کابینتهای کلاسیک و نئوکلاسیک هر دو طرفداران بسیاری دارند و بسیار محبوب هستند. کابینتهای کلاسیک یکی از نمونههای کابینت است که همیشه مد بوده و برای آشپزخانه های بزرگ بسیار مناسب میباشد. کابینت نئوکلاسیک نیز از دیگر کابینتهای باشکوه و تجملاتی است که شکوه و جذابیت بسیاری به آشپزخانه شما میبخشد. این دو کابینت با یکدیگر تفاوتهایی دارند به همین دلیل در این مقاله قصد داریم تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک را برای شما بیان کنیم.
تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک در طرح
در صورتی که با سبک کلاسیک و نئوکلاسیک آشنایی دارید و المانهای مخصوص به این دو سبک را میشناسید، حتما میدانید که این دو سبک در عین شباهتهایی که به یکدیگر دارند، دارای یک سری تفاوتهایی اساسی نیز هستند. در ابتدا باید یادآور شد که کابینتها در دو سبک کلاسیک و مدرن تولید میشوند. کابینت مدرن دارای طرحهای ساده و یکنواخت است. در مقابل، کابینت کلاسیک دارای عظمت و پیچیدگی بیشتری هستند و شما طرح و نقشهای بسیاری را بر روی آنها مشاهده خواهید کرد. سبک کلاسیک بسیار پرزرق و برق است و طرحهای آن برگرفته از نقش و نگارهای قدیمی و سلطنتی همچون ستونهای تخت جمشید میباشد و برای آشپزخانههای بزرگ مناسب است.
کابینت نئوکلاسیک سبکی مابین سبک مدرن و کلاسیک است. یعنی نه تجملات بالای کابینتهای کلاسیک را دارد و نه به سادگی کابینتهای مدرن است. سبک نئوکلاسیک دارای طرحهای ساده هستند و شما نقش و نگارهای بسیاری را بر روی آن مشاهده میکنید ولی این طرحها پیچیدگی سبک کلاسیک را ندارند. بنابراین با توضیحات بالا به این نتیجه خواهیم رسید که اصلیترین تفاوت کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک، سادهتر بودن کابینتهای نئوکلاسیک نسبت به کلاسیک میباشد.
هنگامی که شما از سبکهای کلاسیک برای آشپزخانه خود استفاده میکنید باید تمامی دکوراسیون ساختمان را از این طرح به کار ببرید. ولی از آن جا که نئوکلاسیک سبکی بین کلاسیک و مدرن است، با نصب آن در آشپزخانه میتوانید انواع سبکها را در ساختمان خود استفاده کنید.
یک نمونه کابینت کلاسیک لاکچری از آرشام دکور:
بیشتر بخوانید: کابینت کلاسیک چیست؟
یک نمونه کابینت نئوکلاسیک لوکس از آرشام دکور:
دیگر تفاوتهای کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک
کابینتهای کلاسیک به دلیل طرح شلوغ، نظافت سختتری نسبت به کابینتهای نئوکلاسیک دارد. بنابراین در صورتی که مشغله زیادی داشته و زمان کافی برای نظافت و تمیزی کابینتها ندارید بهتر است سبک کابینت نئوکلاسیک را انتخاب کنید.
از دیگر تفاوتهای کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک در قیمت خرید این دو میباشد. با توجه به این که کابینتهای کلاسیک پرنقشتر بوده و طرحهای بیشتری بر روی آن استفاده شده است، هزینه بیشتری را نیز نسبت به کابینتهای نئوکلاسیک به دنبال دارد.
همچنین کابینت نئوکلاسیک به دلیل طراحی کمتر و نقوش سادهتر سرعت اجزای سریعتری نسبت به کابینت کلاسیک دارند.
در صورتی که تمایل دارید جزئیات بیشتری در مورد کابینت نئوکلاسیک بدانید، می توانید مقاله کابینت نئوکلاسیک چیست را مطالعه کنید.
نحوه انتخاب از بین این دو سبک کابینت
در صورتی که شما از جمله طرفداران سبک مدرن هستید ولی سادگی بیش از حد آن را نمیپسندید بهترین گزینه برای شما استفاده از کابینت نئوکلاسیک است. همچنین کابینتهای کلاسیک به دلیل طرح شلوغی که دارد تنها برای آشپزخانههای بزرگ مناسب هستند ولی کابینتهای نئوکلاسیک در هر آشپزخانهای درخشش دارند.
کابینتهای کلاسیک از المانهای قدیمی استفاده میکند و از این رو برای افرادی که به دنبال این نوع سبک هستند گزینه بسیار مناسبی به شمار میرود. ولی کابینتهای نئوکلاسیک یکی از بروزترین کابینتها بوده و حتی از سبکهای مدرن نیز جدیدتر میباشند.
بیشتر بخوانید: مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک
کدام سبک کابینت بهتر است؟
انتخاب کابینت کلاسیک و یا نئوکلاسیک برای آشپزخانه کاملا سلیقهای بوده و با توجه به مطالب عنوان شده در بالا، انتخاب بهترین کابینت به سبک ساختمان شما باز میگردد. بنابراین میتوان گفت برای داشتن یک آشپزخانه ایده آل، در صورتی که به دنبال سادگی هستید و تمایل به تنوع در سبک دارید بهترین گزینه برای شما انتخاب کابینتهای نئوکلاسیک است. ولی در صورتی که تمایل به تجملات و نقوش بیشتری دارید میتوانید سبک کلاسیک را برای آشپزخانه خود انتخاب کنید که بهترین نمونه آن استفاده از انواع کابینت تمام چوب است.
امروزه تنوع بسیاری در کابینتها بوجود آمده و از حالت سادگی خارج شده است. هر فردی با توجه به سلیقه خود میتواند یکی از این طرحها را برای خود انتخاب کرده و با استفاده از آن نمای آشپزخانه خود را جذابتر و زیباتر کند. کابینتهای کلاسیک و نئوکلاسیک هر دو به نوعی باعث افزایش جذابیت آشپزخانه شما شده و نمایی متفاوت را به آن خواهند بخشید. خوشبخاتانه امروزه به دلیل در دسترس بودن خدمات طراحی کابینت آشپزخانه اقساطی، میتوانید بهراحتی و با هر بودجهای انواع مختلف سبکهای کابینت را سفارش دهید و از زیبایی آنها لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:
تفاوت کابینت نئوکلاسیک و ممبران
برچسبها: مقایسه انواع کابینت