کابینت مدرن های گلاس مدل ال شکل دو رنگ سفید طوسی

کابینت مدرن

یکی از انواع سبک های بروز کابینت در بازسازی، طراحی و دکوراسیون آشپزخانه، کابینت مدرن است. مدل و سبک طراحی کابینت مدرن کاملا متفاوت از سبک های کلاسیک و نئوکلاسیک می باشد. در کابینت مدرن خبری از درب و کشو های منبت کاری شده، تاج و پاخور های ضخیم و طراحی شلوغ نیست! انگار که یک صفحه ساده و با سطحی صاف و صیقلی را با خطوطی موازی و شیک به همراه رنگ های مینیمالیستی نقاشی کرده باشند و به همین جهت به آن سبک مدرن می گویند.

کابینت های سبک مدرن ما برای هر آشپزخانه ای چشم نواز و کاربردی هستند. تعهد ما به کیفیت و نگاه دقیق به سبک و طراحی خوب به ما کمک کرده است کابینت های مدرن شیک مقرون به صرفه و در عین حال شگفت انگیزی طراحی کنیم؛ به صورتی که هیچ یک از مشتریان عزیز را از نتیجه کار ناراضی نبینیم.

نمونه های کابینت سبک مدرن در متریال های گلاس و ام دی اف زیر را مشاهده کنید و ایده دلخواه خود را بیابید. هر طرح و نمونه در ترکیب رنگ های متنوع توسط تیم حرفه ای آرشام دکور قابل اجرا می باشد، حتی به صورت اقساطی.

کابینت مدرن ام دی اف

کابینت مدرن سفید

کابینت مدرن رنگی

    خرید به صورت اقساطی

    کابینت آشپزخانه ما در اندازه ها و شکل های استاندارد و سفارشی قابل اجرا هستند. در صورتی که آشپزخانه شما دارای زاویه های نامنظم بوده و یا مساحت کوچکتری دارد، در نتیجه سبک مدرن دقیقا همان انتخابی است که بهترین نتیجه را به دکوراسیون آشپزخانه شما می دهد.

    ما خبر داریم که بازسازی آشپزخانه چقدر می تواند هزینه بالایی داشته باشد. طبیعی است که صاحبان خانه از بازسازی هراس داشته باشند، بنابراین هدف ما این است که انتخاب و نصب کابینت را آسان کرده و حتی در بازسازی منزل و آماده سازی آن به شما کمک کنیم تا نگرانی شما از هر بابتی رفع شود. ما تمام تلاش خود را می کنیم تا به شما کمک کنیم در کابینت های خود صرفه جویی کنید و در عین حال سبک کابینت مدرنی را که می خواهید دریافت کنید.

    همانطور از نمونه های درج شده مشاهده کردید، کابینت به سبک مدرن دارای خطوط تمیز، طراحی عموما براق و حداقل تزئینات است. برای پیاده سازی سبک مدرن با قیمت مقرون به صرفه اغلب از متریال های ام دی اف، های گلاس، پلی گلاس و لمی گلاس استفاده می شود. البته می توان سبک های مدرن را با کابینت های لوکس و لاکچری پولیشی و نمونه های روکش وکیوم نیز طراحی و اجرا کرد.

    کابینت های سبک مدرن ظاهری شیک و ساده را ارائه می دهند که می تواند طیف گسترده ای از سبک های طراحی داخلی را تکمیل کند. این سبک کابینت همیشه بروز میماند و به ندرت از مد خارج می شود.

    قیمت کابینت مدرن

    قیمت یک کابینت مدرن بسته به عوامل مختلفی از جمله مواد مورد استفاده، اندازه و پیچیدگی طراحی و برند یا سازنده ورقه های مورد استفاده می تواند بسیار متفاوت باشد.

    یک کابینت مدرن ساده و کوچک ساخته شده از ام دی اف ممکن است حدود 3.500.000 تومان برای هر متر هزینه داشته باشد؛ در حالی که یک کابینت بزرگتر و پیچیده تر ساخته شده از متریال بهتر مانند پلی گلاس یا نمونه های پولیشی، حدود 7.500.000 تومان برای هر متر هزینه خواهد داشت.

    هنگام مقایسه قیمت کابینت، توجه به کیفیت مصالح و نحوه طراحی و ساخت بسیار مهم است. در نهایت، قیمت یک کابینت مدرن بسته به طراحی خاص و مواد مورد استفاده می‌تواند بسیار متفاوت باشد، بنابراین جهت استعلام دقیق قیمت متناسب با اندازه آشپزخانه شما و مدل مورد علاقه، با ما تماس حاصل فرمایید.

    شما می توانید به صورت آنلاین سفارش خود را ثبت کنید تا مشاوران فروش ما برای کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه خدمات رایگان مشاوره تخصصی با شما تماس حاصل کنند. همچنین این مجموعه برای سهولت خرید شما با توجه به قیمت کابینت و هزینه های تمام شده آن، امکان خرید کابینت اقساطی را نیز فراهم کرده است.

    مزایای کابینت مدرن

    کابینت های مدرن جزو محبوب ترین سبک های بازار می‌باشند و روز به روز به علاقه مندان این سبک افزوده می‌شود. در زیر چند مورد از مزیت های این کابینت ها نوشته شده است.

    1. قیمت مناسب نسبت به کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک
    2. نظافت راحت کابینت ها در مقایسه با کابینت های دیگر 
    3. تنوع بالای زنگ و طرح ( طرح هایی مانند ممبران، هایگلاس، پلی گلاس، روکش چوب و …)
    4. مناسب برای آشپزخانه های کوچک و بزرگ ( حفظ زیبایی در هر دو حالت)
    5. درخشان کردن آشپزخانه به سبب پخش نور در محیط
    6. جادار بودن کابینت به سبب طراحی کابینت تا سقف آشپزخانه

    معایب کابینت مدرن 

    کابینت های مدرن از لحاظ طراحی و ساختاری جزو کابینت های پرطرفدار هستند. این کابینت ها در کنار مزایایی که دارند، دارای یک سری معایب نیز هستند. کابینت های مدرن نسبت به رطوبت حساس می‌باشند و در بعضی خانه های مشاهده می‌شود که به دلیل طراحی نادرست و نفوذ آب به لایه های ام دی اف کابینت مدرن، کابینت باد کرده است. همچنین این کابینت ها در برابر حرارت نیز آسیب پذیر هستند و مقاومت زیادی ندارند. 

    طراحی کابینت های مدرن بسیار ساده می‌باشد و استفاده از این کابینت ها در خانه هایی با دکوراسیون کلاسیک کار اشتباهی هست. خاصیت لکه پذیری در برخی طرح های کابینت های مدرن مثل کابینت هایگلاس بیشتر از دیگر موارد هست و لکه و اثر انگشت به وضوح قابل دیدن هست. همچنین کابینت مدرن مدرن مقاومت زیادی در برابر ضربه و خط و خش ندارند و در استفاده از این کابینت ها حتما باید این نکات را رعایت کرد. بسیاری از معایب گفته شده با انتخاب روکش مناسب برای کابینت ها درست می‌شود اما باید در نظر داشت که در این حالت قیمت کابینت بالا می‌رود.

     

    تفاوت کابینت مدرن با کابینت کلاسیک 

    کابینت های کلاسیک و مدرن تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند. مهم ترین تفاوت این سبک ها در قیمت آن هاست. کابینت های کلاسیک به دلیل جنس تمام چوب یا ترکیب ام دی اف و چوب، قیمت بالاتری نسبت به کابینت های مدرنی دارند که اغلب از ام دی اف ها متفاوت ساخته می‌شود. طراحی کابینت کلاسیک بسیار متفاوت تر از کابینت های مدرن می‌باشد و در ساخت آن ها با استفاده از دستگاه های CNC برجستگی ها و تاج های مختلفی طراحی می‌شود. اما کابینت مدرن طراحی ساده ایی دارند و به طبع راحت تر از کابینت کلاسیک تمیز می‌شود.

    تفاوت کابینت نئوکلاسیک و مدرن

    برخی از افراد به دلیل شباهت بین کابینت نئوکلاسیک و مدرن، آن ها را از یکدیگر اشتباه تشخیص می‌دهند. اما هر دو کابینت تفاوت هایی با یکدیگر دارند. کابینت نئوکلاسیک در واقع چیزی مابین کابینت کلاسیک و مدرن هست ( نه مانند کابینت مدرن خیلی ساده و نه مثل کابینت کلاسیک پر از نقش و نگار ). همچنین کابینت های مدرن بدون دستگیره هستند ولی در کابینت های نئوکلاسیک از دستگیره استفاده می‌شود. از وابت قیمت نیز کابینت های نئوکلاسیک به واسطه استفاده از متریال هایی مانند روکش چوب، پلی اورتان و … قیمت گران تری نسبت به کابینت مدرن دارند.

    سبک مدرن ایده دلخواه شما نبود؟ دیگر سبک های کابینت ما را ببینید:

    آشپزخانه دیزاین شده با کابینت کلاسیک

    کابینت‌های کلاسیک به مدل‌هایی از کابینت آشپزخانه گفته می‌شوند که دارای طرح‌ها و حکاکی‌های سنتی و باستانی هستند. بر خلاف کابینت‌های مدرن که خیلی ساده می‌باشند، این نوع کابینت هیچ گونه سادگی ندارد.

    آشپزخانه دیزاین شده با کابینت نئو کلاسیک

    بسیاری از طراحان و دیزاینرهای دکوراسیون داخلی، با تلفیق دو سبک کابینت مدرن و کابینت کلاسیک نوعی دیگر از کابینت آشپزخانه را طراحی کرده‌اند که به کابینت نئوکلاسیک معروف است. همانطور که می‌دانید این کابینت از خصوصیات و ویژگی‌های بسیار زیادی برخوردار است، چون تلفیقی از دو نوع کابینت می‌باشد.

    5/5 - (2 امتیاز)

    2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

    • ارشام دکور
      جولای 7, 2024 9:09 ب.ظ

      واقعا ممنونم از این همه طرح کابینت مدرن.
      خیلی جامع و کامل بودش .

      پاسخ
    • ارشام دکور
      جولای 7, 2024 9:08 ب.ظ

      سلام. کابینت های مدرن برای فضای اداره مناسب تره یا کابینت های کلاسیک و نئوکلاسیک ؟

      پاسخ

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این فیلد را پر کنید
    این فیلد را پر کنید
    لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
    برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

    5 × 5 =

    ×

    ارسال پیام در واتس‌اپ

    × واتس‌اپ