کابینت نئوکلاسیک پلی اورتان سفید آبی مدل یو شکل دو رنگ

کابینت نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک از جدید ترین مدل های کابینت است که محبوبیت بسیاری دارد. طرح و مدل انواع کابینت‌ آشپزخانه روز به روز در حال گسترش است. هر روز با انواع متنوع‌تر و کارآمدتر از طراحی و ساخت کابینت آشپزخانه روبه رو می‌شویم. کابینت‌های کلاسیک و مدرن دو نوع اصلی از سبک‌های کابینت به حساب می‌آیند که ترکیب و تلفیق آنها کابینت مدرن نئوکلاسیک را به نمایش می گذارد.

در نتیجه کابینت سبک نئوکلاسیک با بیش از 90 درصد سبک های دکوراسیون داخلی سازگار است. کابینت های روکش وکیوم، پولیشی (انزو)، پلی اورتان و ممبران (روکش پی وی سی) در طراحی کابینت نئوکلاسیک بسیار مناسب، بادوام و زیبا هستند.

در ادامه تصاویری از انواع مدل های نئوکلاسیک برای آشپزخانه بزرگ و کوچک را نمایش خواهیم داد. ایده دلخواه خود را از نمونه های بی نظیر و جدید زیر بیابید. آرشام دکور آماده است تا بهترین طراحی های کابینت نئوکلاسیک را با متریال درجه یک و ترکیب رنگ های جذاب اجرا کند؛ حتی بصورت اقساطی.

گالری کابینت نئوکلاسیک پلی اورتان

گالری کابینت نئوکلاسیک پولیشی (طرح انزو)

گالری کابینت نئوکلاسیک روکش وکیوم

گالری کابینت نئوکلاسیک رنگی

جدیدترین ایده های کابینت نئوکلاسیک سفید

    خرید به صورت اقساطی

    کابینت نئوکلاسیک چیست؟

    نئوکلاسیک، در لغت، به معنای مدرن کلاسیک می‌باشد. این نوع سبک کابینت برگرفته از معماری قرن هجدهم و نوزدهم اروپا است. کابینت نئوکلاسیک، کابینت نسخه به روز شده و مدرن از کابینت آشپزخانه است. این سبک یکی از جدیدترین سبک‌های کابینت آشپزخانه می‌باشد که ترکیبی از سبک مدرن و کلاسیک است. کابینت نئوکلاسیک دارای دو زیر شاخه به نام‌های انزو و پولیشی است. این نوع کابینت، ترکیبی از سبک مدرن و کلاسیک است، پس از ویژگی‌های هر دو با هم برخوردار است. به عنوان نمونه کابینت نئوکلاسیک دارای تاج، زیر چراغ، ستون‌ها و درب‌های حکاکی شده است و همچنین دارای جنس و متریالی متناسب با سبک و سیاق آن است. نشانه هایی از دیزاین و طرح های رومی و یونانی در سبک نئوکلاسیک وجود دارد.

    این کابینت از مقاومت بسیار بالایی برخوردار بوده  و در واقع عمری طولانی دارد. از دیگر مزایای این نوع کابینت، می‌توان به نظافت راحت و آسان آن اشاره نمود. زیرا از رنگ پلی اورتان در آن استفاده شده است.

    رنگ‌های براق در کابینت‌های سی ان سی را فقط در سبک‌های نئوکلاسیک می‌توانید ببینید. در این نوع کابینت اصولا از رنگ های معتدل استفاده می‌گردد. رنگ هایی همانند آبی کم رنگ، طوسی، سبز، زرد و غیره. همچنین از رنگ‌های تیره مانند مشکی، قرمز و دیگر رنگ‌ها به عنوان رنگ‌های مکمل بهره برده می‌شود. قیمت کابینت نئوکلاسیک به عواملی نظیر جنس و نوع چوب مصرفی، درب‌ها و یراق‌آلات آنها بستگی دارد.

    مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک

    مزایا

    قبل از خرید کابینت نئوکلاسیک بهتر است نسبت به مزایا و معایب آن اطلاعاتی داشته باشید. در ادامه به مشخصات و ویژگی‌های آن اشاره می‌کنیم.

    این کابینت‌ها از مقاومت و دوام بسیار بالایی برخوردار هستند و اصولاً طول عمر بالایی دارند. این نوع کابینت‌ها به دلیل این که تلفیقی از کابینت‌های کلاسیک و مدرن هستند، جزء جدیدترین محصولات بازار به حساب می‌آیند. ویژگی‌های اصلی این مدل کابینت، سادگی در عین زیبایی است. زیرا با استفاده از خطوط صاف دایره‌ای جزئیات بسیار ظریفی را پیاده می‌کند.

    راحتی نظافت و تمیز کردن از دیگر خصوصیات کابینت نئوکلاسیک است. زیرا رنگ‌های پلی اورتان به راحتی تمیز خواهند شد. این مدل کابینت در آشپزخانه‌های بزرگ و کوچک مورد استفاده می‌باشد. رنگ‌های رایج و متداول این دسته کابینت‌ها اصولاً ملایم و سرد است. ارتفاع آنها بلند بوده و تا نزدیک سقف هم ادامه دارد و به همین دلیل آن را حزء کابینت‌های جادار محسوب می‌کنند.

    معایب

    در کنار مزیت‌ها و ویژگی‌هایی که برای کابینت نئوکلاسیک ذکر کردیم، سبک نئو کلاسیک ممکن است دارای عیوبی هم باشد.‌ در ادامه به چند مورد از محدودیت‌های این کابینت‌ها اشاره می‌کنیم.

    • در این کابینت‌ها اگر از رنگ‌های نامرغوبی استفاده گردد، رنگ کابینت کدر شده یا دچار لب پریدگی می‌شود.
    • این نوع کابینت نسبت اشیای تیز و برنده بسیار آسیب پذیر می‌باشد، به خصوص در برابر رطوبت بسیار حساس است.
    • سبک نئوکلاسیک به خاطر حکاکی‌هایی که بر روی آنها انجام می‌شود، بسیار حساس است. به همین دلیل ساخت آنها از عهده کابینت سازهای کوچک خارج می‌باشد، زیرا به دلیل ابزار خوری‌های عمیق نوع دستگاه‎های سی ان سی بسیار اهمیت ویژه‌ای دارد.
    • در صورت آسیب به درب کابینت‌ها امکان ترمیم و رنگ آمیزی آنها وجود ندارد.

    تفاوت میان کابینت‌های کلاسیک و نئوکلاسیک

    تفاوت کابینت‌های کلاسیک و نئو کلاسیک نسبتا قابل توجه است. این دو نوع کابینت هر دو از اجزای کوچکی شامل تاج، زیر چراغ، ستون‌ها، درب‌های حکاکی شده تشکیل شده‌اند، اما کابینت‌های نئوکلاسیک دارای طراحی بسیار ساده‌تری نسبت به کابینت‌های کلاسیک هستند. به دلیل اینکه سطح روی کابینت‌های نئوکلاسیک، صاف و صیقلی است، نگهداری و تمیز کاری آنها هم نسبت به کابینت‌های کلاسیک آسان‌تر می‌باشد. به طور کلی این کابینت‌ها خیلی به روزتر و مدرن‌تر از سبک کلاسیک هستند.

    قیمت کابینت‌ نئوکلاسیک

    تعیین قیمت کابینت به صورت دقیق یک امر غیر ممکن است. زیرا محاسبه قیمت آنها بر اساس گزینه‌های بسیار زیادی، نظیر متریال، کیفیت اجرا، مهارت کابینت‌ساز متغیر خواهد بود. اما به طور کلی قیمت آنها تا حد بسیار زیادی بیشتر از کابینت‌های دیگر است. دلیل اصلی آن هم به طرح درب‌های این کابینت بر می‌گردد، زیرا با هر دستگاه سی ان سی نمی‌توان طرح درب کابینت نئو کلاسیک را پیاده کرد. همچنین با اعمال روکش‌های pvc، داشتن کنج‌‌های تیز و ظرافت بالا کار را دشوار می‌کند. به همین دلیل کابینت را رنگ می‌کنند که اجرت رنگ آمیزی بالا می‌باشد.

    در هر صورت اگر به دنبال ساخت و سفارش این سبک از کابینت هستید، با مطالعه این توضیحات حتما متوجه شده‌اید که طراحی و ساخت آن نیاز به تخصص و مهارت بالایی دارد و نمی‌توان آن را به هر کابینت کاری واگذار کرد.

    در این زمینه ما به شما شرکت آرشام دکور را پیشنهاد می‌کنیم. این شرکت دارای سال‌ها تجربه در زمینه طراحی و ساخت انواع سبک‌های کابینت با بکارگیری متریال‌های مختلف است و برای رفاه حال مشتریان عزیز خدمات فروش کابینت آشپزخانه اقساطی را به صورت ویژه ارایه می‌دهد. پس در صورتی که قصد شما جدی است، هر چه سریع‌تر با این شرکت تماس بگیرید تا به زودی صاحب یک سری کابینت شیک و مدرن و زیبا شوید.

    کابینت نئوکلاسیک ایده دلخواه شما نبود؟ دیگر سبک های کابینت ما را ببینید:

    آشپزخانه دیزاین شده با کابینت کلاسیک

    کابینت‌های کلاسیک به مدل‌هایی از کابینت آشپزخانه گفته می‌شوند که دارای طرح‌ها و حکاکی‌های سنتی و باستانی هستند. بر خلاف کابینت‌های مدرن که خیلی ساده می‌باشند، این نوع کابینت هیچ گونه سادگی ندارد.

    آشپزخانه دیزاین شده با کابینت مدرن-

    یکی از انواع سبک های بروز کابینت در بازسازی، طراحی و دکوراسیون آشپزخانه، کابینت مدرن است. مدل و سبک طراحی کابینت مدرن کاملا متفاوت از سبک های کلاسیک و نئوکلاسیک می باشد. در کابینت مدرن خبری از ارگانایزر، کشو ها، تاج، پاخور های ضخیم و طراحی شلوغ نیست!

    ویدئو هایی از اجرای کابینت نئوکلاسیک و نکات مربوط به آن

    5/5 - (2 امتیاز)
    ×

    ارسال پیام در واتس‌اپ

    × واتس‌اپ