تعمیر کابینت‌های آسیب دیده

کابینت آشپزخانه یکی از مهم‌ترین اجزای خانه محسوب می‌شود که جلوه خاصی به آشپزخانه می‌بخشد. به دلیل گران بودن انواع کابینت به جای تعویض به تعمیر کابینت های آسیب دیده می‌پردازند. تعمیر کابینت‌هاي آشپزخانه نیاز به مهارت بالایی دارد و توسط تعمیر کاران حرفه اي انجام می شود. در این نوشتار قصد داریم تا مطالبی در مورد تعمیر انواع مختلف مشکلات در کابینت‌های آشپزخانه بپردازیم.

تعمیر کابینت

دلایل تعمير کابینت های آسیب دیده

وقتی کابینت‌ها دچار آسیب‌هایی مانند:

  •  خراب شدن فنر لولای در کابينت و تجهیزات نگهدارنده آن
  •  ضعیف شدن درب‌های کابینت
  • آسیب دیدن خارهای ریل‌های کشویی
  • نفوذ آب به مغز کابینت‌های ام دی اف
  • مشکلات باز و بسته شدن درب ها
  •  آسیب به بدنه کابینت و…

می‌شوند به تعمیرات نیاز خواهد داشت.

انواع تعمیرات کابینت‌

  • تعمیر و تغيير سطوح و روکش کابینت‌ها

در این مرحله با استفاده از مقداري  آب گرم روکش از سطح کابینت جدا می‌شود. برای جداسازی روکش باید بسیار دقت کرد چون سبب پارگی روکش خواهد شد. پس از آن روکش جدید با دقت بر روی کابینت‌ها نصب می‌شود.

  • تعمیر درب کابینت‌های آسیب دیده

یکی از دلایل مهم در خرابی درب کابینت‌ها باز و بسته شدن زیاد آن‌ها می‌باشد. به همین دلیل درب، دچار پیچ و تاب خواهد شد.

برای لولاهای ساده پیچ‌ها را شل کنید و نقص درب را برطرف کرده و درب را تنظیم کنید سپس پیچ‌های شل شده را سفت کنید. اگر تأثیري در بهبودی درب کابینت‌ها نداشت باید با نصب کردن جک پمپي مشکل را برطرف کرد.

  • تعمیر لولای کابینت های آسیب دیده

با سفت کردن پیچ‌های کابینت می‌تواند مشکلات لولا را برطرف کنید. اگر سوراخ لولا گشاد بود مقداری چسب داخل سوراخ آن بریزید و کمی صبر کنید تا خشک شود و در نهایت پیچ‌ها را محکم کنید.

اگر مشکل لولا برطرف نشد و مشکل آن حاد بود باید لولاها تعویض گردد. در این روش از ابزاری مانند دریل، برای نصب لولاها و ایجاد جای پیج استفاده کنید.

  • نصب جک پمپی

جک پمپی در جهت زاویه ۶۰ درجه برای کابینت‌ها نصب می‌شود تا درب کابینت‌ها راحت تر باز و بسته شود . از مهم ترین انواع یراق آلات کابینت است.

  • تعمیر قفسه کابینت‌ها

یکی از مشکلات قفسه کابینت و برخی از اکسسوری های کابینت، گیر کردن آن‌ها می‌باشد. برای برطرف کردن این مشکل ابتدا بايد وزن روی قفسه را کم کنید و با کمک یک چاقو و یا وسیله‌ای نوک تیز فضاي زیر آن را آزاد کنید و قفسه را در جای مناسب خود، تنظیم کنید.

  • تعمیر کشوی کابینت

کشوی کابینت به کمک ریل‌هاي ساچمه اي یا پلاستیکی حرکت می‌کنند که به مرور زمان ریل‌ها فرسوده و دچار آسیب خواهند شد.

معايب کشوی کابینت‌ها، گیر کردن در هنگام باز و بسته شدن یا در بعضی مواقع قفل کردن آن‌ها خواهد بود . در این هنگام با تعویض ریل‌ها می‌توان به تعمیر کشوی کابینت پرداخت و مشکلات آن را برطرف کرد.

  • تغییر رنگ کابینت‌ها

یکی از با صرفه ترین روش‌های تعمیر کابینت‌ها تغییر دادن رنگ آن‌ها می‌باشد .

برای رنگ کردن کابینت‌ها باید نکات مهمی را در نظر بگیرید .

قبل از انجام تغییر رنگ کابینت‌ها باید نگاهی عمیق به آن‌ها داشته باشید. اگر سطح کابینت‌ها صاف است می‌توانید رنگ آمیزی را شروع کنید. اما در صورتی که سطح کابینت‌ها ناصاف یا پوسته پوسته شده است و توانایی تعویض آن را دارید این کار را انجام دهید. در غیر این صورت از نقاش‌های حرفه‌ای کمک بگیرید. اگر می‌خواهید رنگ آمیزی کابینت را خودتان انجام دهید با کمک سنباده سطح کابینت را صاف و صیقلی کنید. سپس با انتخاب رنگی مناسب شروع به رنگ آمیزی کنید. در انتخاب رنگ دقت کنيد تا رنگ انتخابي شما با اجزای دیگر آشپزخانه همخوانی داشته باشد.

  • تعمیر کابینت های باد کرده

یکی از مشکلاتی که برای بیشتر کابینت‌ها به‌ویژه کابینت‌ ام دی اف و کابینت‌ تمام چوبی رخ می‌دهد باد کردن آن‌ها است.

این مشکل زمانی اتفاق می‌افتد که رطوبت و آب به لایه‌های کابينت نفوذ کند و سبب باد کردن آن‌ها شود.

در صورتی که میزان آسیب زیاد باشد، نمی‌توانید کابینت را تعمیر کنید و باید در برای تعویض آن اقدام کنید. اگر میزان آسیب آن در حد خفیف یا متوسط باشد با کمک سنباده سطح را بسابید و با بتونه کاری سطح آن را یکدست و صاف کنید. سپس از یک لایه ام دی اف برای سطح کابينت استفاده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

5 − سه =

نوشتهٔ پیشین
کاربرد کابینت رنگی برای آشپزخانه
نوشتهٔ بعدی
معرفی انواع قفسه های درون کابینت
×

ارسال پیام در واتس‌اپ

× واتس‌اپ