کمد دیواری ام دی اف

کمد دیواری ام دی اف

یکی از انواع بسیار محبوب کمد دیواری، مدل ام دی اف است که می تواند در سبک مدرن یا کلاسیک طراحی و اجرا شود. MDF یک جنس چوبی است که از فیبرهای چوبی (مثل بلوط، گردو و …) تهیه شده و تحت فشار و دمای بالا مقاومت آن بالا می رود و در اکثر پروژه های ساخت کابینت و کمد دیواری مورد استفاده قرار می گیرد. از دلایل محبوبیت کمد دیواری ام دی اف، قیمت مقرون به صرفه آن، ماندگاری مناسب، وزن سبک، سهولت در برش کاری و قابلیت اضافه کردن رنگ و روکش به آن است.

نمونه کارهای کمد دیواری ام دی اف شیک و جدید

فرم ثبت سفارش

    خرید به صورت اقساطی

    مزایای کمد دیواری ام دی اف

    کمد دیواری‌های ساخته شده از MDF دارای مزایای زیر هستند:

    1- سبک وزن: به دلیل وزن کم این مواد مناسب برای استفاده در کمد دیواری، مخصوصا مدل های کشویی و طبقه ای می‌باشد.

    2- مقاوم در برابر رطوبت: در مقایسه با چوب، MDF مقاومت بیشتری در برابر رطوبت دارد که به عنوان یک انتخاب مناسب برای کمد دیواری‌ها می باشد (البته در صورتی که روکش مناسب داشته باشد، بسیار مقاوم تر خواهد بود).

    3- طراحی ساده: کمد دیواری ام دی اف نسبت به کمد دیواری‌های دیگر، طرح ساده‌تری دارد و برای افرادی که سبک مدرن، ساده و یکنواخت را ترجیح می دهند، بسیار مناسب است.

    4- قیمت مناسب: هزینه کمد دیواری ام دی اف نسبت به کمد دیواری‌های ساخته شده از های گلاس، پولیشی، روکش وکیوم و …، کم‌تر است.

    5- محیط دوست: مصرف چوب ناشی از ساخت کمد دیواری‌های سنتی باعث تخریب جنگل ها و ایجاد مشکلات محیط زیستی می‌شود، در مقابل کمد دیواری ام دی اف به شما کمک می‌کند که به حفاظت از محیط زیست کمک کنید.

    به طور کلی انتخاب کمد دیواری ام دی اف نسبت به کمد دیواری ساخته شده از چوب، به دلیل مزایای فراوانی که دارد، مناسب تر می‌باشد. البته که قیمت کمد دیواری در این مدل می تواند بسیار مقرون به صرفه تر باشد.

    معایب کمد دیواری ام دی اف

    کمد دیواری‌ها از جمله محصولات مصرفی و قابل استفاده در هر فضایی هستند. با این حال، کمد دیواری‌های ام دی اف دارای معایب زیر می‌باشند:

    1- محدودیت در طرح: از آنجا که ام دی اف طرح ساده‌تری نسبت به تمام چوب و انواع روکش چوب و ممبران دارد. این می تواند باب سلیقه افرادی که سبک کلاسیک و نئوکلاسیک را ترجیح می دهند، نباشد.

    2- محدودیت در برداشت و جابجایی: در مقایسه با کمد دیواری‌های ساخته‌شده از چوب، کمد دیواری‌های ساخته شده از MDF قابلیت جابجایی سالم کمتری دارند و البته نسبت به کابینت های چوب خالص، سنگین تر هستند.

    3- حساسیت در برابر رطوبت بالا: در محیط مرطوب مانند حمام و آشپزخانه، کمد دیواری ام دی اف به دلیل حساسیت در برابر رطوبت نباید استفاده شود.

    4- حساسیت در برابر شوک‌های فیزیکی: MDF از بلوک چوبی ساخته شده است و در برابر شوک‌های فیزیکی به منظور حمل، نصب و حتی ترمیم می‌تواند آسیب ببیند. به زبان ساده اگر یک جنس ضد خش و مقاوم را می خواهید، ام دی اف شاید آن متریالی نباشد که به دنبال آن هستید.

    5- مواد مخلوط: MDF مانند سایر مواد مصرفی، شامل مواد مخلوطی مانند چوب، رزین فرمالدئید و آب است. چوب مصرف شده در MDF ممکن است شامل چوب روغنی باشد و بنابراین، می تواند منجر به آلرژی‌ها و عوارض سلامتی می‌شود.

    به طور کلی اگر کمد دیواری را می‌خواهید برای محلی استفاده کنید که رطوبت بالا دارد و تغییرات دمای بالایی در زمستان و تابستان دارد، آن را انتخاب نکرده و به جای آن کمد دیواری هایگلاس و یا نمونه های روکش وکیوم و پولیشی را انتخاب کنید.

    شرایط خرید کمد دیواری اقساطی

    شرایط خرید کمد دیواری اقساطی فروشگاه آرشام دکور بسیار راحت می‌باشد و هر فردی با هر شرایطی می‌تواند انواع کمدها را به صورت قسطی از ما خریداری کید. برای اطلاع از شرایط خرید انواع کمد دیواری و شرایط پرداخت قسط آن می‌توانید با شماره‌های موجود در سایت تماس گرفته تا فروشندگان ما به صورت دقیق شما را از شریط پرداخت اقساط و زمان آن مطلع کنند.

    مشاوره رایگان
    ×

    ارسال پیام در واتس‌اپ

    × واتس‌اپ