انواع پارکت چوبی و ویژگی‌های آن‌ها

پارکت یکی از کفپوش‌هایی است که امروزه استفاده از آن رواج بسیاری پیدا کرده است. پارکت‌های چوبی ابتدا در کشور آلمان مورد استفاده قرار گرفت و سپس وارد ایران شد. در حال حاضر پارکت‌ها به دلیل ویژگی‌ها و مشخصاتی که دارند، یکی از پرطرفدارترین کفپوش‌های بازار به شمار می‌رود. در ادامه در خصوص انواع پارکت چوبی و ویژگی‌های آن‌ها مفصل تر صحبت خواهیم کرد.

پارکت چیست؟

پارکت یکی از انواع کفپوش‌های ساختمان است که اصلی‌ترین متریال آن چوب می‌باشد. این پارکت‌ها از چوب‌هایی همچون گردو، بلوط، افرا و کاج ساخته شده و جلوه‌ای بسیار جذاب و زیبا را برای ساختمان به ارمغان می‌آورند. کفپوش‌های پارکت گرمای دلنشینی را به خانه بخشیده و می‌توان با استفاده از رنگ‌های مخصوص آن‌ها را به صورت متنوع طراحی کرد. این کفپوش‌ها به دلیل خلوص بالا بسیار باکیفیت هستند.

انواع پارکت چوبی

چوب‌های استفاده شده در پارکت‌ها تنوع بالایی دارند. از جمله رایج‌ترین نوع پارکت‌های چوبی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

پارکت چوب درخت بلوط

پارکت‌های بلوط یکی از جذاب‌ترین و بادوام‌ترین انوع پارکت‌های چوبی هستند که از گذشته تاکنون یکی از پرفروش‌ترین پارکت‌های موجود در بازار به شمار می‌رود. این پارکت‌ها از بادوام‌ترین چوب‌های بلوط ساخته شده و نمایی بسیار زیبا و جذاب دارد. تنوع طرح و رنگ در این نوع پارکت‌ها باعث کاربردی شدن آن‌ها در انواع قسمت‌های ساختمان شده است.

پارکت چوب درخت افرا

افرا از جمله درختانی است که در شمال کشور رشد می‌کند. چوب این درخت کاربرد بسیاری در صنعت دارد و اغلب آلات موسیقی همچون گیتار، ویالون و سنتور با بهره گیری از این چوب ساخته شده‌اند. این چوب به رنگ قهوه‌ای روشن بسیار جذاب است و به دلیل بازتاب بالا، برای ساختمان‌های کم نور بهترین گزینه به شمار می‌رود.

پارکت چوب درخت راش

چوب درخت راش نه تنها استحکام و دوام بسیار بالایی دارد، بلکه دارای جذابیت‌های خاص و منحصر به فردی نیز می‌باشد. این چوب‌ها قابلیت برش بسیار خوبی دارند و با استفاده از دستگاه و ابزارهای مخصوص می‌توان آن‌ها را به هر حالتی طراحی کرد. این چوب ضد خراش بوده و برای مکان‌های پر تردد همچون سالن پذیرایی ایده آل می‌باشد.

پارکت چوب درخت گردو

چوب درخت گردو یکی از رایج‌ترین متریال برای پارکت‌های چوبی محسوب می‌شود. چوب گردو به دلیل دوام و استحکام فوق العاده عالی، برای ساخت بسیاری از لوازم خانگی و دکوراسیون مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین رنگ جذاب این چوب نمایی بسیار جذاب را برای ساحتمان شما به ارمغان خواهد آورد.

انواع مدل های پارکت

انواع کفپوش‌ها به صورت‌های مختلفی برای نصب طراحی و  آماده می‌شوند و پارکت‌های چوبی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. رایج‌ترین  مدل‌های پارکت چوبی عبارت است از:

پارکت چسب دار

این نوع پارکت‌ها با استفاده از یک لایه چسب بر روی کف قرار می‌گیرند. در این روش برای افزایش مقاومت و ماندگاری پارکت‌ها چند لایه لاک مخصوص بر روی آن قرار می‌دهند. این کفپوش‌ها بسیار بادوام و بی‌صدا هستند و در هنگام حرکت بر روی آن‌ها هیچ صدایی را تولید نخواهند کرد.

پارکت سکویی

پارکت‌های سکویی که با نام پارکت‌های منبت کاری شده نیز شناخته می‌شود، طرحی بسیار جذاب دارد ولی به دلیل نصب پیچیده کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این وجود به دلیل جذابیت‌های ظاهری بسیاری افراد ترجیح می‌دهند از این کفپوش برای ساختمان خود استفاده کنند.

پارکت همبند

این نوع پارکت‌ها را می‌توان همانند یک پازل در کنار یکدیگر قرار داد. این نوع پارکت‌ها دست طراح را برای ایده پردازی و خلاقیت باز خواهد کرد. همچنین این پارکت‌ها ساخته شده از قطعات چوبی استاندارد طراحی و تولید شده و برای افرادی که به طرح‌های ترنج علاقه دارند، بسیار مناسب است.

پارکت تنه درخت

ظاهر این نوع پارکت‌ها همانند تنه درخت بوده و طرفداران بسیاری دارد. این پارکت‌ها حس و حال طبیعی بودن را به خوبی به بیننده منتقل می‌کند گویی که فرد در حال قدم زدن در طبیعت می‌باشد. پارکت تنه درخت گرمای دلنشیتی را به خانه بخشیده و باعث صمیمی‌تر شدن فضا می‌شود.

سخن پایانی

پارکت‌ها از محبوب‌ترین انواع کفپوش‌ها هستند که طرفداران بسیاری دارند و می‌توانند زیبایی خاصی به دکوراسیون خانه شما ببخشند. اما انواع پارکت چوبی، به دلیل زیبایی بی نظیر و منخحصر به فردی که دارند و طبیعت را در ذهن افراد تداعی می‌کنند بسیار مورد توجه‌اند. اما باید توجه داشته باشید که به نکات مهم در انتخاب کفپوش مناسب توجه کنید. بعلاوه، اگر تصمیم به سفارش انواع پارکت را دارید، می‌توانید از خدمات خرید کفپوش اقساطی مجموعه آرشام دکور استفاده کنید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

3 × پنج =

نوشتهٔ پیشین
مزایا و معایب کابینت ممبران
نوشتهٔ بعدی
رنگ کردن کابینت ام دی اف و آنچه باید درباره آن بدانید
×

ارسال پیام در واتس‌اپ

× واتس‌اپ