کمد دیواری با کمد لباس

کمد دیواری

کمد دیواری‌ها یکی از ابزارهای مهم و کلیدی برای نظم بخشیدن به خانه می‌باشند. همچنین این کمدها می‌توانند به افزایش نمای ساختمان و دکوراسیون آن نیز کمک کنند. تفکیک لوازمی همچون لباس ها، وسایل دکوری، کفش ها، ملحفه ها و … در یک نمای شاهکار، کاریست که یک کمد دیواری شیک و جذاب انجام می دهد. ما در آرشام دکور آماده ایم تا بهترین کمد دیواری ها را در سبک های مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک با طرح های ریلی، کشویی، لولایی و همراه با تخت تاشو طراحی و اجرا کنیم؛ کمد دیواری های زیبا در جنس ام دی اف، های گلاس، ممبران، چوب، روکش چوب، پولیشی طرح انزو و پلی اورتان.

فرم ثبت سفارش آنلاین

    خرید به صورت اقساطی

    مزایای خرید کمد دیواری از آرشام دکور

    خدمات داخلی و بین المللی

    ارائه خدمات داخلی و برون‌مرزی

    گارانتی

    2 سال گارانتی

    وارانتی

    5 سال وارانتی؛ خدمات پس از فروش

    کیفیت

    کیفیت درجه یک

    قیمت عالی

    قیمت عالی و امکان خرید اقساطی

    طراحی و دیزاین سفارشی

    خرید کمد دیواری نیاز به بودجه و هزینه بالایی دارد به همین دلیل برخی از افراد قادر به پرداخت آن نمی‌باشند. از این رو آرشام دکور برای رفاه حال مشتریان کمد دیواری تولیدی خود را به صورت اقساط در اختیار آن‌ها قرار خواهیم داد. خرید کمد دیواری اقساطی دارای شرایط ایده‌آلی است و با استفاده از این روش هر فرد می‌تواند این کمد دیواری را برای ساختمان خود تهیه کنید.

    انواع کمد دیواری آرشام دکور

    انتخاب مدل مناسب کمد دیواری برای منزلتان، کارایی مناسبی را هم به شما تحویل خواهد داد. کمدهای دیواری در مدل‌های متفاوتی ساخته می‌شوند که در ادامه به بررسی برخی از آنها می‌پردازیم.

    کمد دیواری ریلی لوکس طوسی روشن با های گلاس براق سبک مدرن

    کابینت ریلی به عنوان یکی از انواع مدرن کمد دیواری برای ذخیره و ارگانایزر وسایل خانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع، درب های این کمد با استفاده از ریل‌هایی تعبیه شده باز و بسته می شود. به این صورت که درب‌های بر روی ریل‌ها قرار گرفته‌اند و می‌توان به سادگی آنرا با کشیدن درب به اندازه کافی باز کرد.

    کمد دیواری هایگلاس سفید براق سبک مدرن با درب لولایی

    کمد دیواری کشویی، نوعی کمد دیواری است که با استفاده از کشوها و طبقاتی که در داخل کمد قرار می‌گیرند، به سادگی می توانید به محتویات تفکیک شده کمد دسترسی داشته باشید. در این مدل کمد دیواری کاربر امکان مرتب‌سازی و نظم‌دهی بهتری به محتویات داخل کمد دارد و بعلاوه سبک خاص خود را دارد.

    کمد دیواری های گلاس مدرن طوسی با درب لولایی

    کمد دیواری لولایی، نوعی از مرسوم ترین انواع کمد دیواری است که در آن باز و بسته شدن درب ها، مانند 99 درصد مواردی که دیده ایم، شعاعی می باشد. از مزایای کمد دیواری لولایی می‌توان به بهره‌مندی بهینه از فضای داخلی کمد، طراحی زیبا و جذاب، ارائه یک منظره فوق‌العاده و محل ارگانایز لوازم اشاره کرد.

    کمد دیواری های گلاس با تخت تاشو سبک مدرن

    آپارتمان‌ها در عصر کنونی همواره در حال کوچک شدن هستند و معمولا افراد با کمبود فضا مواجه می‌باشند به همین دلیل تولیدکنندگان و طراحان دکوراسیون به دنبال راه‌هایی هستند که با استفاده از آن بتوانند فضای خانه را افزایش دهند. تخت‌های تاشو وارد بازار شده و باعث استفاده بهینه از فضای خانه شده است.

    سه سبک اصلی طراحی و اجرای کمد دیواری

    کمد مدرن مدل ریلی

    سبک مدرن دارای یک ظاهر ساده نسبت به نمونه‌های قدیمی و کلاسیک می‌باشد. در ساخت این نوع کمد دیواری خبری از طرح و برش پیچیده نیست و انگار سادگی و یکنواختی دلیل شیک و لوکس بودن آن است. هر چقدر تنوع رنگ‌ها در ساخت این کمد کمتر و طراحی هندسی آن ساده‌تر باشد، سبک آن به مدرن نزدیک‌تر است.

    کمد دیواری چوبی پولیش شده سبک کلاسیک با درب لولایی

    سبک کلاسیک، سبکی از کمد دیواری است که دارای طرح‌ها و نقش‌های مخصوص به خود می‌باشد که کمد دیواری شما را خیلی زیباتر خواهد کرد. کمدهای کلاسیک را با توجه به فضایی که درون آن هستند، طراحی می‌کنند تا یک هماهنگی لازم و کامل با دیگر لوازم داشته باشد.

    کمد نئوکلاسیک مدل لولایی

    این سبک الهام گرفته از شیوه‌ها طراحی ساده و پیچیده است. در این سبک از طرح‌های دکوراتیو سنتی و کلاسیک و همراه با سبک مدرن با هم ترکیب می شوند. کمد نئو کلاسیک ممکن است شامل الگوها و طرح‌های هندسی چوبی، اشکال خطی و موزائیکی و کتیبه‌سازی باشد؛ اما نه به پیچیدگی سبک کلاسیک و سنتی.

    توضیحات تکمیلی در مورد مدل های کمد دیواری

    کمد دیواری کلاسیک

    کمدهایی که از قدیم و سابق در حال تولید و استفاده هستند، همان کمد دیواری کلاسیک می‌باشند. کاربرد اصلی این نوع کمد، برای نگهداری رختخواب، آویزان کردن لباس و انبار کردن وسایل است. ارتفاع این کمدها  به اندازه  قد خود خانه است. درب این نوع کمد به سمت بیرون باز می‌شود و حتما باید فاصله برای باز شدن درب در نظر گرفته شود. مثلاً اگر درب کمد عرض ۶۰ سانتیمتر باشند شما باید جلوی درب کمد ۶۰ سانتی متر خالی بگذارید تا در راحت باز شود یکی از بزرگترین مشکلات این کمد دیواری اشغال کردن فضای زیاد تر نسبت به بقیه کمد‌هاست.

    کمد دیواری با درب های ریلی

    یکی از محبوب‌ترین مدلهای کمد دیواری در حال حاضر، کمد دیواری ریلی است. علت این محبوبیت هم این است، که درب کمد در قسمت چهارچوب کمد جا به جا می‌گردد و دیگر نیازی به فضای جلوی درب کمد نیست. در واقع درهای آن به صورت افقی روی ریل‌ها حرکت می‌کنند و باز و بسته می شوند. البته هنگام انتخاب این نوع کمد باید توجه داشته باشید، که از ابزار و یراق آلات بسیار با کیفیت استفاده کنند. زیرا در بازار، امروزه به خاطر کاهش هزینه‌ها از ریل‌هایی با تحمل وزن ۴۰ کیلو استفاده می‌کنند. این ریل‌ها پس از مدتی به دلیل عدم تحمل فشار زیاد برای باز و بسته شدن دچار خرابی و نارضایتی شما می‌گردند. برای استفاده بهینه و مناسب از ریل‌ها بهتر است از ریل‌هایی با تحمل وزن ۸۰ کیلو استفاده کنید.

    کمد دیواری مدل کشویی

    این نوع کمد کاربرد زیادی ندارد و به تنهایی مورد استفاده نمی‌باشد. زیرا ابعاد کوچکی دارد و تنها زمانی که برای کمد دیواری پذیرایی و یا میز تلویزیون نیاز باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    کمد دیواری بدون درب

    در سبک جدید از کمد دیواری‌ها این نوع کمد مورد استفاده می‌باشد. تنها عیبی که این نوع کمد دیواری نسبت به بقیه کمدها دارد این است، که به دلیل بدون درب بودن، باید همیشه مرتب باشد. بعلاوه، نمی‌توان وسایل شخصی را در درون آنها و در معرض دید قرار داد.

    کمد دیواری آینه‌ای

    برای بزرگ نشان دادن فضای اتاق‌ها معمولا از این نوع کمد استفاده می‌گردد. قسمت بیرونی این نوع کمد، با آینه پوشانده می‌شود. به دلیل بازتاب نور در آنها، این نوع از کمدها باعث می‌شوند، اتاق شما عمق بیشتری پیدا کند و بزرگ‌تر به نظر برسد.

    کمد دیواری

    کمد دیواری چوبی

    کمد دیواری چوبی از جمله گران‌ترین و لوکس‌ترین مدل کمدهای دیواری است که از چوب درختان ساخته می‌شود. در برخی موارد به دلیل بالا بودن قیمت چوب آن را با ام دی اف می‌سازند و بر روی آن یک لایه روکش چوب قرار می‌دهند. کمد دیواری چوبی این قابلیت را دارد که بر روی آن انواع طرح‌ها و نقش‌ها حکاکی شود.

    کمد دیواری پی وی سی

    در اصل اگر به بدنه کمدها توجه کنید،  از جنس ام دی اف می‌باشند. پی وی سی‌ها  ظاهری شکیل و بسیار منجصر به فرد دارند. اما نکته قابل توجه در این نوع جنس این است که، یکی از گران قیمت‌ترین مدل‌های ورق در بازارها می‌باشند. این ورق برای کسانی که از نظر بودجه و قیمتی دچار مشکل هستند، گزینه مناسبی نیست. اما از نظز خاصیت ضد آب بودن بسیار عالی هستند.

    کمد دیواری ام دی اف

    کمدهای دیواری ام دی اف از جمله پرطرفدارترین کمدهای دیواری است که امروزه طرفداران بسیار زیادی دارد. تنوع رنگی کمد دیواری ام دی اف بالا بوده و از این رو طراحان دکوراسیون از این کمدها بسیار استفاده می کنند. از بهترین روش‌های ساخت کمد ام دی اف، ساختن آن همراه با بدنه کامل یا یونیت سازی می‌باشد. اصولاً برای روکش‌ کمد ام دی اف از روکش‌های مات استفاده می‌کنند. از مزیت مهم این روکش‌ها برجستگی و مقاومت در برابر خط و خش افتادن است.

    کمد دیواری هایگلاس

    این مدل کمد هم مانند کمد‌های دیگر مغز آن از جنس ام دی اف است. اما روکش‌های آن از جنس هایگلاس می‌باشند.  این جنس بیشتر برای کابینت‌های آشپزخانه مورد استقبال است. از مزایای خوب جنس های گلاس، داشتن ظاهر براق و جذاب است، که زیبایی دکوراسیون شما را دو چندان می‌کند. اما از معایب آن می‌توان به خش پذیر و ضد آب بودن و داشتن لبه‌های تیز اشاره کرد.

    کمد دیواری شیشه‌ای

    شیشه یکی از متریال‌های جذاب برای خانه است که محبوبیت بسیار زیادی در بین طراحان دکوراسیون دارد. برای افزایش زیبایی کمد دیواری شیشه‌ای از قاب ام دی اف استفاده می‌شود و می‌توانید رنگ این قاب‌ها را با رنگ دکوراسیون خود هماهنگ کنید. این کمد دیواری به داخل دید دارد ولی می‌توانید از شیشه‌های دودی و یا رنگی برای مسدود کردن دید استفاده کنید. یکی از روش‌های افزایش جذابیت دکوراسیون استفاده از کمد دیواری آیینه‌ای می‌باشد که علاوه بر مسدود کردن دید به داخل کمد از آن به عنوان آیینه نیز استفاده می‌شود.

    کیفیت کمد دیواری

    اولین نکته‌ای که در انتخاب کمد دیواری باید به آن توجه داشت، کیفیت یا همان جنس کمد است. از گذشته تا به حال برای ساختن کمدهای دیواری از فرآورده‌های چوبی استفاده می‌کردند. اما بعد از فراگیر شدن محصولات ام دی اف، دیگر اغلب کمدها از این محصولات ساخته می‌شوند. این کمدها از نظر کیفیتی هم خوب هستند. بعد از اینکه جنس کمدها مشخص شد، روکش کمدها هم باید مورد توجه باشد. روکش‌ها از جنس‌های متعددی هستند. قطعاً چون درب کمد‌ها با بیرون بیشتر ارتباط دارند، باید از روکش‌هایی استفاده شود که عمر آنها را طولانی‌تر کند. در اینجا به چند نمونه از جنس کمد‌ها اشاره می‌کنیم.

    کمد دیواری

    دستگیره‌های کمد دیواری

    یکی دیگر از ویژگی‌های یک کمد دیواری اقساطی مناسب، داشتن دستگیره‌های خوب است. شاید در نگاه اول بگویید که دستگیره‌ها اهمیت چندانی ندارند. اما با حجم کوچکش نقش بزرگی در رضایت شما از کمد به عهده دارد. همین دستگیره‌ها  اگر از جنس نامرغوب باشند و یا استحکام بالایی نداشته باشند یا حتی درست نصب و وصل نشوند، به راحتی و به سرعت شل می‌گردند و پس از شل شدن و آویزان شدن بر  ظاهر کمدها هم تاثیر بدی می‌گذارد. با تمام این اوصاف که ذکر کردیم باید بگوییم که دستگیره‌ها نقش بسیار مهمی در جذابیت کمدها دارند.

    داشتن امنیت در کمدها

    درست است که کمدها محل مناسبی برای نگهداری اشیا و گرانقیمت نمی‌باشند. اما برای نگهداری و محافظت از وسایل معمولی خود هم امنیت کمدها مورد اهمیت است. معمولا خیلی از کمدها بدون قفل ساخته می‌شوند. اما توصیه ما به شما این است که در وهله اول حتما  به قفل و امنیت کمدها توجه خاصی داشته باشید.

    داشتن فضای خالی در کمد

    شاید آنقدر فضای خالی که در کمد دیواری اتاق خواب نیاز است، در کمد پذیرایی نیاز نباشد. به همین دلیل باید قبل از ساخت کمد به این فضای خالی توجه داشته باشید و طبق نیاز و کاربرد مد نظرتان آن را انتخاب کنید. البته ارتفاع و عمق کمد بستگی به فضا و مساحت ساختمان دارد. اما استفاده درست و بهینه از این فضا می‌تواند کمک بسیار زیادی به کارایی کمد داشته باشد.

    اگر قصد سفارش و خرید کمد دیواری اقساطی با طرح‌های متنوع و با قیمت مناسب را دارید، با مراجعه به آرشام دکور می‌توانید تمام نیازهای خود را در این زمینه مرتفع کنید. مجموعه آرشام دکور، زیباترین و به‌روزترین مدل کمد دیوار را با استفاده از بهترین و با دوام‌ترین متریال‌های موجود در بازار برای شما طراحی کرده و با بهترین قیمت و در اسرع وقت به شما تحویل می‌دهد.

    قیمت کمد دیواری

    هزینه طراحی و اجرای کمد دیواری نیز مانند کابینت بسیار متغیر است. اندازه اتاق، ارتفاع آن، موارد جانبی طبق سلیقه مشتری و جنس کمد و امکانات دیگری مانند آینه ها و تخت های تاشو، می تواند قیمت کمد را بسیار متفاوت کند. به همین جهت تعیین دقیق قیمت واقعا مشکل است و برای تعیین دقیق قیمت، باید حتما با کارشناسان فروش صحبت کنید.

    قیمت کمد دیواری به موارد زیر بستگی دارد:

    • ابعاد کمد دیواری: ابعاد کمد مهمترین عامل در قیمت گذاری آن است. هرچه کمد دیواری بزرگتر باشد، قیمت آن بیشتر خواهد بود.
    • مواد و جنس استفاده شده: متریالی که برای ساخت کمد دیواری استفاده می‌شود نیز قیمت نهایی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. برای مثال، کمد دیواری با بدنه ای از MDF، قطعا ارزان قیمت تر از کمد پلی اورتان است.
    • نوع درب: نوع درب (ریلی، لولایی و …) نیز بر قیمت کمد دیواری تأثیر گذار است.
    • طراحی و مدل: کمد دیواری با طرح و مدل های متنوع و پیچیده، قیمت بیشتری دارند.
    • سایر لوازم جانبی: تعداد و نوع لوازم جانبی و یراق آلات در کمد دیواری (مثل قفل، آینه، شیشه، براکت و…) نیز بر قیمت آن تأثیر دارد.
    • استفاده یا عدم استفاده از خدمات بازسازی کف، دیوار و سقف جهت نصب کمد.
    • استفاده یا عدم استفاده از نورپردازی کمد.

    بسته به موارد فوق و با توجه به کیفیت و ماندگاری محصول‌ها، قیمت کمد دیواری خیلی متنوع است. در حدود یک 5 میلیون تومان تا بیش از 50 میلیون تومان می‌تواند هزینه نهایی طراحی و نصب کمد دیواری باشد. برای تعیین قیمت دقیق، حتما با کارشناسان فروش ما تماس

    شرایط خرید کمد دیواری اقساطی

    شرایط خرید کمد دیواری اقساطی فروشگاه آرشام دکور بسیار راحت می‌باشد و هر فردی با هر شرایطی می‌تواند انواع کمدها را به صورت قسطی از ما خریداری کید. برای اطلاع از شرایط خرید انواع کمد دیواری و شرایط پرداخت قسط آن می‌توانید با شماره‌های موجود در سایت تماس گرفته تا فروشندگان ما به صورت دقیق شما را از شریط پرداخت اقساط و زمان آن مطلع کنند.

    3.8/5 - (16 امتیاز)
    ×

    ارسال پیام در واتس‌اپ

    × واتس‌اپ