کابینت پولیشی
در صورتی که به دنبال کابینتهای شیک و جدید برای آشپزخانه خود هستید، حتما نام کابینت پولیشی یا انزو به گوش شما خورده است. همان طور که از نام آن پیداست در ساخت این نوع کابینت از سبک کابینت نئوکلاسیک از رنگ و مایع پولیش استفاده می شود و این ویژگی آن را برای بازسازی و دکوراسیون شیک آشپزخانه مناسب می کند.
پولیش نوعی ماده خمیری شکل بوده که بر روی سطوحی مختلفی نظیر چوب، شیشه و پلاستیک اسپری می گردد. این رنگ علاوه بر قیمت بالا باید در محیطی ایزوله و به دور از هر گونه آلودگی و گرد و خاک پاشیده شود. از این رو طراحی و ساخت کابینت از مدل های پولیشی کار آسانی نمی باشد و باید کاملا تخصصی و طبق استاندارد های آن اجرا شود.
کابینتهای پولیشی در گروه کابینتهای انزو میباشد با این فرق که روکشهای انزو وکیوم شده است؛ اما کابینت های پولیشی پس از پولیش شدن با استفاده از رنگهای پلی اورتان، سطحی آیینه ای و براق خواهند داشت. این نوع کابینت آشپزخانه دارای مغزی ام دی اف خام بوده و به وسیله دستگاههای CNC به شکلهای مختلفی برش خورده و طرحهای گوناگونی بر روی آن حکاکی می شود.
ایده کابینت پولیشی خود را از گالری متنوع زیر بیابید. آرشام دکور آماده است تا هر سبک و ترکیب رنگی از کابینت های پولیشی طرح انزو را با بهترین متریال اجرا کند؛ حتی بصورت اقساطی.
نمونه کارهای شیک و جدید کابینت پولیشی
کابینت پولیشی چیست؟
در پاسخ به سوال کابینت پولیشی چیست؟ می توان گفت که به کابینتی که جنس بدنه آن از رنگ پولیش ساخته شده باشد و رنگ آنها همانند یک لایه شفاف به ضخامت ۳ میل روی بدنه قرار گیرد، کابینت پولیشی میگویند. از بهترین ورقهای ام دی اف خام که همان ام دی اف واناچای مالزی و تایلند است، برای ساخت این کابینت استفاده میگردد. کابینتهای پولیشی به طور کامل ضد آب هستند، زیرا همه بدنه آنها با ماده پولیش محافظت شده است و دیگر راه نفوذ برای رطوبت و آب باقی نمیماند، به خصوص اگر در مناطق مرطوب از آن استفاده شود. منحصر به فرد بودن رنگ کابینتهای پولیشی به سفید موجب تمایز آنها نسبت به دیگر کابینتها شده است. همچنین کابینت پولیش سفید موجب میگردد که آشپزخانه شما خیلی بزرگتر به نظر آید.
ساخت کابینتهای پولیشی خیلی سخت بوده و نیاز به دقت و حساسیت خیلی بالایی دارد و همین موضوع موجب اعمال هزینههای خیلی زیادی میگردد. این نوع کابینت قیمت خیلی بیشتری نسبت به کابینت وکیوم و هایگلاس دارد، زیرا رنگ آن گرانتر است.
پولیش یک مایع خمیری شکل و غلیظ میباشد که بر روی سطوح مختلف مانند چوب، فلز، پلاستیک و غیره استفاده میگردد. با استفاده از رنگ پولیش میتوان نقایص هر سطحی را برطرف نمود و ظاهری شفاف و زیبا را به دست آورد. البته پولیش را فقط برای ایجاد شفافیت و زیبایی ظاهری مورد استفاده قرار نمیدهند؛. بلکه پولیش به عنوان یک لایه محافظ در مقابل تمام عواملی که به ورق آسیب میزنند، مورد استفاده قرار میگیرد. عملکرد و وظیفه پولیش بسیار شبیه سنباده است و بیشتر در سطحهایی که صاف و صیقلی هستند به کار گرفته میشود.
قیمت کابینت پولیشی
قیمت این محصول به چه عواملی بستگی دارد؟ قیمت کابینت در مدل های پولیشی به چندین عامل بستگی دارد: از جمله مهمترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت، کیفیت مواد اولیه مصرفی از جمله نوع ورق MDF یا HDF، ضخامت ورق و کیفیت و نوع روکش ملامین یا PVC و همچنین رنگ پولیش می باشد. هرچه کیفیت مواد بالاتر باشد، قیمت نیز بیشتر خواهد بود. همچنین برند سازنده و شهرت آن در بازار، نقش مهمی در تعیین قیمت دارد. علاوه بر این، جنس و کیفیت اتصالات، جنس دستگیره، پایه و ریل ها و نوع بسته بندی و بارگیری نیز بر قیمت تاثیرگذار هستند. در نهایت هزینه نصب نیز بسته به تعداد کابینت، اندازه آشپزخانه و پیچیدگی کار متغیر خواهد بود.
قیمت کابینت مدل پولیشی به دلیل رنگ پولیش موجود بر روی آن و نیاز به محیطی تمیز و مخصوص در مقایسه با سایر کابینتها بیشتر است. این کابینتها از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و مقاومت بالایی در برابر هر گونه ضربه و خراش دارد.
آرشام دکور خدمات خرید اقساطی کابینت و دکوراسیون داخلی اقساطی هم ارائه می دهد که در صورت تمایل می توانید از آن استفاده نمائید.
مزایای کابینت پولیشی
یکی از بزرگترین مزایای کابینت پولیشی، ظاهر زیبا و جذاب آن است. سطوح براق و یکدست این نوع کابینت، فضایی آرامش بخش و مدرن به آشپزخانه می بخشد. رنگ سفید کابینت پولیشی فضایی روشن و باز ایجاد می کند. همچنین امکان انتخاب رنگ های متنوع دیگر، از جمله رنگ های روشن و تیره، برای هماهنگی با دکوراسیون کلی آشپزخانه و منزل وجود دارد. در مجموع، کابینت پولیشی ظاهری زیبا، مرتب و حرفه ای به فضا می بخشد.
مزیت بعدی کابینت پولیشی، سطح صاف و بدون درز آن است که نظافت و تمیزکاری را آسان می کند. عدم وجود شیار و زائده در سطح، امکان جمع شدن چربی و مواد غذایی را به حداقل می رساند. همچنین روکش ملامین یا PVC مانع از نفوذ روغن و چربی به داخل کابینت شده و لکه ها راحت پاک می شوند. بنابراین نگهداری و تمیز کردن این کابینت ها آسان است. در ادامه به معرفی چند مورد دیگر از ویژگی های کابینت پولیشی پرداخته اییم.
- رنگ و مایع پولیشی موجود بر روی این کابینتها ضخامت آن را تا ۳ میلیمتر افزایش داده و همین امر سبب افزایش استحکام این محصول شده است.
- ام دی اف خام دارای تاب میشود ولی پولیش و رنگ پلی اورتان قرار گرفته بر روی آن باعث میشود که این کابینتها به هیچ عنوان تاب پیدا نکند.
- رنگ پولیشی قرار گرفته بر روی این کابینتها شبیه به چسبی قوی عمل کرده و ضربه و فشار باعث فرو رفتگی این کابینت ها خواهد شد.
- مرحله پولیش کاری کابینتهای پولیشی باعث براق و درخشان شدن آنها شده و نور اتاق را افزایش میدهد.
- این کابینتها اغلب به رنگ سفید بوده که با تمامی اجزای آشپزخانه هماهنگ میشود.
- لایههای رنگی پلی اورتان موجود بر روی این کابینتها مانع از جذب نم و رطوبت شده و عمری طولانی پیدا می کند.
- تعمیر و نگهداری این کابینتها بسیار آسان و راحت است.
ویژگی های کابینت پولیشی
- سطوح این کابینتها دارای پوشش دهی کامل بوده و سطح آن اکسیده نمی شود.
- رنگهای پولیشی و پلی اورتان موجود بر روی این کابینتها باعث مقاومت این محصول در برابر هر گونه ضربه و آسیب می شود.
- ظاهر براق و درخشان این کابینتها باعث افزایش جذابیت آشپزخانه خواهد شد.
نحوه ساخت کابینت پولیشی
برای ساخت این نوع کابینتها یک ورق MDF خام با ضخامت ۲۵ میلیمتر در نظر گرفته شده و با استفاده از دستگاه CNC طرح آن حکاکی میشود و سپس طرح درب آن نیز نقش بسته میشود. در مرحله بعدی چندین لایه رنگ پلی اورتان براق بر روی سطح کار قرار گرفته و سمباده کاری میگردد. پس از تکرار ۳ الی ۴ مرحله حدود ۳ میلی متر روی .کار را رنگ میپوشاند. برای ساخت این نوع کابینت، در ابتدا باید یک ورق ام دی اف با ضخامت ۲۰ میلیمتر انتخاب گردد. در مرحله بعدی ورقههای ام دی اف خام با دستگاههای سی ان سی حکاکی میگردند. اصولاً طرح دربهای کابینت پولیشی مشخص است. با استفاده از دستگاههای سی ان سی طرحهای موردنظر حکاکی میگردد. مرحله بعد، نوبت نقاشی سطح کار میباشد.
در این مرحله، چندین دفعه رنگهای پلی اورتان براق را به سطح کار میپاشند. سپس سمباده کشی میکنند. این عملیات سه الی چهار بار انجام میشود تا چیزی حدود ۳ میلیمتر از سطح را در بر گیرد. بعد از آن به یکی از مراحل اصلی کار میرسیم، یعنی به مرحله اعمال کردن پولیش. در این مرحله یک نمد به نسبت زبر را آغشته به پولیش کرده و بر سطح کار میسایند. این کار را آنقدر انجام میدهند که حبابهای روی سطح رنگ از بین برود و حالتی درخشان پیدا کند. با تمام این اوصاف تولید کابینت پولیش کاری بسیار دشوار و وقت گیر است. به همین دلیل رنگ پولیش قیمت بالاتری نسبت به بقیه رنگها دارد.
آیا کابینت پولیشی از تنوع کافی برخوردار است؟
کابینت پولیشی در مدل ها و رنگ های متنوعی تولید می شود که امکان انتخاب و سفارشی سازی برای مشتری را فراهم می کند. با توجه به ساختار مصنوعی این کابینت، طراحی و تولید آن در اندازه ها و اشکال گوناگون امکان پذیر است. کابینت پولیشی میتواند در طرحهای مدرن و مینیمال یا سنتی و کلاسیک و حتی سبک های جدید نئوکلاسیک تولید شود تا سلیقه و نیاز مشتریان مختلف را برآورده کند. انعطاف پذیری در طراحی و سفارشیسازی، از ویژگیهای منحصر به فرد این نوع کابینت است.
معایب کابینت پولیشی
یکی از معایب کابینت پولیشی، حساسیت نسبتا بالای آنها در برابر گرما و دماهای بالا است. این کابینت ها معمولا در برابر دماهای بالاتر از 60 درجه سانتی گراد مقاومت چندانی ندارند. بنابراین چنانچه سطح آنها به مدت طولانی در معرض گرمای زیاد قرار بگیرد، احتمال ذوب شدن و آسیب دیدن وجود دارد.
از دیگر معایب این نوع کابینت، احتمال بروز لکه و کدر شدن سطح آن در اثر تماس با مواد شیمیایی است. موادی مانند الکل، سرکه و مواد لکه بر می توانند باعث ایجاد لک و زشت شدن سطح این کابینت شوند. البته با پاک کردن به موقع می توان از بروز لکه های دائمی جلوگیری کرد.
از آنجا که کابینت پولیشی از مواد مرکب و مصنوعی ساخته می شود، در بلند مدت ممکن است دچار تغییر شکل و کمی خمیدگی شود. همچنین اتصالات این کابینت ممکن است در اثر گذر زمان و استفاده مداوم شل شده و نیاز به تعمیر داشته باشند. بنابراین کیفیت و عمر مفید کابینت پولیشی کمتر از انواع چوبی آن است.
توجه: در صورتی که ویژگی براق و شفاف بودن کابینت پولیشی توجه شما را جلب کرده است، ما کابینت های گلاس که با همین ویژگی قیمت کمتری نیز دارد را به شما معرفی می کنیم.
تفاوت کابینت پولیشی و انزو
این کابینتها چه تفاوتی با مدل انزو دارند؟ تفاوت اصلی کابینت پولیشی و انزو در نوع مواد اولیه و روش ساخت آنهاست.
- کابینت پولیشی معمولا از ورق MDF یا فیبر با پوشش رنگ پولیشی اسپری شده ساخته میشود در حالی که کابینت انزو از ورقهای فشرده چوب (HDF) و با پوشش رنگ پودری تولید میشود.
- کابینت پولیشی سطحی صیقلیتر و براقتر دارد ولی کابینت انزو در برابر رطوبت و ضربه مقاوم تر است.
- کابینت پولیشی امکان سفارشیسازی بیشتری در طرحها و رنگهای مختلف دارد اما قیمت کابینت انزو پایینتر است.
در مجموع، انتخاب بین این دو به سلیقه و نیاز مصرفکننده بستگی دارد و البته به کابینت پولیشی، کابینت طرح انزو نیز می گویند.
تفاوت کابینت پولیشی و پلی اورتان
این کابینت چه تفاوتی با کابینت پلی اورتان دارد؟ تفاوت اصلی کابینت پولیشی و پلی اورتان در مواد تشکیل دهنده آنها است. کابینت پولیشی از ورقهای MDF یا فیبر با پوشش ملامین یا PVC و رنگ پولیش ساخته میشود، در حالی که کابینت پلی اورتان کاملا از پلیمرهای شیمیایی مانند پلی اورتان تشکیل شده است. کابینت پلی اورتان سبکتر است و در برابر رطوبت مقاومت بیشتری دارد اما کابینت پولیشی ظاهری زیباتر و براقتر دارد. کابینت پلیاورتان در برابر حرارت و ضربه مقاومتر است ولی کابینت پولیشی طرحها و رنگهای متنوعتری دارد. در مجموع، انتخاب بین این دو نوع کابینت به نیاز و سلیقه مصرفکننده بستگی دارد.
تفاوت کابینت نئوکلاسیک و کابینت پولیشی
کابینت پولیشی مثل کابینت انزو از زیر مجموعه کابینت نئوکلاسیک محسوب میشود، اما در طراحیهای آنها تفاوتهای قابل توجهی وجود دارد:
سبک: کابینتهای نئوکلاسیک الهام گرفته از معماریهای روم باستان و یونان هستند. طراحی آنها علاوه بر برخورداری از ساختارهای متقارن، بسیار استادانه است و دارای قالبهای دقیق و رنگهای غنی است که انتقال دهنده احساس عظمت و پیچیدگی است. اما کابینت پولیشی الزاما پیرو یک سبک خاص نیست.
ظاهر: کابینتهای نئوکلاسیک دارای دربهای چوبی حک شده و تزئین شده هستند و معمولا دارای رنگهای عمیق یا مات هستند. اما کابینت پولیشی دارای نمای صاف و پوششی براق است.
تطبیق پذیری: در تفاوت کابینت نئوکلاسیک و کابینتهای پولیشی میتوان گفت کابینت نئوکلاسیک در مقایسه با کابینت پولیشی فریم خشنتری دارد. قدرت اصلی کابینت نئوکلاسیک در کارایی آن است، اما کابینتهای پولیشی علاوه بر ظاهر زیبا و چشمگیر بسیار کارآمد هستند.
به صورت کلی انتخاب میان کابینت نئوکلاسیک و پولیشی به عهده مشتری است. اگر برای شما در کنار کارآمد بودن کابینت، زیبایی هم اهمیت دارد، کابینت پولیشی برای شما انتخاب ایدهآلتری است. اما اگر به دنبال یک کابینت لاکچری با جزئیات پیچیده هستید، کابینت نئوکلاسیک برای شما بهترین گزینه است. مهمترین عامل برای انتخاب یک کابینت هماهنگی آن با دکور منزل شماست و همچنین نیازهای شما را با فراهم کردن فضای بیشتر برآورده کند.
تفاوت کابینت پولیشی و ممبران
مهمترین نکته و تفاوت در میان کابینتهای انزو این است که در کابینت نئوکلاسیک قطر ورق امدیاف، بیست و پنج میلیمتر و یا بیشتر است. اما ورق امدیاف استفاده شده در کابینتهای ممبران حدود 16 یا حداکثر 18 میلیمتر است.
نکته دوم در رابطه با قطر روکش یا همان رنگ پولیشی است. قطر روکش استفاده شده در انواع کابینت آشپزخانه انزو از قطر روکش کابینت ممبران بیشتر است.
نکته مهم دیگر این است که چهار سوی درب کابینت انزو به وسیله دستگاه سیانسی تراشیده میشود. بنابراین قطر لبههای کابینت انزو حدود 8 میلی متر از قطر لبههای کابینت ممبران کمتر است. این موضوع موجب زیبایی بیشتر و دادن فرم منحنی به کابینت میشود.
نکته آخر این است که کابینت ممبران در مقایسه با کابینت انزو از تنوع رنگ بیشتری برخوردار است. این در حالی است که کابینتهای انزو همواره به رنگ سفید هستند. قیمت نهایی کابینت انزو نسبت به ممبران تفاوت زیادی دارد که به دلیل متریالهایی است که در کابینت انزو استفاده میشود.
اکنون با توجه به نکاتی که مطرح شد، با ویژگیهای این دو نوع کابینت آشنا شدید. شما میتوانید برای طراحی منزل خود از هر یک از این سبکها استفاده کنید.
نگهداری از کابینت پولیشی
کابینت پولیشی مانند دیگر تجهیزات و لوازم آشپزخانه به نگهداری و نظافت نیاز دارد. کابینت را همراه تمیز نگه دارید و از قرار گرفتن ذرات خاک و چربی روی بدنه کابینت و قسمتهای دور آن جلوگیری کنید. حکاکیها و کنده کاریهای موجود روی بدنه را مرتبا تمیز کنید. چرا که تمیز کاری درست و به موقع موجب حفظ زیبایی و درخشندگی کابینتهای شما میشود و دیگر نیاز نیست برای تمیزکاری از شویندههای شیمیایی قوی استفاده کنید.
برای تمیز کردن کابینت پولیشی هرگز از اجسام تیز یا اسکاچ زبر استفاده نکنید. هر چند که این کابینت مقاومت بالایی دارد، اما باید از خط و خش افتادن روی آن جلوگیری کنید. ایجاد هر گونه خط و خش روی این کابینتها روی زیبایی کابینت موثر است و موجب آسیب دیدن بافت داخلی کابینت میشود. جهت تمیز کاری کابینتهای پولیشی از ابر و دستمالهای نرم و مخصوص استفاده کنید. استفاده از اسکاچ زبر، سیم ظرفشویی یا پارچه زبر برای تمیز کاری این کابینتها توصیه نمیشود. اگر مواد غذایی روی سطح یا بدنه کابینت ریخت، خیلی سریع آن را تمیز کنید و اجازه ندهید برای مدت طولانی روی کابینت بماند.
دلایل گران بودن کابینت پولیشی
متریال اولیه کابینت پولیشی از جنس ورق MDF با ضخامت 25 میلیمتر است و این مقدار در مقایسه با قطر امدیاف سایر کابینتها بیشتر است. بنابراین قیمت کابینتهای پولیشی نسبت به سایر کابینتها بیشتر است. استفاده از رنگ پولیشی سفید براق در کابینت پولیشی دلیل دیگر برای گرانتر بودن آن است.
به صورت کلی مدل کابینت پولیشی یکی از کابینتهای گران قیمت به شمار میرود. پروسه ساخت پیچیده و دشوار و وجود محیط ایزوله برای طراحی و اجرا از مهمترین دلایل گران قیمت بودن این نوع کابینت است. پروسه طراحی و تولید کابینت پولیشی سخت و زمانبر است و به مجریهای حرفهای و تجهیزات خاص نیاز دارد.
قیمت کابینت پولیشی به موارد زیر بستگی دارد:
- سبک و مدل کابینت پولیشی جدید که میتواند دارای تراش کاری کمتر یا بیشتر باشد.
- ضخامت ام دی اف استفاده شده
- رنگ کابینت: چناچه بخواهید از رنگ دیگری به جز سفید برای رنگ کابینت پولیشی استفاده کنید قیمت افزایش خواهد یافت.
- اجرا کننده کار: اجرای کابینت پولیشی به دستگاههای خاص و محیط ایزوله نیاز دارد. کابینت پولیشی اصل باید حتما با استفاده از دستگاههای خاص و در محیط ایزوله انجام شود که این موضوع قیمت کابینت را افزایش میدهد.
آشنایی با رنگ پولیشی
رنگ پولیشی دارای سه جزء اصلی است؛ اسید، تشدید کننده کبالت و رزین. مواد گفته شده میبایست مطابق اندازه استاندارد و دستور کارخانه تولید کننده با هم ترکیب شوند. این مواد پس از اینکه با هم ترکیب شدند، توسط حرارت حاصل از ترکیب مواد شیمایی به گونهای پخته میشود و در نهایت رنگ آماده خواهد شد.
مهمترین مرحله در رنگ پولیشی ترکیب کردن مواد اولیه است، چرا که اگر رزین به خوبی ترکیب نشده باشد یا اندازه مواد مناسب و درست نباشد و یا مواد ترکیب شده در درجه حرارت نامناسبی ترکیب شوند، رنگ مرغوبی به دست نمیآید. بنابراین ترکیب کردن مواد گفته شده و آماده کردن اولیه رنگ پولیشی به تجربه و درجه هوای استاندارد برای این کار نیاز دارد. کابینت پولیشی سفید با برخورداری از ویژگیها و مواد خاص طرفداران زیادی را به خود اختصاص میدهد. در ادامه مزیتهای کابینت پولیشی را با هم مرور میکنیم.
مزیتهای رنگ پولیشی
استفاده از رنگ پولیش موجب میشود که ضخامت کابینتهای پولیشی در مقایسه با سایر کابینتها 2 الی 3 میلی متر بیشتر باشد. ضخامت بالای کابینت موجب کمک به استحکام ورقهها میشود. به همین دلیل این نوع کابینت در مقابل با فشار آسیب نمیبیند و شکل و ظاهر طبیعی خود را از دست نمیدهند.
خمیر پولیش موجود روی کابینت مانند یک ضربهگیر است. بنابراین در مقابل ضربهها و فشارها آسیب نمیبیند و روی آن فرورفتگی ایجاد نمیشود.
کابینت با رنگ پولیشی ضد آب است، زیرا تمام بخشهای بدنه به صورت کامل با ماده پولیش پوشش داده شده است و برای نفوذ رطوبت و آب هیچ راهی وجود ندارد. اگر در نواحی مرطوب زندگی میکنید، استفاده از این کابینت میتواند بسیار مناسب باشد.
مدل کابینت پولیشی سفید علاوه بر بزرگتر جلوه دادن آشپزخانه به راحتی با وسایل و دکوراسیون ست میشود. رنگ کابینتهای پولیشی منحصر به سفید است که باعث تمایز این کابینت در مقایسه با سایر کابینتها شده است.
اگر روی کابینت پولیشی خط و خش یا خراشی ایجاد شود به راحتی قابل ترمیم است زیرا این کابینتها ضد خش هستند.
کابینتهای پولیش در مقابل حرارت و نور خورشید از مقاومت بالایی برخوردار هستند.
ایجاد سطح براق و درخشنده، مزیت مهم دیگر این کابینت است. به طور کلی هر کابینتی که با رنگ پولیشی پوشش داده شود، ظاهری براق مانند شیشه خواهد داشت.
رنگ پولیشی به سرعت خشک میشود و موجب میشود سرعت رنگ کردن سطح کابینتها افزایش یابد.
قابلیت ترمیمپذیری یکی از خواص این کابینت است که میتوانید آن را سالیانه ترمیم کنید تا زیبایی و درخشندگی آن حفظ شود.
نحوه ی اجرای رنگ پولیشی
اجرای رنگ پولیشی مراحل اجرای دشواری دارد. در ابتدای کار باید ماده پولیشی که به شکل خمیر است را با استفاده از تینر به مایع تبدیل کرد. سپس به وسیله دستگاه مخصوص رنگ را روی سطح کار پاشید. باید چندین بار این کار تکرار شود. پاشیدن رنگ باید در مکانی انجام شود که کاملا تراز باشد. سپس پس از خشک شدن رنگ، سطوح را با یک سنباده نرم میسابند و سپس مجددا عملیات پاشیدن رنگ انجام میشود. این کار باید تا چهار بار تکرار شود. به گونهای که حدودا ضخامتی حدود 3 میلیمتر روی سطح مورد نظر افزوده شود.
توجه داشته باشید اگر توجهی به تراز بودن سطح نداشته باشید، موجب میشود سبک زیبای کابینت جلوه بدی داشته باشد. در واقع باید گفت مهمترین مرحله همین است. استاد کار باید پس از اجرای چهار مرحلهای، سطحی که ساییده شده را با استفاده از نوعی پنبه مخصوص یا نمد که چرب شده است پولیش کند.
این مرحله حساسترین مرحله است، چرا که بعد از پایان این مرحله کار رنگ به پایان میرسد و ظاهر سطح حالت شیشه ای پیدا میکند. به گونهای که ظاهرا روی سطح امدیاف شیشه انداخته شده است. جالب است بدانید هر چه عمق شیشه روی سطح بیشتر قابل دیدن باشد، یعنی کار با کیفیت بالایی انجام شده است.
فرم ثبت سفارش آنلاین
- فیلتر بر اساس سبک طراحی:
- فیلتر بر اساس جنس کابینت:
- فیلتر بر اساس مدل طراحی:
- فیلتر بر اساس رنگ بندی:
- خرید قسطی:
سوالات متداول در خصوص کابینت پولیشی
رنگ بندی کابینت پولیشی نسبت به متریال های دیگر محدود میباشد و اغلب در رنگ سفید اجرا میشود.
قیمت این کابینت نسبت به کابینت های دیگر بالا میباشد و با توجه به نوسانات بازار اگر قیمت تقریبی برای آن مشخص کنیم، در محدوده 11 تا 14 می باشد. برای کسب الاعات تکمیلی میتوانید به صفحه قیمت کابینت مراجعه کنید.
فرآیند ساخت کابینت پولیشی پیچیده میباشد و نیازمند ظرافت کاری زیادی میباشد. همچنین ابزار ها و رنگ استفاده شده برای اجرای کابینت قیمت بالایی دارند. همه این موارد باعث بالا بودن قیمت این کابینت پولیشی شده است.
کابینت پولیشی نظر شما را جلب نکرد؟ دیگر مدل های سبک نئوکلاسیک را مشاهده کنید:
به آن دسته از کابینتهایی که از جنس ام دی اف یا چوب هستند و برای رنگ آمیزی آنها از رنگ پلی اورتان استفاده میکنند، کابینت پلی اورتان میگویند. طول عمر و ماندگاری این کابینت نئو کلاسیک نسبت به دیگر کابینتها بیشتر است.
کابینت وکیوم یک نوع کابینت نئوکلاسیک است که با استفاده از فناوری وکیوم فرم داده میشود. این فرآیند شامل قرار دادن یک ورق پلیمری (PVC) روی تخته MDF می باشد. این فرآیند باعث تقویت و سخت شدن سطح کابینت میشود و بیشترین مقاومت را در برابر رطوبت و سایش ایجاد می کند.