کابینت ام دی اف سبک مدرن مدل یک طرفه تک رنگ قهوه ای روشن

کابینت ام دی اف (MDF)

کابینت ام دی اف یکی از پرطرفدارترین انواع کابینت از سبک کابینت مدرن می باشد. کابینت ام دی اف با تنوع بالا در طرح و رنگ توانسته مشتریان زیادی را به خود جذب نماید. البته با توجه پروسه تولید و روکش های بکار رفته ام دی اف می تواند کیفیت و قیمت متفاوتی داشته باشد. چوب ام دی اف شامل خرده چوب‌های مانده و ضایعات مربوط به آن است که با اضافه کردن چسب رزین در فشار و حرارت بالا تشکیل می‌شود. به همین جهت قیمت کابینت ام دی اف در طراحی و اجرای کابینت آشپزخانه بصرفه تر است.

گالری تصاویر زیبای کابینت ام دی اف را در ادامه مشاهده کرده و ایده دلخواه خود را بیابید. جنس، مدل و ترکیب رنگ های متنوعی را می توانید از آرشام دکور سفارش دهید؛ حتی بصورت اقساطی.

نمونه کارهای کابینت ام دی اف شیک و جدید

فرم ثبت سفارش آنلاین

    خرید به صورت اقساطی

    مزایا و معایب کابینت ام دی اف

    مزایا

    • تنوع بالا در طرح و رنگ باعث شده که به راحتی با دیگر اجزای آشپزخانه هماهنگ شود.
    • لایه روکش نازک موجود بر روی ام دی اف ها شستشوی این کابینت‌ها را راحت کرده است.
    • مقاومت بالایی در برابر نم و رطوبت دارد.
    •  بسیار شیک و مدرن هستند.
    •  دارای قابلیت ماشین خوری و ابزار خوری می باشند.
    • روکش موجود بر روی کابینت‌های MDF علاوه بر محافظت از کابینت‌ها، جلوه ای خاص به آنها می بخشد.
    • این کابینت‌ها در مقایسه با قابلیت‌ها و زیبایی‌هایی که دارد، از قیمت مناسبی برخوردار است.

    معایب

    در کنار تمام مزیت‌هایی که در این محتوا برای کابینت‌های ام دی اف ذکر کردیم، این نوع کابینت از یک سری معایب هم رنج می‌برد که در ادامه به صورت مختصر به آنها اشاره می‌کنیم.

    • مقاومت پایین در برابر رطوبت

    کابینت‌های ام دی اف در حالت معمولی و در زمانی که سالم هستند، مقاومت خیلی بالایی را در برابر رطوبت دارند. اما هرگاه رویه و روکش آن آسیب ببیند و رطوبت به داخل آن نفوذ پیدا کند، کابینت خیلی سریع متورم می‌گردد.

    • عدم مقاومت در برابر حرارت

    صفحه‌های کابینت در برابر حرارت همانند گذاشتن قابلمه‌های داغ، به سرعت واکنش نشان می‌دهند و رنگ کابینت تغییر پیدا می‌کند.

    • آسیب پذیر بودن در برابر اشیای تیز

    کابینت‌ها یا ورق‌های ام دی اف با هر رنگ و طرحی در مقابل اشیای برنده و تیز به سرعت آسیب می بینند و نمی‌توانند مقاومت خوبی داشته باشند. همچین در صورتی که در برابر اجسام آسیب ببینند، امکان ترمیم کابینت‌ها وجود نخواهد داشت.

    • نرم بودن بافت ورق‌های ام دی اف

    این ویژگی همانند شمشیرهای دولبه عمل می‌کند، یعنی هم موجب ابزار خوری خوب و راحت ام‌دی‌اف می‌گردد و هم شامل بخش منفی می‌شود. این بخش منفی موجب می‌شود که ابزار و پیچ‌ها به راحتی در آن باز و بسته نشوند.

    البته مواردی همچون عدم تحمل وزن زیاد، شل شدن اتصالات در صورت فشار، داشتن مواد شیمیایی، داشتن شرایط مطلوب برای رشد حشرات موزی و آسیب پذیر بودن ام دی اف در برابر مواد شوینده و اسیدی را نیز می توانیم از کمبود های این متریال نسبت به نسخه های جدید کابینت دانست.

    چند نکته کاربردی در مورد کابینت ام دی اف

    ضخامت کابینت MDF:

    ام دی اف ها دارای ضخامت‌های متفاوتی است که هر کس مطابق با نیاز و سلیقه خود می تواند ضخامتی مشخص را انتخاب کند. به طور معمول ضخامت ام دی اف ها بین ۳ الی ۴۰ میلی متر می باشد.

    روکش کابینت MDF:

    روکش‌های موجود بر روی کابینت‌های MDF علاوه بر زیبایی، کاربرد و دوام آنها را در فضای آشپزخانه افزایش می دهد. از جمله روکش‌های متداول برای ام دی اف ها می‌توان به روکش‌های ملامینه اشاره کرد.

    قیمت کابینت ام دی اف:

    کابینت‌های MDF از ضایعات دور ریختنی چوب یا خاک اره تشکیل شده است. نوع چوب موجود در ام دی اف از جمله اصلی ترین دلایل تغییر قیمت این کابینت ها می باشد. از جمله دیگر عوامل تاثیرگذار بر روی هزینه این کابینت‌ها تعداد طبقات ام دی اف، سایز آنها، نوع ساخت، ابزارآلات آنها و … می باشد. قیمت کابینت با توجه به مدل طراحی، نوع روکش، یراق آلات و … می تواند متفاوت باشد و برای استعلام دقیق قیمت نهایی، با ما تماس حاصل فرمائید.

    تمیز کردن کابینت MDF:

    مناسب‌ترین زمان برای تمیز کردن کابینت ام دی اف از چربی سریعاً پس از آلوده شدن آن است. قبل از اینکه جذب آلودگی در کابینت صورت بگیرد، بهتر است آن را تمیز کنید. انواع مدل‌های موجود این محصول از مقاومت لازم در برابر نم و رطوبت برخوردار هستند، اما با این حال در صورت ریختن آب بر روی آن‌ها باید حدالامکان با دستمال آن را پاک کنید. با انجام این‌کار باعث افزایش طول عمر آنها خواهید شد.

    جهت خرید کابینت ام دی اف باید به جنس و نحوه ساخت آن توجه نمایید. برای انتخاب طرح و مدل این کابینت‌ها بهتر است با یک طراح باتجربه مشورت نمایید تا کابینت‌ها بر اساس دکوراسیون آشپزخانه شما انتخاب شود. برای این کار می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت با طراحان ارشام دکوراسیون تماس حاصل نموده تا شما را در خرید بهترین و مناسب ترین کابینت‌ها راهنمایی کنند.

    کابینت ام دی اف نظر شما را جلب نکرد؟ دیگر مدل های سبک مدرن را مشاهده کنید:

    آشپزخانه دیزاین شده با کابینت های گلاس

    کابینت‌هایی که از جنس های گلاس هستند گونه‌ای متفاوت از ام‌دی‌اف‌ها به شمار می‌روند. این نوع از کابنیت‌ها بسیار زیبا و شیک بوده و با سطحی براق جلوه خاصی به آشپزخانه شما می‌بخشند.

    آشپزخانه دیزاین شده با کابینت پلی گلاس

    کابینت‌های پلی گلاس از سبک کابینت مدرن می باشند و از ام دی اف‌های خام ساخته می‌شوند. این نوع کابینت هم از نظر اسمی و هم از نظر مواد تشکیل دهنده شباهت زیادی به کابینت هایگلاس دارد. تنها تفاوت کابینت‌های پلی گلاس و هایگلاس، در روکش بیرونی آنها است.

    آشپزخانه دیزاین شده با کابینت لمی گلاس

    همانطور که از نام لمی گلاس برمی‌آید، این مدل کابینت جزء خانواده گلاس براق و در سبک کابینت مدرن است. ورق لمی گلاس که بر روی ام دی اف به کار برده می‌شود، اصولاً از جنس pvc است. استفاده از ورق‌های پی وی سی، موجب بالا رفتن استحکام این کابینت نسبت به کابینت هایگلاس می‌شود.

    5/5 - (2 امتیاز)
    ×

    ارسال پیام در واتس‌اپ

    × واتس‌اپ