کابینت کلاسیک
نمونه کارهای شیک و جدید کابینت کلاسیک
کابینت کلاسیک چیست؟
کابینتهای کلاسیک به مدلهایی از کابینت آشپزخانه گفته میشوند که دارای طرحها و حکاکیهای سنتی و باستانی هستند. بر خلاف کابینتهای مدرن که خیلی ساده میباشند، این نوع کابینت هیچ گونه سادگی ندارد. از نظر ویژگیهای ساختاری و ظاهری این کابینت از منبت و معرق، برجسته سازی و حکاکی بر چوب، طراحی سرستون و دستگیرههای فاخر، قفسههای جادار و عمیق و طرحهای شلوغ برخوردار است.
از مزیتهای اصلی این کابینت میتوان به رنگهای بسیار متنوع در آن اشاره نمود. همچنین وجود سرستونهای نقش برجسته با گلهای رنگ شده به زیبایی هرچه بیشتر آن میافزاید. در صورت استفاده از متریال مرغوب، کابینتهای کلاسیک تا سالیان سال دوام آورده و عمر طولانی تری خواهند داشت. قیمت نسبتا بالای کابینت کلاسیک، یکی از معایب آن به حساب میآید. این نوع کابینت نسبت به رطوبت بسیار حساس است و در مقابل اشیا تیز و برنده آسیب پذیر میباشد. کابینتهای کلاسیک در انواع کلاسیک چوبی، کلاسیک روکش چوب، کلاسیک ممبران و کلاسیک رومی وجود دارند.
انواع کابینت کلاسیک
این نوع کابینت زیبا و جذاب میتواند هم از چوب طبیعی و هم از چوب مصنوعی تولید شود. کابینتهای کلاسیک که از فاخرترین و زیباترین کابینتها به شمار میروند، انواع مختلفی با متریال های مختلف همچون کابینت ممبران، روکش چوب و … در سبک کلاسیک وجود دارند. استفاده از این کابینتها نمایی سلطنتی و اشرافی را برای آشپزخانه شما به ارمغان میآورد.
کابینت کلاسیک چوبی
از گذشته تا کنون، انتخاب کابینت چوبی در میان مردم بسیار رواج داشته است. این مدل کابینت همواره روی مد است و جلوهای زیبا و صمیمی به فضای آشپزخانه میبخشد. نکته حائز اهمیت در خصوص این نوع کابینت این است که انتخاب این نوع و رنگ از کابینت باعث میشود فضا کوچکتر و کمنورتر دیده شود. پیشنهاد کارشناسان آرشام دکور به افرادی که دارای آشپزخانههای کوچک در منزل خود هستند این است که در صورت انتخاب کابینت کلاسیک چوبی، رنگهای سردتر و روشنتر را انتخاب کنند.
کابینت کلاسیک روکش چوب
حتما میدانید که چوب طبیعی گران است و به همین دلیل امروزه استفاده از ورقهای روکش چوب در طراحی و تولید کابینتهای کلاسیک بسیار رایج و متداول شده است. لازم به توضیح است مغز این ورقها از جنس ام دی اف است که لایهای از چوب طبیعی آن را پوشش داده است. قیمت این نوع کابینت از کابینت تمام چوب ارزانتر است و ظاهر آن شبیه به چوب طبیعی است. بنابراین افراد بیشتری قادر به خریداری آن هستند.
به دلیل اینکه روکش چوب از چوب طبیعی تولید میشود، بنابراین روکش درب ظاهر خاص خود را دارد. به این معنی که گرههای چوب در آن یکنواخت و تکراری نیستند و ظاهر آنها بسیار طبیعی است. در صورتی که این نوع کابینت باکیفیت ساخت بالا و طراحی خوب ساخته شود، میتواند ظاهری کاملا مشابه با کابینت تمام چوب داشته باشد.
کابینت آشپزخانه کلاسیک رومی
کابینت کلاسیک رومی برای اولین بار در ایتالیا ساخته شده است. این نوع کابینت دارای ستونهایی است که از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به ستونهای تعبیه شده در روم دارد، به همین دلیل به آن کابینت آشپزخانه کلاسیک رومی نیز میگویند.
کابینت کلاسیک ممبران
کابینت ممبران روکشی از جنس پیویسی دارد که درون آن ورقههای امدیاف وجود دارد. ظاهر روکش پیویسی شبیه چوب است و حس و گرمای چوب را برای افراد تداعی میکند. این روکش به وسیله یک چسب مخصوص و تحت حرارت به وسیله دستگاه وکیوم و در شرایط خلا روی ورق امدیاف پرس میشود. ممبران به عنوان جدیدترین متریال کابینت کلاسیک شناخته شده است. کابینت ممبران با بازتاب دادن رنگ روشن نور از سطح خود، فضا را روشن و دلباز میکند. از مهمترین ویژگیهای کابینت ممبران میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
- سطح کابینت یکنواخت است.
- دارای قیمت مناسب
- تنوع بسیار در طرح و رنگ
کابینت کلاسیک ساده
جهت اجرای کابینت کلاسیک ساده معمولا از چوب درخت بلوط یا گردو با چند رنگ گرم و طبیعی استفاده میشود. کابینت آشپزخانه کلاسیک ساده با چوبهایی با خطوط ساده و بدون پیچیدگی طراحی و اجرا میشود. دستگیرهها و ستونهای ساده باعث افزایش جذابیت کابینتها و آشپزخانه میشود. جهت داشتن کابینت آشپزخانه کلاسیک ساده انتخاب رنگهای گرم و ملایم را فراموش نکنید.
متریال ساخت کابینت کلاسیک
همانگونه که گفته شد، کابینت کلاسیک یکی از پرطرفدارترین کابینتهای موجود در بازار ایران است. این نوع از کابینت را میتوان با متریالهای متفاوت طراحی و تولید کرد.بنابراین از تنوع بالایی برخوردار هستند. هر یک از متریال ساخت کابینت کلاسیک مزیتها و ویژگیهای خاص خود را دارد. اگر شما هم به دنبال سفارش کابینت با طراحی کلاسیک هستید، بهتر است ابتدا با با ویژگیهای هر یک از متریال های ساخت این نوع کابینت آشنا شوید. در ادامه مطلب ویژگیهای انواع متریال کابینت آشپزخانه کلاسیک را به شما مخاطبان عزیز آرشام دکور معرفی میکنیم.
چوب
چوب طبیعی مادهای رایج جهت ساخت کابینت کلاسیک است، چرا که گیرایی چوب طبیعی به دلیل برخورداری از بافت طبیعی، بالا است. به همین دلیل هنگامی که طراحی کابینت و پردازش طرح روی آن صورت بگیرد، جذابیت آن دوچندان خواهد شد. همچنین باید گفت که چوب طبیعی از زیبایی و دوام بالایی بهره میبرد.
این موضوع که کابینت کلاسیک تا مدتهای طولانی به همان شکل اولیه مشاهده میشود، به دلیل ماندگاری بالای چوب طبیعی است.لازم است بدانید چوبهای طبیعی نیز دستههای مختلفی دارند و برخی از انواع آن قیمت بیشتری دارد، چرا که دسترسی به چوب و سختیهای پردازش آنها با محدودیتهایی مواجه است.
ام دی اف
این متریال پرکاربرد بهترین جایگزین برای چوب طبیعی است، چرا که قیمت آن ارزانتر است. امدیاف از خردههای چوب و ترکیب کردن آن با چسب و رزین تولید میشود. این متریال زیر فشار و گرمای بالا تولید میشود، بنابراین از استحکام و دوام بالایی برخوردار است. کابینت کلاسیک امدیاف با برخورداری از زیباییهای خاص خود میتواند جلوه و نمای خاصی به آشپزخانه ببخشد. همچنین امکان درج نقشهای مختلف روی آن وجود دارد. کابینت کلاسیک امدیاف قابلیت سفارشی سازی دارد و قابلیت سفارش طرح دلخواه برای مشتریان وجود دارد.
طراحی کابینت کلاسیک
اگر میخواهید پیش از سفارش کابینت کلاسیک، طراحی و سبک کابینت را در فضای آشپزخانه خود ببینید، استفاده از طراحی سه بعدی بهترین گزینه است، چرا که به انتخاب طرح و مدل مورد نظر کمک بسیاری میکند. اینگونه طراحی با اندازههای دقیق، بسیار طبیعی و واقعبینانه انجام میشود. شرکت آرشام دکور با استفاده از طراحان حرفهای و کاربلد و استادکاران باتجربه در زمینه کابینت کلاسیک آمادگی ارائه مشاوره و طراحی سه بعدی را برای مشتریان عزیز به صورت رایگان دارد.
ذکر این نکته ضروری است که در طراحی کابینت آشپزخانه به شکل کلاسیک توجه کردن به تاج و زیر چراغها، چگونگی قرار دادن ستون و سر ستون و مکان قرارگیری کابینتها و بخصوص جزیره، نکتهای ارزشمند در طراحی هر آشپزخانه است.
تاج و زیرچراغ کابینت کلاسیک
کابینت کلاسیک دارای اجزای کوچکی است که روی زیبایی محصول نهایی بسیار تاثیرگذار است. تاج و زیر چراغ در بخش کابینتهای دیواری از جمله این اجزا هستند. تاج و زیرچراغ در مدلهای بسیاری وجود دارند و پرطرفدارترین نوع آن، دندانه موشی است. در کابینت کلاسیک برای پوشش پایه کابینتهای روی زمین از پاخور استفاده میکنند تا جهت افزایش زیبایی نمای دکور پایه کابینت دیده نشود. ویترینهای شیشهای یک عضو ثابت و جدا نشدنی از کابینتهای کلاسیک هستند که در ده طرح متنوع در بازار وجود دارند.
دستگیره کابینت آشپزخانه کلاسیک
تفاوتها در اثر توجه به تفاوتهای کوچک به وجود میآیند. دستگیره کابینت کلاسیک در زیبایی و جذابیت آشپزخانه نقش بسیار مهمی دارد و زیباییهای یک کابینت را به نمایش میگذارند. در آشپزخانههایی با سبک کلاسیک معمولا از دستگیرههای سرامیکی استفاده میشود که از تنوع رنگی و مدلهای مختلفی برخوردار هستند. اگر رنگ کابینت آشپزخانه شما روشن است، استفاده از رنگهای برنزی و طلایی برای دستگیره بهترین انتخاب است و اگر سبک کلاسیک تیره را ترجیح میدهید، استفاده از دستگیرههای سرامیکی استیل و روشن میتواند زیبایی آشپزخانه شما را دوچندان کند.
سر ستون و ستون کابینت کلاسیک
یکی دیگر از اعضا خانواده کابینت کلاسیک، ستونها هستند. ستونها با نقوش برجسته علاوه بر افزایش زیبایی دکور بسیار کاربردی هستند. به عنوان مثال میتوانید سوپرمارکت یا سوپر ادویه که از معروفترین اکسسوریهای آشپزخانه هستند را در بخش ستونهای نقش برجسته کابینت نصب کرد تا علاوه بر افزایش جذابیت و زیبایی بتوانید از کوچکترین بخش آشپزخانه هم نهایت بهره را ببرید.
جزیره کابینت آشپزخانه کلاسیک
جزیره در دکور کابینت آشپزخانه در واقع نقطه عطف آشپزخانه است. برای جزیره کابینت آشپزخانه کلاسیک ارتفاع استاندارد 90 سانتیمتر است. اما اگر قصد استفاده از آن به عنوان سطح کار را داشته باشیم، به 70 الی 75 سانتیمتر تبدیل میشود. این موضوع نهایت توجه و خلاقیت طراح کابینت را نشان میدهد. جزیره آشپزخانهها کاربردهای متفاوتی دارد که طراح آرشام دکور با توجه به کاربرد جزیره در آشپزخانه کلاسیک طرح مورد نظر شما را ارائه میدهد. در ادامه به معرفی کاربردهای جزیره آشپزخانه میپردازیم.
- جزیره ویژه نگهداری وسایل: گاهی فضایی که در اختیار شما است بیشتر و بزرگ است و در این حالت پیشنهاد میشود جزیره با کمد و کشوهای متعدد استفاده شود.
- جزیره ویژه میز ناهارخوری: هر طراح خوب میداند که جزیرهای که ویژه غذاخوری طراحی شده است، باید در زیر آن فضای لازم برای قرار گرفتن زانوها وجود داشته باشد. به همین دلیل لبههای پیشخوان در قسمتی که صندلیها قرار میگیرد میبایست به اندازه 60 سانتیمتر از جزیره بیرون باشد.
- جزیره ویژه شستشو و آشپزی: استفاده از سینک ظرفشویی در این نوع جزیره رایج است و فضایی که روی پیشخوان از نوع جزیره وجود دارد و میتوان روی آن به آماده سازی مواد غذایی پرداخت و جهت مهمانی سلف سرویس از آن استفاده کرد. این گونه جزیره بیشتر برای آشپزخانه با فضاهای بزرگ اجرا میشود.
- جزیره ویژه آشپزی: هنگامی که اجاق گاز روی جزیره آشپزخانه قرار بگیرد، آشپز به فضای اطراف خود تسلط کاملی پیدا میکند، اما انتخاب این نوع جزیره یک اشکال دارد و آن هم این است که باعث شلخته نشان داده شدن آشپزخانه میشود.
نکات مهم در خرید کابینت کلاسیک
هنگام خرید کابینتهای کلاسیک باید حتماً یک سری نکات و موارد را مد نظر داشته باشید. این فاکتورها شامل موارد زیر است.
- جنس و متریال دربها از دیگر نکاتی است که باید حتما به آن توجه داشت. به عنوان مثال جنس ام دی افهایی که در دربها به کار برده میشود باید از برترین برندهای موجود در بازار باشد.
- نوع دستگاه پرس وکیوم، دستگاه سی ان سی و کیفیت کابینت کلاسیک، رنگ کابینت، جنس و نوع یراق آلات مصرفی در کابینتها هم باید به گونهای باشند که بتوانند مدتی دوام آورده و از نوع مرغوبی باشند. پس هنگام خرید حتما موارد بالا را در نظر داشته باشید.
قیمت کابینت کلاسیک
قیمت کابینت در این سبک، بر حسب مواد سازنده آن، متراژ، طراحی و کیفیت متریال دارای قیمتهای متفاوتی هستند. به صورت معمول قیمت کابینتهای کلاسیک با چوبهای طبیعی قطعاً گرانتر از کابینتهای با چوب مصنوعی ام دی اف هستند. تفاوت قیمتهای موجود اصولا بر اساس نوع کیفیت، ماندگاری و روکش است.
با توجه به مواد لوکس و گران قیمت استفاده شده در کابینت های کلاسیک (ممبران، تمام چوب، روکش چوب و رومی)، قیمت ها با توجه به طراحی شما، از 8 میلیون تومان برای هر متر کار شروع می شود.
قیمت کابینت کلاسیک چوبی: معمولاً در حدود ۱۲ تا ۲۵ میلیون تومان برای یک متر طول، بسته به نوع چوب و طراحی متفاوت است.
کابینت کلاسیک روکش چوب: این نوع معمولاً قیمت پایینتری دارد و ممکن است بین ۸ تا ۱۵ میلیون تومان برای هر متر باشد.
کابینت ممبران: قیمت این کابینتها معمولاً بین ۷ تا ۲۰ میلیون تومان برای هر متر متغیر است.
کابینتهای رومی: به دلیل طراحیهای خاص، ممکن است قیمتشان بالاتر از سایر انواع کابینت کلاسیک باشد.
بهترین رنگ کابینت کلاسیک
بر خلاف سبک مدرن، در طراحی کابینت کلاسیک حتما باید به رنگ کابینت توجه کرد. اکثر اوقات در طراحی کابینت کلاسیک از رنگ های تیره و با وقار مانند قهوه ایی استفاده میشود. اما برخی از رنگ ها مانند سفید و صدفی نیز از رنگ های محبوب این سبک کابینت هستند و در ادامه به معرفی این موارد میپردازیم.
کابینت کلاسیک سفید
یکی از پرطرفدارترین و متداولترین انتخابها در میان افراد برای دکور آشپزخانه، رنگ سفید است. اگر آشپزخانه خود را با کابینتهای کلاسیک سفید دکور کنید، علاوه بر افزایش زیبایی آشپزخانه باعث میشود فضای آشپزخانه بزرگتر به نظر برسد. همچنین کابینت سفید را میتوانید با هر وسیله یا تزئینات به راحتی ست کرد. بنابراین یکی از بهترین انتخابها برای افراد با سلیقههای گوناگون، کابینت کلاسیک سفید است.
کابینت کلاسیک سفید طلایی
کنار هم قرار گرفتن رنگ سفید و طلایی در دکوراسیون آشپزخانه فضای آشپزخانه و خانه را زیبا و دلپذیر میکند. نکته دیگر که باید به آن اشاره کنیم این است که برای آشپزخانههای کوچک و کم نور انتخاب رنگ سفید طلایی بسیار هوشمندانه است و باعث پرنورتر شدن فضا میشود.
کابینت کلاسیک سفید قهوهای
اگر رنگ سفید و قهوهای با هم تلفیق شوند، فضای آشپزخانه و خانه فوق العاده شیک و جذاب میشود و در میان علاقهمندان به سبک کلاسیک بسیار محبوب و پرطرفدار است. سفید قهوهای هم برای آشپزخانههای کوچک و هم بزرگ مناسب است و میتوان آن را با هر وسیلهای ست کرد.
کابینت کلاسیک رنگ صدفی
یکی از طیف رنگهای سفید، صدفی است که ظاهری فوق العاده اشرافی، زیبا و شیک دارد. استفاده از کابینت با طرح کلاسیک و رنگ صدفی علاوه بر بزرگتر کردن فضا، فاخرانه و گران قیمت به نظر میرسد. از رنگ صدفی برای هر فضایی میتوان استفاده کرد و باعث پرنورتر و بزرگتر دیده شدن فضا میشود.
کابینت کلاسیک رنگ بژ
انتخاب کردن مدل کابینت کلاسیک با رنگ بژ باعث میشود تا بتوان آن را با هر وسیلهای به آسانی ست کرد. این رنگ باعث میشود کابینت ظاهری چشمگیر و زیبا داشته باشد و بر جذابیت آشپزخانه بیفزاید. روی این رنگ در مقایسه با سایر رنگها خاک کمتری دیده میشود و افراد علاقهمند به رنگ بژ میتوانند کابینتهای خود را با تناژهای مختلف از رنگ بژ سفارش دهند.
مزایای کابینت کلاسیک
کابینت آشپزخانه کلاسیک نسبت به کابینتهای مدرن خصوصیات و ویژگیهای متفاوتی دارند. البته این ویژگیها خیلی خاص و منحصر به فرد است که در ادامه به صورت مختصر به بررسی آنها میپردازیم.
- دارای طرحهای معرق و منبت کاری:
اصلیترین ویژگی و مزیت کابینتهای کلاسیک حکاکیهای روی بدنه آنها است. این حکاکیها بسته به سلیقه مشتری و نوع کابینتها، به صورت طرحهای منبت، معرق و خطاطی بر روی کابینت ایجاد میگردند. این طرحها باید به گونه قرینهسازی شوند تا زیبایی آنها چندین برابر شود.
- مناسب برای آشپزخانههای بزرگ:
این نوع کابینتها برای آشپزخانه بزرگ و جادار بسیار مناسب هستند. به کارگیری آنها در دکوراسیون آشپزخانههای کوچک، یک اشتباه بزرگ است. این کابینت بسیار شلوغ و پر حجم است و دارای ابعاد و بدنه برجسته و حجیم است. اگر آشپزخانه شما کوچک است بهتر است از کابینتهای مدرن بهره ببرید.
- داشتن حالت ویترینی:
از ویژگیهای دیگر انواع کابینت کلاسیک، حالت ویترینی بودن آنها است. اغلب خانمها علاقه شدیدی به در معرض نمایش گذاشتن ظروف گرانبها و تزئینی دارند. این سبک کابینتها با داشتن دربهای شیشهای، این امکان را برای خانمها فراهم میآورند که یک آشپزخانه زیبا و نمایشی داشته باشند. اصولاً دربهای بالایی این کابینت را از شیشه میسازند که جلوه زیبایی به آشپزخانه میبخشد.
- به کارگیری دستگیرههای برنزی و مسی در کابینت کلاسیک:
همانطور که پیشتر هم عنوان نمودیم، این سبک کابینتها بسیار پر زرق و برق هستند و در واقع یک ظاهر نمایشی دارند. پس دستگیرههای معمولی در آنها جایی ندارند. دستگیرههای کابینت کلاسیک میتواند از جنس فلزاتی نظیر مس، برنج، برنز و نقره باشد که یک ظاهر زیبا و وزین به آشپزخانه شما میدهد.
- برخورداری از رنگهای وزین و سنگین:
به کارگیری رنگهای خاص و پر انرژی در این نوع کابینت به چشم نمیخورد. این کابینتها دارای رنگهایی همانند خاکستری، سفید، قهوه ای، مشکی ورنگهایی از این قبیل هستند. استفاده از رنگهای خاص مانند نارنجی، زرد یا قرمز به هیچ عنوان در سبک کلاسیک جای ندارد.
- سنگی بودن کانتر و پیشخوان کابینت کلاسیک:
امروزه متریالهای مناسب برای صفحه کابینت بسیار متنوع هستند. با این حال، عموماً برای صفحه روی کابینت و پیشخوان کابینتهای کلاسیک از سنگ استفاده میشود. نوع سنگها هم بسته به جنس کابینت و طبقه بندی آنها ممکن است متفاوت باشند و ممکن است از سنگهای مصنوعی یا سنگ طبیعی تشکیل شده باشند. سنگهای گرانیت، مرمر و کوارتز سنگهایی هستند که به عنوان سنگهای روی کابینت در این سبک مورد کاربرد میباشند.
معایب کابینت کلاسیک
کابینت کلاسیک همانند دیگر کابینتها در کنار مزایای فراوان، از معایبی هم رنج میبرد که در ادامه به صورت مختصر به آنها اشاره میکنیم.
- حساس بودن کابینتها در برابر رطوبت و حرارت
- داشتن قیمت بالا
- قرار ندادن اجسام تیز یا ایجاد خراش بر روی آنها
- بالا بودن هزینه تعمیر و تعویض قسمتهای آسیب دیده
- سختی نصب به دلیل بالا بودن وزن آنها
- زمان بر بودن تولید و آماده سازی کابینت
تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک
کابینت های کلاسیک و کابینت های نئوکلاسیک دو سبک متمایز از کابینت هستند که در عناصر و ویژگی های طراحی متفاوت هستند. کابینت های کلاسیک معمولاً با جزئیات مزین و پیچیده خود مانند پانل های برجسته، قالب ها و کنده کاری های تزئینی مشخص می شوند. آنها اغلب از مواد باکیفیت مانند چوب های طبیعی ساخته می شوند.
از سوی دیگر، کابینت های نئوکلاسیک با طراحی ساده تر و کارآمدتر مشخص می شوند. این کابینت ها یک نقطه عطف بین کابینت کلاسیک و مدرن هستند و می توان آن را ترکیبی از آن ها دانست. کابینت های نئوکلاسیک اغلب با سبک های مدرن تری از دکوراسیون کلاسیک همراه هستند و برای ایجاد ظاهری لوکس و لاکچری طراحی شده اند.
به صورت کلی، تفاوت اصلی کابینت های کلاسیک و نئوکلاسیک در عناصر طراحی و زیبایی کلی آنها است. در حالی که کابینت های کلاسیک بر جزئیات آراسته و سبک های سنتی تاکید دارند، کابینت های نئوکلاسیک بر سادگی و طراحی مدرن تمرکز دارند.
تفاوت کابینتهای کلاسیک با مدرن
هر کدام از کابینتهای کلاسیک و مدرن دارای یک سری ویژگیهای خاص و منحصر به فرد هستند که تمایز خاصی را ایجاد میکنند. در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
- همانطور که پیشتر عنوان نمودیم، کابینتهای کلاسیک کابینت تمام چوب به حساب میآیند، اما کابینتهای مدرن دارای سطح براق و لبههای صاف هستند. در ساخت کابینتهای مدرن متریالی، نظیر pvc ، پلی گلاس و هایگلاس به کار برده میشود.
- دومین موردی که در تفاوت این دو نوع کابینت میتوان عنوان نمود، تمیزکاری و نظافت آن است. تمیز کردن کابینتهای مدرن خیلی راحتتر صورت میگیرد، یعنی حتی با یک دستمال مرطوب و تمیز می توان به نظافت پرداخت. اما کابینتهای کلاسیک به دلیل حکاکیهایی که دارد کمی نظافت را سختتر خواهند کرد. کابینتهای کلاسیک علاوه بر حکاکی دارای تاج و ستونهایی هستند که هر کدام در نظافت زمان بر میباشند و باید برای نظافت آنها از روشهای تمیز کردن کابینت چوبی بهره برد.
- از نظر مقاومت کابینتهای مدرن مقاومت خیلی بالایی در برابر مواد شوینده، نم، رطوبت و پوسته پوسته شدن دارند. در حالی که کابینتهای تمام چوب در برابر آب خیلی زود واکنش نشان داده و پوسته پوسته میگردند.
- طول عمر کابینتهای کلاسیک خیلی بالاتر از کابینتهای مدرن است، پس کابینت مدرن خیلی زودتر از بین میرود. همین امر موجب شده که کابینتهای کلاسیک نیاز به نگهداری داشته باشند، اما کابینتهای مدرن به دلیل ضد آب بودن، زیاد نیاز به نگهداری ندارند.
- کابینتهای مدرن در رنگهای مختلف و متفاوت تولید میشوند. همین امر موجب تنوع در سلیقه خواهد شد. در حالیکه کابینتهای کلاسیک از تنوع بالایی برخوردار نبوده و دارای رنگ سفید و قهوهای هستند.
سوالات متداول در رابطه با کابینت کلاسیک
کابینتهای کلاسیک از جزئیات پیچیده مانند منبتکاری، حکاکی و طراحیهای برجسته برخوردارند، در حالی که کابینتهای مدرن به سمت سادگی و خطوط تمیز تمایل دارند.
بله، کابینتهای کلاسیک به ویژه آنهایی که از چوب طبیعی ساخته شدهاند، به رطوبت حساس هستند و ممکن است آسیب ببینند.
کابینت ممبران دارای روکش پیویسی است که مقاومت بالایی در برابر آب دارد و ظاهری شبیه به چوب طبیعی ایجاد میکند. این نوع کابینتها همچنین دارای تنوع بالایی در طرح و رنگ هستند.
قیمت کابینتهای کلاسیک به دلیل استفاده از مواد مرغوب، طراحیهای پیچیده و ساخت سفارشی بالاتر است. همچنین، فرآیند تولید و زمان بیشتری که برای ساخت آنها صرف میشود، به هزینه نهایی اضافه میکند.
- فیلتر بر اساس سبک طراحی:
- فیلتر بر اساس جنس کابینت:
- فیلتر بر اساس مدل طراحی:
- فیلتر بر اساس رنگ بندی:
- خرید قسطی:
بهترین متریال های اجرای کابینت کلاسیک
همانند بیشتر انواع کابینت آشپزخانه، این نوع کابینت از ام دی اف خام تشکیل شده است، اما روکشهای چوبی که ورقههای نازک چوبی هستند به وسیله چسب و پرس به سطح ام دی افها چسبانده میشوند و به عنوان درب و نمای کابینتهای آشپزخانه مورد استفاده میباشند.
اینگونه کابینتها از بدنه ام دی اف شیک و زیبا ساخته شدهاند و حتی میتوانند کابینتهایی با چهارچوبهای فلزی باشند.
کابینت تمام چوب از دسته کابینتهای گران قیمت است، زیرا در ساخت آن از چوب خالص استفاده میشود. کابینت تمام چوب جزء جذابترین و زیباترین کابینتهای آشپزخانه به شمار میآید و در ساخت آن از چوبهای اصلی مانند چوب گردو، بلوط، افرا، صنوبر و کاج استفاده میشود. کابینت چوبی برای افرادی مناسب هستند که تمایل دارند سبک کلاسیک یا روستیک را در دکوراسیون خانههای خود ایجاد کنند. پس از ساخت کابینت آشپزخانه در این مدل، از رنگ پلیاستر برای زیبایی و دوام بیشتر استفاده میکنند.
کابینت ممبران معمولاً برای سبکهای کلاسیک و مجلل به کار برده میشود. برای چهارچوب این نوع کابینت غالباً از امدیاف سفید استفاده میکنند. برای ساخت قسمتهای قابل مشاهده این کابینت، امدیاف خام را توسط دستگاه CNC حکاکی میکنند، سپس به وسیله مکش و خلا، روکش طرحداری از جنس پیویسی را روی امدیاف خامی که حکاکیشده است، میچسبانند. در قسمت دیگر یک لایه از جنس پیویسی سفید قرار میگیرد که از ابتدا پشت امدیاف خام توسط کارخانه چسبانده شده است.
کابینت کلاسیک ایده دلخواه شما نبود؟ دیگر سبک های کابینت ما را ببینید:
یکی از انواع سبک های بروز کابینت در بازسازی، طراحی و دکوراسیون آشپزخانه، کابینت مدرن است. مدل و سبک طراحی کابینت مدرن کاملا متفاوت از سبک های کلاسیک و نئوکلاسیک می باشد. در کابینت مدرن خبری از ارگانایزر، کشو ها، تاج، پاخور های ضخیم و طراحی شلوغ نیست!
بسیاری از طراحان و دیزاینرهای دکوراسیون داخلی، با تلفیق دو سبک کابینت مدرن و کابینت کلاسیک نوعی دیگر از کابینت آشپزخانه را طراحی کردهاند که به کابینت نئوکلاسیک معروف است. همانطور که میدانید این کابینت از خصوصیات و ویژگیهای بسیار زیادی برخوردار است، چون تلفیقی از دو نوع کابینت میباشد.
2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام وقتتون بخیر
طرح کابینت کلاسیک هنوز هم مده؟
سلام و درود خدمت آقای حق
بله کابینت های کلاسیک همچنان در خانه های سلطنتی استفاده میشه و زیبایی و رخ قابل توجهی به خانه انتقال میده