کابینت ایتالیایی و انواع آن کدامند؟

نزدیک به یک قرن بود که در طراحی کابینت‌ها دقت و توجه خاصی نمی‌شد. همین چند سال اخیر طراحی کابینت‌ها در انواع طرح‌ها و مدل‌ها مورد توجه قرار گرفته است. در هر کشوری متناسب با فرهنگ آن کشور، سبک ساخت و طراحی کابینت‌ها متفاوت می‌باشد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، انواع کابینت ایتالیایی هم جزء سبک‌های خاص قرار گرفته است. این کابینت در تمام دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد و یک گزینه عالی برای آشپزخانه‌های مدرن و کلاسیک به حساب می‌آید. آرشام دکور تولید کننده انواع کابینت آشپزخانه مدرن و کلاسیک است و این نوع کابینت را هم به راحتی با کیفیت بالا و قیمت مناسبی تولید می‌کند. در ادامه مطلب به معرفی کامل کابینت‌های ایتالیایی می‌پردازیم.

کابینت ایتالیایی چه نوع کابینتی است؟

ایتالیا به پایتخت مد در تمام دنیا معروف می‌باشد و به وضوح ردپای این کشور را می‌توان در زمینه دکوراسیون مشاهده نمود. به طوری که کابینت‌های طراحی شده به وسیله طراحان حرفه‌ای آن به خوبی توانسته‌ است طرفدارانی را از اقصی نقاط دنیا جذب خود کند. این نوع کابینت در واقع، نوع خاصی از کابینت است که در دو دسته کابینت مدرن و کابینت کلاسیک تقسیم بندی می‌شود. انواع کابینت ایتالیایی ، طراحی چشمگیر و بسیار جذابی دارند که در مقایسه با دیگر کابینت‌ها خیلی متفاوت‌تر و خاص‌تر هستند.

انواع کابینت ایتالیایی

کابینت‌های ایتالیایی یا همان کابینت‌های اروپایی را بر اساس پارامترهای مختلفی همانند جنس بدنه، طرح، مدل و سبک، دسته بندی می‌کنند. به همین دلیل می‌توان آنها را در آشپزخانه‌ها با سبک‌های مختلف به کار برد. در ادامه به بررسی انواع این کابینت‌ها می‌پردازیم.

کابینت ایتالیایی مدرن

ایتالیایی‌ها در انتخاب طرح و مدل، همیشه حرف اول را می‌زنند و سلیقه منحصر به فرد آن‌ها توجه افراد را به خود جلب می‌کند. اگر شما هم به دنبال کابینت‌های ساده و به روز در آشپزخانه هستید کابینت‌های مدرن بهترین گزینه هستند. این نوع کابینت دارای ویژگی‌های خاصی است. از جمله این ویژگی‌ها عبارتند از: توجه به سادگی و حذف هرگونه منبت‌کاری، توجه به استفاده بهینه از فضای آشپزخانه، ساخت کابینت با ارتفاع کم، به کارگیری انواع جزیره آشپزخانه با طرح‌های ساده و مدرن و استفاده از سطوح براق برای کابینت

کابینت کلاسیک

طراحی کابینت‌های کلاسیک ایتالیایی تا حدودی شبیه طرح‌های روستیک می‌باشد و اصولا برای آشپزخانه‌های بزرگ مناسب هستند. یکی از مهمترین ویژگی‌های انواع کابینت ایتالیایی می‌توان به طراحی سنتی و تجملاتی آن (برخلاف کابینت های نئوکلاسیک) اشاره نمود. این دو کابینت بیشتر با تاج، سرستون و پاخور مورد استفاده هستند. در این نوع کابینت روی جزیره و کابینت‌های ردیف پایین از سنگ های مرمر استفاده می شود، که بر تجملاتی شدن کابینت اثر فراوانی دارد.

انواع کابینت ایتالیایی تمام چوب

همانطور که پیشتر توضیح دادیم مهد طراحی و تولید کابینت آشپزخانه به سبک کلاسیک، روم باستان یا کشور ایتالیا است. کابینت‌های تمام چوب به آن دسته از کابینت‌ها گفته می‌شوند که به جز بدنه، همه قسمت‌های آن از چوب با ترکیب ام دی اف و روکش چوب طبیعی ساخته شده باشند. کابینت روکش چوب هم در واقع کابینت تمام ام دی افی است که در طراحی بعضی قسمت‌ها مثل درب و قسمت‌های نمای کار از ام دی اف خام و روکش چوب‌هایی مثل بلوط،راش، ملچ و گردو استفاده می‌گردد.

کابینت ایتالیایی تمام چوب قهوه ای سبک کلاسیک

متریال کابینت‌های ایتالیایی

تنوع بالا در طراحی، متریال و رنگ بندی، انتخاب کابینت‌های ایتالیایی را کمی برای خریداران دشوارتر می‌نماید. انواع کابینت‌های مدرن ایتالیایی از متریال‌های زیر تولید می‌شوند

کابینت ام دی اف ایتالیایی

کابینت‌های ام دی اف پایه و اساس اکثر کابینت‌ها هستند که روکش‌های لمینتی آن‌ها در دو نوع براق و مات موجود هستند و مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت و حرارت دارند.

کابینت تمام چوب

چوب انتخاب افراد لوکس پسند است و طرح‌های ایتالیایی قابلیت اجرا با چوب طبیعی را دارند. تلفیق چوب طبیعی با سنگ و فلز در آشپزخانه‌هایی با کیفیت ایتالیایی یک سبک خاص را ایجاد می‌کند.

کابینت شیشه‌ای

از نظر بسیاری از افراد کابینت‌های شیشه‌ای، جدید هستند. در حالی که چنین نیست بیش از ۳۰ سال است که طراحان ایتالیایی از شیشه برای کابینت آشپزخانه استفاده می‌نمایند. این طراحی یکی از خاص‌ترین طرح‌های کابینت است که خیلی شیک و مقاوم می‌باشد.

نکات مهم در انتخاب انواع کابینت ایتالیایی مدرن و کلاسیک

کابینت‌های ایتالیایی تنوع بسیار زیادی دارند که بهتر است در زمان انتخاب آنها به چند نکته مهم توجه شود. در ادامه به بررسی این نکات می‌پردازیم.

  • اولین نکته اینکه اگر آشپزخانه شما کوچک بوده و با محدودیت فضا روبرو هستید بهتر است کابینت ایتالیایی سبک مدرن را انتخاب کنید. زیرا این کابینت‌ها ساده بوده و یک سطح صاف و یکدست و بدون یراق آلات کابینت را به شما ارائه می‌دهند که موجب بزرگتر جلوه دادن محیط آشپزخانه خواهند شد.
  • در منازلی که سبک دکوراسیون آنها به صورت کلی، کلاسیک می‌باشد بهتر است از کابینت‌های ایتالیایی کلاسیک یا همان کابینت‌های چوبی با طرح‌های سلطنتی استفاده گردد.
  • کابینت‌های ایتالیایی دارای سطح براق و درخشنده هستند. به دلیل همین براق بودن، اصولا مورد پسند افرادی که به رنگ مات علاقه دارند، نمی‌باشد. پس بهتر است در وهله اول سلیقه خود را بسنجید.
  • در کابینت‌های ایتالیایی از متریال‌های گوناگون استفاده می‌شود، اما انتخاب بهترین متریال به کابینت کمک کرده تا ماندگاری و دوام طولانی مدت را داشته باشد.

قیمت انواع کابینت ایتالیایی

در قیمت این نوع کابینت‌ها عوامل بسیار زیادی دخیل هستند، اما به طور کلی می‌توان گفت قیمت کابینت‌های مدرن ایتالیایی خیلی مناسب‌تر از کابینت‌های کلاسیک است. زیرا متریال به کار رفته در آن هم کمتر و هم ارزان‌تر است. به عنوان نمونه در سبک مدرن، از بدنه‌های ام دی اف استفاده می‌شود در حالی که در سبک کلاسیک، کابینت‌های تمام چوب بیشتر مورد پسند افراد است. در سبک کلاسیک ایتالیایی، کنده کاری و منبت کاری‌های فراوانی انجام می‌شود که همین مورد قیمت آن را بیشتر می‌کند. در بسیاری از موارد در سبک کلاسیک، سنگ مرمر برای صفحه کابینت استفاده می‌شود که گران بوده و قیمت کابینت را بیشتر می‌کند. در حالی که در سبک مدرن از صفحه‌های ارزان‌تر و مقرون به صرفه‌تری استفاده می‌شود. هزینه های ساخت انواع کابینت را می توانید در قیمت کابینت مشاهده کنید.

جمع بندی نهایی

انواع کابینت ایتالیایی یک سبک جدید در طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه است که محیطی گرم و فضایی دلنشین را در آشپزخانه به وجود می‌آورد. این کابینت طرفداران بسیار زیادی را جذب خود کرده است و از همه مهمتر اینکه فضای بهینه و کاربردی در آشپزخانه در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌دهد تا بتوانند به راحتی کار و فعالیت کنند.

برچسب‌ها: معرفی انواع کابینت

4.5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

چهار − 2 =

نوشتهٔ پیشین
تفاوت کفپوش‌های پارکت و لمینت
نوشتهٔ بعدی
تفاوت کمد دیواری درب ریلی و لولایی
×

ارسال پیام در واتس‌اپ

× واتس‌اپ