کفپوش اپوکسی در واقع پوششی است از جنس پلیمر که بر روی بتن یا موزاییک در لایه های مختلف پیاده می شود. این کفپوش فقط بر روی سطوحی همچون چوب، سنگ، موزاییک و بتن قابل اجرا کردن است و مثلا بر روی آسفالت نمی توان آن را اجرا کرد. از این رو اگر سطح شما دارای ناصافی است ابتدا باید آن را مثلاً با موزاییک که به صرفه است یک دست کنید.
در ادامه به این سوال که “چرا بهتر است سنگ، چوب، موزاییک و بتن را با کفپوش اپوکسی پیوشانیم؟” می پردازیم
مزایای کفپوش اپوکسی چیست؟
کفپوش اپوکسی سطح زیر خود را در برابر فرسایش و ساییده شدن حفظ می کند. و یک سطح یک دست صاف و بدون درز فراهم می کند. یک مزیت فوقالعاده دیگر این کفپوش هم این است که از خود گرد و غباری تولید نمی کند.
کفپوش اپوکسی تحمل فشار بسیار بالایی را دارد و حتی می تواند تا ۷ برابر وزن را به راحتی تحمل کند. همچنین در برابر اسید و سایر مواد شیمیایی دارای مقاومت بسیار خوبی می باشد.
از آنجایی که کفپوش اپوکسی سطحی کاملاً یکپارچه و بدون درز دارد در برابر نفوذ میکروب ها و باکتری ها بهترین پوشش است و استفاده از آن در بیمارستانها و داروخانه ها بهترین گزینه می باشد.
این کفپوش ظاهر بسیار شیک و زیبا و تنوع رنگ بسیار بالا و بدون محدودیتی دارد. همچنین تمیز کردن این کفپوش بسیار راحت است و به راحتی با یک طی نم دار تمیز می شود.
نظرات کاربران در مورد کفپوش اپوکسی
- به دلیل این که این کفپوش سخت و شکننده است در محیط هایی که احتمال دارد سطح زیرین ترک بخورد نباید استفاده گردد.
- این کفپوش در صورتی که خیس شود لغزنده می شود اما میتوان با سیلیس پاش کردن سطح آن این مسئله را هم حل کرد.
- مقاومت کفپوش اپوکسی در برابر اشعه خورشید کم است و برای محیط های باز قابل استفاده نیست زیرا نور خورشید باعث تغییر رنگ آن می شود و کم کم از بین می رود. برای رفع این مشکل می توان در لایه رویی از جنس پلی یورتان استفاده کرد. به این تریتیب این کفپوش در برابر آفتاب هم مقاوم خواهد شد.
- در صورتیکه سطح مورد نظر مرطوب باشد یا به روغن آغشته باشد کفپوش اپوکسی به آن نمی چسبد و باید ابتدا رطوبت یا روغن رفع شود. مثلا اگر سطح به تازگی بتن ریزی شده باید 28 روز بگذرد تا کاملا خشک شود. و اگر سطح به روغن آغشته است باید زیرسازی مجددا انجام شود.