواهد داشت.

    کابینت مدرن سفید طوسی

    رنگ طوسی شامل طیف گسترده‌ای از رنگ‌های خنثی از خاکستری روشن گرفته تا زغالی تیره است. اگر می‌خواهید کابینت مدرن داشته باشید، طوسی و تناژ‌هایی از آن ایده‌آل‌ترین انتخاب خواهند بود. کابینت مدرن طوسی به صورت دو رنگ در کنار کابینت سفید، جلوه‌ای بسیار زیبایی خواهد داشت و همچنین با وسایل آشپزخانه سفید یا سیلور به راحتی هماهنگ می‌شود. هر چه رنگ طوسی کابینت تناژ تیره‌تری داشته باشد، هماهنگی آن با وسایل آشپزخانه سیلور چشم‌نواز‌تر خواهد بود. فراموش نکنید، کابینت به رنگ‌های طوسی روشن برای فضاهای کوچک، مناسب‌تر از تناژ‌های تیره از این رنگ هستند.

    کابینت مدرن سفید طوسی

    کابینت مدرن سفید نقره‌ای

    نقره‌ای (استیلی) از دیگر رنگ‌هایی است که می‌توانیم آن را جزو رنگ‌های با تم مدرن بدانیم؛ رنگی گیرا که موجب می‌شود فضای آشپزخانه لوکس‌تر به نظر آید. نقره‌ای بیشتر از هر نوع رنگی، القا‌کننده مدرنیته است. با توجه این نکته درصورتی که می‌خواهید در داشتن کابینت مدرن پیشتاز باشید پس حتما رنگ نقره‌ای را هر چند به صورت محدود در انتخاب کابینت‌هایتان فراموش نکنید. کابینت دو رنگ نقره‌ای سفید، ترکیب رنگی بسیار زیبایی دارد که در عین سادگی و سبک مینیمال به جهت حضور رنگ سفید، جذابیت آن با رنگ نقره‌ای افزایش یافته است.

    کابینت مدرن سفید کاراملی (قهوه‌ای روشن)

    رنگ کاراملی ماهیتاً زیبایی بی‌نظیری دارد ولی بیشتر زیبایی آن، به جهت شباهتی است که به چوب طبیعی دارد. کابینت مدرن سفید و کاراملی از جمله ترکیب رنگ بی‌نقص است که آشپزخانه دنج و آرام را برای خانه شما به ارمغان می‌آورد. رنگ کاراملی (قهوه‌ای روشن) از دسته رنگ‌های گرم بوده که طبیعتاً ادغام آن با رنگ سفید محیط‌تر را هم گرم‌تر و هم گیرا‌تر می‌کند. اگر وسایل دکوراتیو و اکسسوری چوبی در آشپزخانه دارید، بدون شک کابینت‌های مدرن به رنگ سفید و کاراملی هماهنگی لازمی با آن‌ها خواهد داشت.

    کابینت مدرن سفید مشکی

    همان‌طور‌که اشاره کردیم، سفید جزو پراستفاده‌ترین رنگ کابینت مدرن است؛ اما بعضی از افراد دوست دارند آشپزخانه‌ای با کابینت‌های هیجان‌انگیزتری داشته باشند که در این صورت رنگ مشکی در کنار سفید، تم مدرن‌تری خواهد داشت. تلفیق سفید و مشکی در طول تاریخ معماری و دکوراسیون همیشه مورد توجه بوده و حتی به یک المان رسمی در طراحی دکوراسون تبدیل شده است. اگر آشپزخانه کوچک دارید و کابینت مدرن سفید مشکی ترجیح شما است، سعی کنید کابینت‌های دیواری را به رنگ سفید و کابینت‌های زمینی یا جزیره را به رنگ مشکی در نظر بگیرد تا به نوعی نکات بازتاب نور و افزایش وسعت بصری هم در آشپزخانه‌تان رعایت شود.

    کابینت آشپزخانه فوق العاده لاکچری مدرن به رنگ سیاه سفید و نورپردازی زرد در اطراف

    کابینت مدرن رنگی (قرمز، زرد، آبی و…)

    رنگ‌های شاد (قرمز، آبی، زرد و…) جزو رنگ‌های پر انرژی و جذاب هستند که در عین داشتن سبک مدرن می‌توانند با حضورشان، آشپزخانه را شاد و انرژی‌بخش کنند. اگر دوست دارید، کابینت مدرن رنگی داشته باشید، احتیاج نیست در تمام بخش‌های کابینت از این رنگ‌ شاد استفاده کنید تا حالت افراطی و فانتزی کار بیشتر شود، این موضوع در فضاهای کوچک اهمیت بیشتری دارد.

    کابینت مدرن رنگی قرمز سفید

    به عنوان مثال می‌توانید کابینت‌های دیواری را سفبد در نظر داشته و چند بخش از کابینت زمینی یا جزیره آشپزخانه را به رنگ دلخواه شاد مثل قرمز انتخاب کنید.

    انواع کابینت مدرن از نظر فرم ظاهری

    کابینت‌های مدرن علاوه بر تنوع از نظر جنس بدنه و روکش، از نظر شکل ظاهری و نحوه طراحی و اجرا هم انواع مختلف دارند:

    کابینت مدرن پله‌ای

    کابینت پله‌ای جزو طراحی‌های خاص است که تنها در سبک مدرن کاربرد دارد. این نوع کابینت‌ها به صورت هم‌تراز و هم‌سطح طراحی نشده‌اند و ظاهری به شکل پله‌ای و غیر هم‌تراز (عمق متفاوت) دارند‌. در حقیقت، عمق این کابینت‌های دیواری، اندازه یکسانی ندارند که سبب پله‌ای شدن نمای آن‌ها می‌شود. در نظر داشته باشید در اجرای کابینت‌های مدرن، ممکن است برای رعایت سادگی و عدم پیچیدگی آن‌ها، تنها در بخش‌های محدودی از دیوار آشپزخانه از کابینت پله‌ای استفاده شود.همچنین گاهی اوقات برای نمایان شدن بهتر طرح پله‌ای کابینت از دو رنگ متفاوت برای هر طبقه استفاده می‌شود. 

    کابینت مدرن سفید مشکی دو پله

    کابینت مدرن یکسره

    درست است که برخی از افراد ماهیتاً به سبک مدرن علاقه ویژه‌ای دارند و حتی در فضاهای بزرگ هم از کابینت مدرن استفاده می‌کنند، ولی اگر آشپزخانه شما متراژ کمی دارد و از نظر ابعادی محدود است، چاره‌ای  به جز استفاده از کابینت‌های سبک مدرن نخواهید داشت. به‌خصوص اینکه کابینت‌هایی عمودی با ارتفاع تا سقف امتداد یافته، بهترین گزینه برای این نوع فضاهای کوچک هستند‌.  با تعبیه و اجرای چند کابینت از سبک مدرن کهکابینت‌های دیواری و زمینی آن‌ها به صورت یکسره است، استفاده بهینه‌تری از فضای کوچک آشپزخانه خواهید داشت.

    درصورتی‌که به کابینت‌های یکسره امتداد یافته تا سقف علاقه‌ای ندارید، می‌توانید کابینت‌های دیواری را تا حد ممکن بلند و کشیده در نظر داشته باشید. فراموش نکنید در سبک مدرن هیچ گونه محدودیتی از نظر ارتفاع کابینت‌ها وجود ندارد و بر حسب سلیقه مشتری اندازه ارتفاع کابینت می‌تواند متفاوت باشد. این نکته را هم در نظر داشته باشید، وجود فضای خالی در بالای کابینت دیواری هر چند بسیار کم، می‌تواند برای انبار کردن وسایل آشپزخانه‌ای که به ندرت استفاده می‌شوند، بهترین گزینه باشد.

    نمونه مدل کابینت مدرن یکسزه تا سقف به رنگ سبز

    کابینت مدرن خطی

    در مدل کابینت مدرن خطی، بر روی کابینت‌های افقی تاکید بیشتری می‌شود. این مدل‌ها، بیشتر در آشپزخانه‌هایی کاربرد دارند که کوچک‌تر و معمولاً کشیده‌تر هستند که به نوعی در نشان دادن فضای آشپزخانه به شکل وسیع و بزرگ‌تر کمک‌کننده خواهند بود.

    این مدل کابینت در آشپزخانه‌هایی با طراحی خاص مثل آشپزخانه تک دیوار هم کاربرد دارد. در حقیقیت، در چنین حالتی، پلان آشپزخانه قسمتی از نشمین خواهد بود که بهتر است کابینت‌ها به شکل خطی اجرا شوند. همچنین کابینت مدرن خطی را می‌توانیم با تعبیه یک جزیره در پلان آشپزخانه، کارآمد و زیباتر کنیم البته اگر فصای کافی و مناسب برای اجرا جزیره وجود داشته باشد.

    مدل کابینت مدرن خطی

    کابینت مدرن بدون دستگیره

    کابینت‌های بدون دستگیره را می‌توانیم جزو زیباترین کابینت‌های مدرن دسته‌بندی کنیم که در نوع خود طرفداران زیادی دارند. این مدل کابینت‌ها در دو نوع مگنتی و دستگیره مخفی تولید می‌شوند. در نوع مگنتی این کابینت‌ها، نوعی آهنربا در درب آنها تعبیه شده که با فشار ملایم دست، باز و بسته می‌شوند. در نوع دستگیره مخفی، در بخش درب کابینت از یک شکاف یا شیار به عنوان دستگیره استفاده می‌شود که این درز یا شکاف جایگزین دستگیره معمولی بوده که به صورت مخفی تعبیه شده است.

    کابینت مدرن بدون دستگیره، به‌یژه در رنگ‌های نود و روشن، ایده‌آل‌ترین گزینه برای آشپزخانه‌هایی با متراژ کم است چراکه به افزایش وسعت فضا از نظر دید بصری کمک می‌کند.

    کابینت مدرن بدون دستگیره پله ایی

    کابینت مدرن فانتزی

    کابینت مدرن فانتزی، از جمله کابینت‌های با سبک امروزی هستند که بیشتر رنگ‌های شاد، فانتزی و به نوعی پرشور را شامل می‌‌شوند. بیشتر افرادی که به عناصر و طرح‌های فانتزی علاقه ویژه‌ای دارند در اجرای کابینت‌های مدرن به سبک فانتزی، با خیال راحت می‌توانند از آیتم‌های فانتزی آن هم در حد معقول استفاده کنند. کابینت‌هایی به رنگ فسفری، صورتی جیغ، آبی پاستیلی و حتی قرمز روشن، بیش از دیگر رنگ‌های شاد و پر انرژی، نمایانگر سبک فانتری در کابینت‌های مدرن هستند.

    از جمله سایر طراحی‌های محبوب در این مدل کابینت‌ها، استفاده از کابینت‌هایی به رنگ‌های خنثی و اغلب سفید در کنار عناصر فانتزی است. به عنوان مثال شما می‌توانید کابینت سفید با دستگیره‌ها فانتزی داشته باشید تا در عین پیروی کردن از سبک مدرن، سبک فانتزی مورد علاقه خود را بدون افراط‌ کاری به آن اضافه کنید.

    کابینت مدرن ترکیبی

    کابینت مدرن ترکیبی در واقع یک نوع کابینت با سبک مدرن اما کمی گرایش‌یافته به سایر سبک‌های تلفیفی است. به‌طور‌کلی اگر شما دوستدار سبک مدرنی از کابینت‌ها هستید اما ترجیح می‌دهید در قسمت‌های از کابینت‌هایتان، آیتم‌های تزئینی وجود داشته باشد، پس استفاده از کابینت مدرن ترکیبی مناسب‌ترین گزینه برای شما خواهد بود. در این نوع سبک کابینت، می‌توانید به شکل جزئی، عناصری از سبک نئوکلاسیک را در قسمت‌هایی از کابینت مدرن به کار ببرید. به عنوان نمونه در کابینت‌های زمینی در بخش کابینت زیر ظرفشویی می‌توانید از المان تزئینی محدود مثل سنگ و چوب استفاده بکنید.

    کابینت مدرن تمام آبی رنگ بسیار زیبا

    طراحی کابینت مدرن جدید

    سادگی و دوری از پیچیدگی افراطی اصل اساسی در طراحی کابینت‌های مدرن است. این سبک از کابینت‌ها بعد از دنیای پر زرق‌وبرق کابینت‌های کلاسیک در فضا‌های کوچک، دنج و به دور از شلوغی به وجود آمده‌اند‌. امروزه طراحی کابینت‌های مدرن بر اساس سلیقه مشتری  است اما به هر حال اجرای کابینت‌های مدرن با ارتفاع کشیده و امتداد‌یافته تا سقف، در آشپزخانه‌های کوچک با محدودیت فضا جزو ضرورت‌ها به حساب می‌آید‌. در بیشتر موارد کابینت‌های مدرن با طراحی ‌های یکسره جهت استفاده بهینه از محیط و ایجاد فضای جا‌دار کاربرد دارند و کابینت‌هایی با طراحی بدون دستگیره جهت ایجاد نمای فوق‌ساده و مینیمال مورد استفاده هستند. در هر حال ایجاد یک فضای ساده، کارآمد، جادار و زیبا شاخصه‌های بنیادین در طراحی کابینت‌های مدرن هستند. 

    جدا از متریال و نوع رنگ استفاده شده در طراحی کابینت مدرن، موضوع قابل تامل، فرم و طراحی این نوع کابینت‌ها است. درهای کابینت مدرن ویژگی‌های مشترکی دارند: همگی آن‌ها سطح مسطح و صاف داشته و به ندرت سطوح برجسته، آن‌ هم از نوع بسیار ظریف در این سبک کابینت‌ها دیده می‌شوند. هیچگونه طراحی سلطنتی، حکاکی و منیت‌کاری تزیینی بر روی درهای کابینت مدرن مشاهده نمی‌شود و داشتن سطوح براق و صاف و لبه‌تیز همیشه مورد تاکید است. در طراحی کابینت مدرن، به‌طور‌معمول جهت اسکلت‌بندی از متریال‌ با جنس ام‌دی‌اف صابونی استفاده می‌شود. ولی برای بخش‌های قابل رویت مثل در‌ها از متریال مختلفی چون ام‌دی‌اف با روکش لمینت، ممبران، هایگلاس، چوب و… کاربرد دارد و انواع رنگ‌بندی هم به وفور در آن‌ها قابل اجرا است.

    مزایای کابینت مدرن

    کابینت های مدرن جزو محبوب ترین سبک های بازار می‌باشند و روز به روز به علاقه مندان این سبک افزوده می‌شود. در زیر چند مورد از مزیت های این کابینت ها نوشته شده است.

    1. قیمت مناسب نسبت به کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک
    2. نظافت راحت کابینت ها در مقایسه با کابینت های دیگر 
    3. تنوع بالای زنگ و طرح ( طرح هایی مانند ممبران، هایگلاس، پلی گلاس، روکش چوب و …)
    4. مناسب برای آشپزخانه های کوچک و بزرگ ( حفظ زیبایی در هر دو حالت)
    5. درخشان کردن آشپزخانه به سبب پخش نور در محیط
    6. جادار بودن کابینت به سبب طراحی کابینت تا سقف آشپزخانه

    مزایای کابینت مدرن

    معایب کابینت مدرن 

    کابینت های مدرن از لحاظ طراحی و ساختاری جزو کابینت های پرطرفدار هستند. این کابینت ها در کنار مزایایی که دارند، دارای یک سری معایب نیز هستند. کابینت های مدرن نسبت به رطوبت حساس می‌باشند و در بعضی خانه های مشاهده می‌شود که به دلیل طراحی نادرست و نفوذ آب به لایه های ام دی اف کابینت مدرن، کابینت باد کرده است. همچنین این کابینت ها در برابر حرارت نیز آسیب پذیر هستند و مقاومت زیادی ندارند. 

    طراحی کابینت های مدرن بسیار ساده می‌باشد و استفاده از این کابینت ها در خانه هایی با دکوراسیون کلاسیک کار اشتباهی هست. خاصیت لکه پذیری در برخی طرح های کابینت های مدرن مثل کابینت هایگلاس بیشتر از دیگر موارد هست و لکه و اثر انگشت به وضوح قابل دیدن هست. همچنین کابینت مدرن مدرن مقاومت زیادی در برابر ضربه و خط و خش ندارند و در استفاده از این کابینت ها حتما باید این نکات را رعایت کرد. بسیاری از معایب گفته شده با انتخاب روکش مناسب برای کابینت ها درست می‌شود اما باید در نظر داشت که در این حالت قیمت کابینت بالا می‌رود.

    تفاوت کابینت مدرن و کابینت ممبران

    بیشتر افراد تصور می‌کنند، کابینت ممبران یک نوع سبک در طراحی کابینت بوده، اما در اصل، ممبران نوعی متریال جهت ساخت کابینت است. از آنجا که متریال ممبران بیشتر در ساخت کابینت‌های سبک نئوکلاسیک و کلاسیک کاربرد دارند، این تصور رایج شده که آن‌ها نوعی کابینت کلاسیک هستند.

    از لحاظ ساختاری ممبران از ام‌دی‌اف خام با روکش پی‌وی‌سی ساخته شده که روش روکش شدن آن به شکل وکیوم است. در واقع با استفاده از دستگاه مخصوص، روکش pvc  به صورت یکپارچه و بدون شکاف و درزی روی ام‌دی‌اف خام پوشش داده می‌شود. داشتن حکاکی و منبت‌کار‌ی‌ها و نقوش برجسته با به کار بردن دستگاه مخصوص CNC از مشخصات بارز کابینت‌های ممبران است که آن‌ها را به کابینت‌های کلاسیک تبدیل کرده است. در نظر داشته باشید، اگر کابینت‌ها بدون حکاکی و نقوش خاصی وکیوم شوند حتی می‌توانیم کابینت مدرن ممبران و حتی سبک‌های تلفیفی مثل نئوکلاسیک هم داشته باشیم.

    کابینت مدرن سبز رنگ

    تفاوت کابینت مدرن با کابینت کلاسیک 

    کابینت های کلاسیک و مدرن تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند. مهم ترین تفاوت این سبک ها در قیمت آن هاست. کابینت های کلاسیک به دلیل جنس تمام چوب یا ترکیب ام دی اف و چوب، قیمت بالاتری نسبت به کابینت های مدرنی دارند که اغلب از ام دی اف ها متفاوت ساخته می‌شود. طراحی کابینت کلاسیک بسیار متفاوت تر از کابینت های مدرن می‌باشد و در ساخت آن ها با استفاده از دستگاه های CNC برجستگی ها و تاج های مختلفی طراحی می‌شود. اما کابینت مدرن طراحی ساده ایی دارند و به طبع راحت تر از کابینت کلاسیک تمیز می‌شود.

    تفاوت کابینت نئوکلاسیک و مدرن

    برخی از افراد به دلیل شباهت بین کابینت نئوکلاسیک و مدرن، آن ها را از یکدیگر اشتباه تشخیص می‌دهند. اما هر دو کابینت تفاوت هایی با یکدیگر دارند. کابینت نئوکلاسیک در واقع چیزی مابین کابینت کلاسیک و مدرن هست ( نه مانند کابینت مدرن خیلی ساده و نه مثل کابینت کلاسیک پر از نقش و نگار ). همچنین کابینت های مدرن بدون دستگیره هستند ولی در کابینت های نئوکلاسیک از دستگیره استفاده می‌شود. از وابت قیمت نیز کابینت های نئوکلاسیک به واسطه استفاده از متریال هایی مانند روکش چوب، پلی اورتان و … قیمت گران تری نسبت به کابینت مدرن دارند.

    سوالات متداول درباره کابینت مدرن

    قیمت کابینت مدرن به عوامل مختلفی مانند جنس مواد (ام‌دی‌اف، های‌گلاس، ممبران)، اندازه آشپزخانه، پیچیدگی طراحی و برند بستگی دارد.

     

    کابینت مدرن دارای طراحی ساده، خطوط تمیز و اغلب سطحی براق است. در حالی که کابینت کلاسیک دارای جزئیات بیشتر، حکاکی و طرح‌های پیچیده است. همچنین، کابینت مدرن معمولا از مواد مدرن‌تر مانند ام‌دی‌اف و های‌گلاس ساخته می‌شود، در حالی که کابینت کلاسیک ممکن است از چوب طبیعی یا روکش چوب ساخته شود.

     

    برای آشپزخانه‌های کوچک، کابینت مدرن با طراحی ساده و خطوط تمیز و رنگ‌های روشن مانند سفید یا طوسی بسیار مناسب است. این نوع کابینت‌ها باعث بزرگ‌تر دیده شدن فضا می‌شوند. همچنین، کابینت‌های یکسره تا سقف نیز می‌توانند فضای بیشتری را در اختیار شما قرار دهند.

    سبک مدرن ایده دلخواه شما نبود؟ دیگر سبک های کابینت ما را ببینید:

    آشپزخانه دیزاین شده با کابینت کلاسیک

    کابینت‌های کلاسیک به مدل‌هایی از کابینت آشپزخانه گفته می‌شوند که دارای طرح‌ها و حکاکی‌های سنتی و باستانی هستند. بر خلاف کابینت‌های مدرن که خیلی ساده می‌باشند، این نوع کابینت هیچ گونه سادگی ندارد.

    آشپزخانه دیزاین شده با کابینت نئو کلاسیک

    بسیاری از طراحان و دیزاینرهای دکوراسیون داخلی، با تلفیق دو سبک کابینت مدرن و کابینت کلاسیک نوعی دیگر از کابینت آشپزخانه را طراحی کرده‌اند که به کابینت نئوکلاسیک معروف است. همانطور که می‌دانید این کابینت از خصوصیات و ویژگی‌های بسیار زیادی برخوردار است، چون تلفیقی از دو نوع کابینت می‌باشد.

    4.7/5 - (30 امتیاز)

    20 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

    • سیاوش کاظمیان
      اکتبر 15, 2024 2:53 ب.ظ

      در بین رنگ های سبز، آبی، خاکستری و سفید کدوم مورد جذاب تره؟
      من کابینت های مدرن رو خیلی میپسندم اما حس میکنم که با روی بورس بودن کابینت نئوکلاسیک این کابینت ها جایگزین بشن نظر شما چیه؟

      پاسخ
      • ارشام دکور
        اکتبر 15, 2024 3:01 ب.ظ

        با سلام و عرض ادب آقای کاظمیان.
        انتخاب رنگ مناسب کابینت به دو عامل دیزاین آشپزخانه و سلیقه شما دارد و همچنین رنگ هایی که گفته اید جزو بهترین رنگ ها برای اجرای کابینت مدرن می‌باشد.
        در پاسخ به سوال دوم مطمئن باشید که سبک مدرن یکی از بهترین سبک های کابینت می‌باشد و هر روز شاهد متریال ها و طراحی های بسیار شیک و زیبای آن در صنعت کابینت هستیم.

        پاسخ
    • زهرا بیگ دلو
      اکتبر 15, 2024 2:48 ب.ظ

      سلام. من دنبال آشپزخانه مدرن و شیک میگردم که برای خونه ویلایی مناسب باشه.
      البته طرح های مربوط به کابینت مدرن رو توی این صفحه دیدم ولی چیزی که من مد نظر دارم کابینتی هست که تلفقی از سبک نئوکلاسیک و مدرن باشه. اگه ممکنه در این مورد راهنمایی کنید ببینم آیا واقعا طرح مد نظرم قابل اجرا هست یا نه ؟
      پشاپیش ممنونم ازتون.

      پاسخ
      • ارشام دکور
        اکتبر 15, 2024 2:58 ب.ظ

        سلام وعرض ادب خانوم بیگدلو
        کابینت های بسیار مناسبی در سبک مدرن برای خانه های ویلایی وجود دارد و می‌توانید نمونه کار های مجموعه آرشام دکور را مشاهده کنید. اما در مورد تلفیق دو سبک مدرن و نئوکلاسیک خدمتتون عرض کنم که انتخاب بسیار مناسبی هست و اگر اصولی کار شود زیبایی آشپزخانه را دو چندان می‌کند.

        پاسخ
    • یاسمن ایرجیان
      اکتبر 11, 2024 10:08 ب.ظ

      ممنونم از مطالبتون و بخصوص عکسهاتون
      من الان دنبال کابینت مدرن جدید هستم. طرحی که خاص باشه و حتی تلفیق بشه.
      چنین چیزی امکان پذیر هست.

      پاسخ
      • ارشام دکور
        اکتبر 11, 2024 10:10 ب.ظ

        سلام و عرض ادب. بله خانوم ایرجیان
        اتفاقا یکی از ویژگی های کابینت های مدرن امکان ایجاد طرح های متنوع و متفاوت هست.

        پاسخ
    • حسن راهیان
      اکتبر 11, 2024 10:02 ب.ظ

      سبک کابینت مدرن جدید کدوم رنگش و کدوم متریالش برا آشپزخونه 20 متری خوبه؟

      پاسخ
      • ارشام دکور
        اکتبر 11, 2024 10:05 ب.ظ

        سلام آقای راهیان. طرح های متنوعی وجود داره که بسیار شیک و مدرن هست. در صورت تمایل با مجموعه در ارتباط باشید تا نمونه کار های بیشتری از کابینت مدرن براتون ارسال بشه.

        پاسخ
    • مینا نظری
      آگوست 2, 2024 4:26 ق.ظ

      مطلب بسیار مفید و جامعی بود.
      فقط می تونیم ممبران و های گلاس رو با هم تلفیق کنیم تو آشپزخونه ؟ ممبران هایی که من دیدم یا چوبی یا سفید رنگ،رنگ های دیگه رو هم شامل میشه؟

      پاسخ
      • ارشام دکور
        آگوست 12, 2024 4:10 ب.ظ

        سلام وقت بخیر
        برای تلفیق سبک‌ها بهتره با کارشناسان شرکت تماس بگیرید. در خدمتتون هستیم

        پاسخ
    • سلام
      قیمت کابینت مدرن از نوع هایکلاس برای یه آشپزخونه ۳۰ متری چقدر میشه هزینه‌اش؟

      پاسخ
      • ارشام دکور
        جولای 31, 2024 3:49 ب.ظ

        سلام وعرض ادب

        بستگی به نوع هایگلاس و نوع طراحی داره

        برای راهنمایی بهتر با کارشناسان ما در تماس باشید.

        پاسخ
    • رضا شاهرخی
      جولای 29, 2024 9:59 ق.ظ

      سلام خدمت تیم آرشام
      کابینت ام دی اف طرح چوب روشن برای خونه دکوراسیون سفید مناسبه؟

      پاسخ
    • احمدرضا رحیمی
      جولای 29, 2024 9:26 ق.ظ

      تاج کابینت مدرن هم میشه طراحی کنید؟

      پاسخ
    • ارشام دکور
      جولای 7, 2024 9:09 ب.ظ

      واقعا ممنونم از این همه طرح کابینت مدرن.
      خیلی جامع و کامل بودش .

      پاسخ
    • ارشام دکور
      جولای 7, 2024 9:08 ب.ظ

      سلام. کابینت های مدرن برای فضای اداره مناسب تره یا کابینت های کلاسیک و نئوکلاسیک ؟

      پاسخ

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این فیلد را پر کنید
    این فیلد را پر کنید
    لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
    برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

    3 × 4 =

    ×

    ارسال پیام در واتس‌اپ

    × واتس‌اپ