در این نوشتار قصد داریم تا شما را با کابینت نئوکلاسیک و مزایا و معایب آن بیشتر آشنا کنیم.
کابینت آشپزخانه یکی از اصلیترین رکنها در هر خانهای به خصوص در آشپزخانهها به حساب میآید. افراد خانواده مدت زمان بسیار زیادی را در آشپزخانه سپری میکنند. به همین دلیل زیبایی و شیک بودن محیط آشپزخانه امری حیاتی است. امروزه طرح و مدلهای کابینتهای آشپزخانه روز به روز در حال گسترش هستند. ما هر روز شاهد انواع کارآمد و متنوع در آشپزخانهها هستیم.
کابینتهای مدرن و کلاسیک دو نوع کابینت هستند، که علاقه مندان بسیاری دارند. اما طراحان دکوراسیونها با ترکیب این دو سبک یک نوع دیگر از کابینت را طراحی کردند، که به آن کابینت نئوکلاسیک میگویند. همانطور که از اسم این نوع کابینت مشخص است، ترکیبی از سبک مدرن و کلاسیک میباشد و تا حدودی ویژگیهای هر دو سبک را دارا است. در این مقاله قصد داریم در مورد این نوع کابینتها بیشتر توضیح دهیم.
هر چند اطلاعات دقیقی از اینکه این سبک، در چه سالی و توسط چه کسی بنیان گذاری شده در دست نیست. اما شواهد و مدارکی که نشان دهنده یک سری اطلاعات میباشند، نشان میدهند که این سبک در دهه ۱۷۵۰ در انگلیس و فرانسه ظهور کرد. سبک کلاسیک از یونان و روم باستان برخاسته بود. هر چند این سبک در گروه سبکهای کلاسیک قرار میگیرد، ولی با سبکهای مدرن هم تلفیق میشود و در واقع از ویژگیهای هر دو استفاده میکند. به عنوان نمونه در خانههایی به سبک نئوکلاسیک مبلمانها کلاسیک هستند، ولی دیوارها مدرن میباشند یا حتی برعکس.
این کابینتها از جدیدترین سبکهای کابینت در آشپزخانه به حساب میآیند. یکی از مشخصههای اصلی در این نوع کابینتها، طرح درب آنهاست. که آن را از بقیه کابینتهای آشپزخانه متمایز و جدا میکند. همانند کابینتهای انزو که درب کابینت با دستگاه سی ان سی تراش میخورد، در سبک نئوکلاسیک هم بخش مرکزی دربها با دستگاه سی ان سی تراش میخورد. روش ساخت این کابینتها هم دقیقا همانند کابینت انزو است. ورقها با دستگاههای سی ان سی و ورقهای ام دی افی یا چوبی تراش خورده و سپس با رنگ یا روکش پی وی سی، پوشش داده میشوند.
تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک
شاید شما هم مانند بقیه افرادی که قصد خرید کابینت نئوکلاسیک و یا انتخاب نوع و مدل آنها را دارند برایتان سوال باشد که فرق این دو نوع کابینت چیست؟ در واقع شباهتهای سبکهای کلاسیک و نئوکلاسیک خیلی بیشتر از تفاوت آنهاست. این دو نوع کابینت، هر دو از اجزای خیلی کوچکی تهیه شدهاند، که شامل تاج، ستون، زیر چراغ و دربهای حکاکی شده هستند. جنس و مواد آنها هم ارتباط مستقیمی با سبک و سیاق این محصول دارد. بله شما درست حدس زدید، همین اجزای کوچک هستند که تعیین میکنند، کابینت، کلاسیک یا نئو کلاسیک باشد.
همچنین موضوع رنگ کابینت هم در بین این دو سبک میتواند تعیین کننده باشد. برای نمونه در کابینتهای نئوکلاسیک از رنگهای پولیشی اما در کابینتهای کلاسیک از رنگهای پلی استر و پلی اورتان استفاده میگردد. از تفاوتهای دیگر می توان به مواردی مانند طراحی سادهتر نئوکلاسیک نسبت به کلاسیک، قیمت ارزانتر نئوکلاسیک نسبت به کلاسیک، نگهداری و تمیزکاری آسانتر نئوکلاسیک در مقایسه با کابینتهای منبت کاری شده و مدرنتر و به روزتر بودن نئوکلاسیک نسبت به کلاسیک اشاره کرد. این موارد برخی از تفاوتهای کابینتهای کلاسیک و نئوکلاسیک بودند.
همانطور که در بالا اشاره کردیم، این کابینت، یک سری ویژگیها دارد که آن را نسبت به بقیه کابینتها متمایز کرده است. در ادامه میخواهیم به یک سری از مزایای آنها اشاره کنیم.
نه تنها کابینتها بلکه هر شی دیگری علاوه بر اینکه دارای مزیتهایی میباشند، از یک سری معایب هم رنج میبرند. در ادامه با تعدادی از این معایب آشنا میشویم.
در این مقاله سعی کردیم، یک نمای کلی از کابینت نئوکلاسیک ارائه دهیم. اگر این نوع کابینت در سبک و سلیقه شماست و قصد دارید آن را تهیه نمایید اما نمیدانید به کجا مراجعه کنید، ما به شما آرشام دکور را پیشنهاد میدهیم.
مجموعه آرشام دکور، در زمینه طراحی و ساخت انواع مختلف کابینت در سبکها و طرحهای مختلف بسار با تجربه است. یکی از خدمات بسیار قابل توجه در این شرکت آن است که کلیه خدمات طراحی، ساخت و نصب کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک را به صورت اقساطی انجام میدهد. بعلاوه، استادکاران این مجموعه با کیفیتترین و زیباترین انواع کابینت را با مناسبترین قیمتها برای شما آماده کرده و جلوه بینظیری به دکوراسیون آشپزخانه شما میبخشند.
ارسال پیام در واتساپ